Kylpyhuoneremontti

Paras aika arvioida remontin tarve on nyt

Vaikka taloyhtiösi tai kotitalosi vesijohdot ja viemäriputket olisivat vielä hyvässä kunnossa, voi kodin märkätiloissa olla jo korjauksen tai parannuksen tarpeessa olevia kohteita – riippuen elämisen, kulutuksen ja kulloinkin voimassa olleiden rakennusmääräysten vaikutuksista. Kylpyhuoneremonttia suunnitellessa tilojen tyylikäs ulkonäkö ja viihtyvyys ovat aina tärkeitä, mutta vieläkin tärkeämpää on varmistaa, että perusparannukset arvioidaan ja tehdään ajoissa. Silloin kiinteistön arvo ja huoleton asuminen on taattu, eikä suuria ongelmia ja vahinkoja pääse kehittymään – etenkään siellä mihin paljaalla silmällä ei näe.

Varaa ilmainen kotikäynti jo tänään!

Suomen luotettavin kylpyhuoneremontti lukuina

7 625 Tehtyä remonttia
4 302 WC-istuinta
4 405 000 Asennettua laattaa
 

Kylpyhuoneremontin suunnittelu

Sinun ei tarvitse olla remonttien asiantuntija tai osata tehdä märkätilaremonttia itse. Meillä Blosiuksella on yli 25 vuoden kokemus kylpyhuoneremonttien, wc remonttien, saunaremonttien ja kodinhoitohuoneremonttien suunnittelusta ja avaimet käteen -toteutuksesta yhteistyössä kotien, asunto-osakeyhtiöiden, pääkaupunkiseudun isännöitsijöiden ja kaikkien merkittävimpien tavarantoimittajien kanssa.


Me tuomme kaiken osaamisemme asiakkaamme hyödyksi. Siksi kartoitamme ja ehdotamme vain realistisia ja toteutuskelpoisia ratkaisuja asiakkaan todellisiin tarpeisiin: rakennus-, putki- ja sähkötöiden sekä pintamateriaalien ja kalusteiden näkökulmasta. Kartoituskäynnin perusteella laadimme kirjallisen remonttitarjouksen ja työselostuksen.


Tarjous sisältää kaikki rakennus-, putki- ja sähkötyöt sekä tarvittavat materiaalit sekä kylpyhuoneremontin hinta ja kesto kokonaisuudessaan. Työselostusta voit myös käyttää taloyhtiön muutostyöilmoitukseen.


Kartoitus, remonttitarjous ja työselostus ovat täysin maksuttomia. Remonttitarjouksestamme saat kaikki keskeiset tiedot remonttipäätöksen tekemiseen, ja varmistat jo etukäteen, että työ tulee sujumaan kotonasi ja taloyhtiössä ihanteellisella tavalla – sovitulla tavalla, sovittuun aikaan.

Varaa ilmainen kotikäynti jo tänään!

Kylpyhuoneremontti ideoita -hintoineen!

Olemme valinneet kuvattaviksi kohteita, joissa on mielestämme onnistunut yhdistelmä osaavaa suunnittelua, hyviä materiaaleja ja laadukasta työtä Toivomme, että toteuttamamme kohteet innostavat ja inspiroivat sinua omissa remonttisuunnitelmissasi.


Kuvien lisäksi jokaisesta referenssikohteesta on kerrottu remontin toteutunut hinta. Hintaan sisältyy remontti-, putki-, ja sähkötyö sekä rakennusmateriaalit, pintamateriaalit ja kalusteet. Lisäksi näet, mitä remontti maksaa kun kotitalousvähennys on huomioitu.


Täällä jokainen tarina on tosi. Hintoineen!

Katso kuvat ja hinnat

Ajankohtaista

 

Kylpyhuoneremontin kesto

Kerralla remontoitavien tilojen määrä, pinta-ala, materiaalivalinnat ja muutoksen laajuus vaikuttavat hintaan ja kestoon paljon, mutta ajoitus ratkaisee. Kun märkätilojen perusparannukset tunnistetaan ja remontit tehdään ajoissa, säästetään työn ja materiaalien hinnassa ja vältytään suuremmilta riskeiltä ja ikäviltä yllätyksiltä aikataulussa.


Kylpyhuoneremontin kesto on tyypillisesti kolme, ja saunallisten neljä viikkoa kun kosteutta ei löydy.


Me kannamme 100 % kokonaisvastuun kylpyhuoneremonttisi toteutuksesta, jotta sinulle syntyy siitä tarkka kuva, jo etukäteen: kartoituskäyntimme jälkeen tiedät, miltä haluamasi lopputulos näyttää realistisena 3D-mallinnuksena (materiaalein ja kalustein), miten se toteutetaan – ja mistä koostuu remontin hinta.


Teemme yksityiskohtaisen ja kattavan työsuunnitelman ja aikataulun tarkasteltavaksesi, täysin sitoumuksetta, ennen kuin päätät remonttikumppanisi valinnasta.

Arvioi kylpyhuoneremontin kustannukset

Kylpyhuoneremontti kokemuksia

Halvin tarjous ei koskaan ole paras, eikä korkeinkaan hinta takaa täydellistä onnistumista. Me teemme yhteistyötä kaikkien alan merkittävien tavarantoimittajien kanssa ja kannamme kokonaisvastuun remontin suunnittelusta ja toteutuksesta. Silloin asiakkaamme saavat työn, materiaalit ja kalusteet edulliseen hintaan ja taatusti ajallaan toimitettuna ja asennettuna.


Laskun saat vasta kun kylpyhuoneremontti on valmis. Joten kustannuksia ei synny kesken kaiken.


25 vuoden kokemuksella osaamme myös suunnitella toimivan ja kestävän sisustusratkaisun, joka takaa kotisi arvon ja tilan käyttömukavuuden. Kun remonttitarpeen kartoitus tehdään ajallaan ja huolellisesti, minimoidaan tulevat riskit ja varmistetaan oikea aika toteuttaa juuri oikeat parannukset – mahdollisimman pienellä vaivalla ja haitalla. Mielestämme se on aina edullisin tapa toteuttaa unelma uudesta kylpyhuoneesta.


Paras tapa arvioida oman kylpyhuoneen parannustarpeet on teettää ilmainen arviokäynti alan johtavalla ammattilaisella, sitoumuksetta.

Lue kokemuksia Blosiuksesta

Millainen tila, sellainen työ. Satsaa suunnitteluun.

Mieti millaisesta työstä, kustannuksesta ja lopputuloksesta voisi olla kyse. Auttaaksemme ideoinnissa, olemme tunnistaneet palvelukokonaisuuksia kodin tilojen sekä kolmen suuntaa antavaa varustelutason mukaan. Niiden perusteella oman tavoitteen arviointi on helpompaa. Haluamme aina kyetä antamaan asiakkaillemme jo suunnitteluvaiheessa selkeän ja pitävän kustannusarvion koko toteutuksesta, jotta odotukset on helppo pitää realistisella tasolla. Kylpyhuoneremontti avaimet käteen periaatteella - Koko projektin ajan.

Kylpyhuone
Kylpyhuone

Autamme sinua onnistumaan suunnittelussa. Esimerkkiemme avulla voit arvioida ratkaisuvaihtoehtoja ja kustannuksia.

Tutustu
Sauna
Sauna

Sauna remontoidaan usein kylpyhuoneen yhteydessä. Esimerkkiemme avulla voit arvioida ratkaisuvaihtoehtoja ja kustannuksia.

Tutustu
WC
WC

Wc remontoidaan usein kylpyhuoneremontin yhteydessä. Esimerkkiemme avulla voit arvioida ratkaisuvaihtoehtoja ja kustannuksia.

Tutustu
Kodinhoitohuone
Kodinhoitohuone

Kodinhoitohuone remontoidaan usein kylpyhuoneremontin yhteydessä. Esimerkkiemme avulla voit arvioida ratkaisuvaihtoehtoja ja kustannuksia.

Tutustu

Katso milloin kylpyhuone- ja saunaremontti on ajankohtainen!

  • RAKENNE IHANTEELLINEN KÄYTTÖIKÄ
  • Muovimatto, lattiassa 15–25 v.
  • Laatta ja kosteussulku, lattiassa 15–20 v.
  • Laatta ja massamainen vedeneriste, lattiassa 20–40 v.
  • Laatta ja kosteussulku, levyrakenteinen seinä 10–20 v.
  • Laatta ja kosteussulku, kiviainesrakenteinen seinä 12–24 v.
  • Laatta ja massamainen vedeneriste, seinässä 20–40 v.
  • Muovitapetti, seinässä 8–15 v.
  • Pesuhuoneen panelointi 8–20 v.
  • Saunan panelointi 10–30 v.
Varaa ilmainen arviokäynti jo tänään!

Remonttikohteemme