Kokemuksia ja näkökulmia

Kylpyhuoneremontti kokemuksia Vantaa - Remontti sujuvoitti arjen

Kylpyhuoneremontti voidaan toteuttaa myös niin, että perhe asuu kotona koko rupeaman ajan. Vantaalaiset Karviset saivat lapsiperheen arjen pyörimään, vaikka kylpyhuone oli pois käytöstä.

Tarve

1990-luvulla remontoidun kylpyhuoneen uusiminen oli ollut Sanna ja Juri Karvisen haaveena jo vuosia. Tilasta haluttiin toiminnallisempi ja modernimpi, jotta viisihenkisen perheen arki sujuvoituisi.
 
– Pyysimme kaksi tarjousta ja valitsimme sen, jonka suunnitelmasta pidimme enemmän. Blosiuksen kylpyhuoneremontin suunnitelmaan sisältyivät myös kuvat, joten kokonaisuus oli helpompi hahmottaa, Sanna Karvinen toteaa.

Tarjousten vertailu

Hän kiittelee rakennusalalla työskentelevää kummisetäänsä, joka auttoi perhettä sekä tarjousten vertailemisessa että remontin seuraamisessa.
 
– Meillä oli koko ajan luottavainen olo. Halusimme todellisen avaimet käteen -paketin, ja sen myös saimme. Töiden ja harrastusten ohessa meillä ei olisi ollut aikaa osallistua remonttiin tai tehdä sitä itse.

Remontin aikataulu

Kahdeksan viikon mittainen remontti sujui hyvin ja perhe asui kotona valtaosan ajasta. Kodin vessaan ja keittiöön tuli vesi koko remontin ajan, ja kilometrin päässä asuvien isovanhempien luokse pääsi suihkuun.
 
– Lähdimme aamuisin töihin jo ennen remonttimiehen tuloa ja alkuillasta, kun saavuimme takaisin kotiin, hänen työpäivänsä päättyi. Meteliä tai muuta häiriötä remontista ei siis ollut, Sanna Karvinen kertoo.

Ratkaisut

Isoon kylpyhuoneeseen haluttiin kodin toinen wc-istuin. Lisäksi saunaa pienennettiin ja lattialämmitys uusittiin kokonaan. Kylpyhuoneeseen lisättiin myös toinen suihku.
 
–  Toiminnot säilyivät samoilla paikoillaan eikä suunnitteluvaiheessa tarvinnut tehdä isoja muutoksia suunnittelijamme luonnoksiin. Kun kävimme showroomilla tutustumassa, päätimme vielä vaihtaa lauteet aiempaa hienompiin, mutta muuten suunnitelmat pysyivät ennallaan.
Toimiva lopputulos

Sanna Karvisen mukaan uusittu kylpyhuone toimii juuri niin hyvin kuin perhe toivoikin. Lapset ihmettelivät uudistuksia jo remontin aikana ja tykkäävät kokonaisuudesta todella paljon. Myös perheen arki on muuttunut, sillä nyt Karvisilla saunotaan useammin ja kodin toisen wc-istuimen myötä vessaan täytyy jonottaa harvemmin.
 
– Vaikea nimetä mitään yksityiskohtaa, joka olisi erityisen mieluinen, sillä pidämme koko kokonaisuudesta. Nyt kylpyhuone on ajaton ja toimii meidän arjessa todella hyvin, Sanna Karvinen tiivistää.

Me kannamme kokonaisvastuun projektisi onnistumisesta ja suunnittelusta työn viimeistelyyn asti. Yli 25 vuoden kokemuksella.
Ainutlaatuinen palvelumallimme takaa sinulle Suomen luotettavimman kylpyhuoneremontin. Kun kartoitamme ja suunnittelemme tulevan toteutuksen mittoja myöten heti ensitapaamisella, voimme varmistaa jo saman päivän aikana mistä työ koostuu ja miten se kannattaa tehdä. Saat tarkan kuvan lopputuloksesta, työvaiheista, materiaaleista ja kalusteista. Tarkan hinnan ja pitävän aikataulun lisäksi.

Ota yhteyttä - Autamme mielellämme

Näin etenee Suomen luotettavin kylpyhuoneremontti:

  • Suunnittelu ja tarjous
    Remontin suunnittelu alkaa kotikäynnillä asiakkaan luona. Mittaamme ja suunnittelemme koko työn aina kanssasi paikan päällä, sovittuna ajankohtana - maksutta ja sitoumuksetta. Saat realistisen ja kattavasti eritellyn tarjouksen, työsuunnitelman ja mallin valmiista toteutuksesta seuraavan päivän aikana.
  • Materiaalien valinta ja remontin valmistelu
    Kun olet tutustunut tarjoukseen, kutsumme sinut käymään meillä näyttelyssämme, jossa varmistamme kerralla materiaalien, värien ja kalusteiden määrän ja yhteensopivuuden. Varmistamme että projekti etenee tehokkaasti ja ajallaan: hallitsemme asiakkaan, isännöitsijän, valvojan, asbestikartoittajan, tavarantoimittajien, asentajan ja putki- ja sähkömiehen aikataulut sekä työohjeet.
  • Toteutus ja laskutus
    Työ tehdään aikataulun mukaisesti, tarkasti ja luotettavasti. Asentajasi ja henkilökohtainen projektipäällikkösi vastaavat laadusta, ratkovat yllätykset ja pitävät sinut ajan tasalla työn etenemisestä. Luovutamme työn valmiina, toimivana ja kauniina. Laskutus tapahtuu työn valmistuttua ja voit halutessasi maksaa työn joustavasti erissä. Palvelemme kaikissa kylpyhuoneen ylläpitoon ja hoitoon liittyvissä kysymyksissä.


Lue lisää Blosiuksen konseptista

Lisää kokemuksia ja näkökulmia

Näin etenee Suomen luotettavin kylpyhuoneremontti

Kotikäynti ja kartoitus

Kotikäynti ja kartoitus

Materiaalien valinta

Materiaalien valinta

Remontin valmistelu

Remontin valmistelu

Remontin toteutus

Remontin toteutus

Lue lisää