Henrietta Malmari
Tuntee remontoinnin eri vaiheet

Henrietta (Henni) Malmari on kokenut tekijä sekä remonttiprojektien hallinnoimisessa että toteuttamisessa. Remontoiminen on lähellä hänen sydäntään ja rakennusala on hänelle tuttu myös duunarinäkökulmasta. Henrietta siis tuntee remonttimaailman salat kuin omat taskunsa!

Henrietan tehtävänä on huolehtia remonttikohteiden työnjohdosta, aikatauluista ja materiaalitilauksista, jotta jokainen asiakas saa mahdollisimman sujuvan remonttikokemuksen. Koska Blosiuksella on aina meneillään useita remontteja ja märkätiloissa vastaan voi tulla myös yllätyksiä, ei Henrietalla ole kahta keskenään samanlaista työpäivää.

Projektipäällikön työssä parasta onkin vaihtelu ja ongelmanratkaisu. Henrietta on nopea reagoimaan ja ratkaisee haasteet luovuutensa ansiosta. Positiivisuus ja huumori auttavat, kun kohdalle osuu haastavia tilanteita. Kotona rintamamiestalossa arkea rytmittävät kaksi lasta, kolme koiraa sekä hevosharrastus. Vapaa-ajallaan Henrietta ylläpitää luovuuttaan muun muassa piirtämällä, tekemällä käsitöitä ja soittamalla pianoa.