Näin helppoa se on

Saunaremontti

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä on yleisin syy remontoida kylpyhuonetta? -

Värit, puhtaus, toiminnallisuus, säilytystila ja valaistus.

Voiko kylpyhuoneremontin aikana asua huoneistossa? +

Suihku on pois käytöstä koko remontin ajan, mutta silti kahdeksan kymmenestä asuu remontin aikana.

Kuinka kauan remontti ammattilaisten toimesta tehtynä kestää, jos kohteessa ei ole kosteusvauriota? +

Saunallinen kohde kestää kolmesta neljään viikkoon ihan alusta loppuun, saunaton kylpyhuone saadaan valmiiksi noin kahdessa viikossa.

Kuinka paljon kosteusvaurion kuivattaminen normaalisti kestää? +

Kuivaaminen kestää keskimäärin 2 tai 3 viikkoa, mutta viivästystä tulee valmistumiseen mittauksineen kaikkineen kuukauden verran.

Paljonko remontti maksaa, vaikkapa 80 luvun kerrostalokylpyhuoneessa, jossa ei ole löylyhuonetta? +

Suuruusluokka kuvaillussa remontissa on 13 000 euroa.

Paljonko remontti maksaa rivitalossa, jossa kylpyhuoneen yhteydessä on sauna, ja myös sauna uusitaan? +

Saunan osuus remontissa on noin 4 000, kokonaissumma on siis 18-19 000 riippuen tietenkin varustuksesta ja kalustuksesta.

Miten remontointi on muuttunut viimeisten vuosien aikana? +

Viime vuosina on korostunut märkätilojen vastuukysymykset, ehkä aiempien kokemusten vuoksi. Mahdolliset virheet eivät ole ainoastaan kosmeettisia, virheet voivat aiheuttaa pahimmillaan tietenkin sisäilmaongelmia ja homevaurioita. Käytännössä vastuu- ja laatuasiaan panostus näkyy sekä etukäteissuunnitelmien hyväksyttämisenä taloyhtiöllä että valvonnan ammattimaistumisena. Asiakas saa kokeneelta remonttitoimittajalta yhteydenpidon taloyhtiön suuntaan sekä ennen remonttia että remontin aikana.

Miltä tämän päivän remontoitu kylpyhuone näyttää? +

Aika usein valmiissa kylpyhuoneessa on lattialämmitys, led-valaistus, seinät on isompaa vaaleaa laattaa, usein valkoista, lattia tummempaa. Lattiassa harmaan eri sävyt ovat käytetyimpiä. Seinät ovat usein remonttikohteissa yksiväriset, mutta myös koristeita, vaikkapa mosaiikkilaatoista, käytetään säännöllisesti. Kalusteissa suosikkiväri on edelleen valkoinen. Alakaapit varustetaan poikkeuksetta laatikoilla, jolloin allaskaapin käyttö on monipuolisempaa ja helpompaa; tavarat tulevat kaikki esille.

Kun vanhan kylpyhuoneen peilikaapin tavarat sijoitetaan remontoidun kylpyhuoneen allaskaappiin, korvataan peilikaappi usein nykyään peilillä ja valaisimella. Yläosissa led-valot ovat myös käytössä. Suihkun vedet halutaan rajattavaksi suihkuverhon sijaan suihkukulmilla ja seinillä. Remonttikohteissa kylpyhuone on usein myös kodinhoitohuone ja toimiva pyykkihuolto huomioidaan myös nykyajan remonttisuunnittelussa.

Miten remonttiprosessi hoituu Blosius remonteissa? +

Projekti alkaa asiakkaan kylpyhuoneessa kartoituksella. Mittakäynnillä havainnoidaan alkutilanne: mittojen lisäksi putkien ja sähköjen paikat, viemäröinti sekä talon muut tekniset ominaisuudet. Tärkeää tietoa saadaan mittauskäynnillä myös asiakkaan toiveista ja ajatuksista valmiista kylpyhuoneesta. Näillä tiedoilla ja havainnoilla projektipäällikkömme suunnittelee remontin toteutuksen, sekä tekniset ominaisuudet että myös visuaalisen ja toiminnallisen puolen.

Remonttisuunnitelma esitellään asiakkaalle kirjallisena toimintasuunnitelmana sekä rakenne-, mutta myös putki- ja sähkötöiden osalta. Suunnitelmassa on myös tarkat tiedot kalusteista ja laatoista sekä kiinteä kokonaishinta. Usein materiaalivalinnat varmennetaan tarjouksen jälkeen vielä näyttelyissämme Helsingissä, Espoossa tai Vantaalla ja solmimme remonttisopimuksen ja sovimme toteutusajan.

Kun remontin toteutus alkaa, Blosius huolehtii vesikatkot taloyhtiön kanssa, huolehtii sähkö- ja putkimiehet oikeaan aikaan paikalle sekä huolehtii tavaroiden oikea-aikaisesta toimituksesta kohteeseen. Toteutusvaiheen kesto pyritään saamaan mahdollisimman lyhyeksi, ja siksi yhdellä asentajalla on vain yksi kohde kerrallaan käynnissä, ja luvatussa aikataulussa pysytään. Lopuksi asentaja luovuttaa valmiin tilan käyttöön.

Kuinka pitkät toimitusajat remonttialalla ovat? +

Kodin remontointi toimii lyhyemmällä syklillä kuin esimerkiksi uudisrakentaminen. Toimitusajat vaihtelevat vuodenaikojenkin mukaan, mutta usein päästään toteutukseen jo kuukauden ja kahden sisällä ensimmäisestä yhteydenotosta.

Toimintatapamme

Kirjallinen tarjous

Sovimme kaikesta aina kirjallisesti. Esitämme hinnan ja aikataulun lisäksi kaikki työvaiheet tavarantoimituksesta käyttövalmiiseen tilaan jo tarjouksessamme.

Aikataulu

Antamamme aikataulu pitää. Remontti tehdään yhtäjaksoisesti. Sovimme kaupantekohetkellä aloitusviikon. Kun sopiva tiimi vapautuu, ilmoitamme tarkan aloituspäivän.

Kiinteä urakkahinta

Annamme hinnan joka pitää.Tarjoamme kaikki ammattityöt ja materiaalit kiinteällä urakakkahinnalla. Tarjouksen ulkopuolisista töistä sovitaan aina yhteisymmärryksessä.

Kokonaistoimitus

Kokonaistoimitus on onnistumisen salaisuus. Kun suunnittelu, ammattityöt, materiaalit ja kalusteet tulevat kauttamme, on onnistuminen varmaa. Harjoittelu on tehnyt meistä mestarin.

Tyytyväisyystakuu

Meihin uskallat luottaa. Olemme kasvava ja taloudellisesti kannattava yritys. Se ei olisi mahdollista ilman laadukasta työtä ja tyytyväisiä asiakkaita. Olemme tilaajavastuu.fi -palvelun Luotettava kumppani.

Edullinen

Erikoistuminen tuo tehokkuutta ja varmuutta urakointiin. Suunnittelemme ja toteutamme konstailemattomia tiloja. Tarjouksemme on aina kilpailukykyinen.

Asiantuntevat projektipäälliköt

Projektipäällikkömme ovat kylpyhuoneremottien asiantuntijoita. Otamme vastuun sinun projektisi onnistumisesta.

Ammattitaitoinen asennus

Projektipäällikkösi valitsee sopivimman tiimin remonttiisi. Tiimiin kuuluu rakennusmies, putkimies ja sähkömies.

Ensin työ, sitten lasku

Lähetämme laskun vasta, kun työ on tehty ja olet sen hyväksynyt. Laskumme on kotitalousvähennyskelpoinen.

Jätä soittopyyntö Jätä tarjouspyyntö Tilaa maksuton ideakirja
X

Jätä tietosi niin soitamme sinulle!

Nimi(*)
Vaadittu kenttä

Puhelinnumero(*)
Vaadittu kenttä

Postinumero(*)
Vaadittu kenttä, vain numeroita

(*)
Invalid Input