Kokemuksia ja näkökulmia

Vielä ehdit kesäksi! Kesälle 2021 peruutusaikoja - unelmiesi kylpyhuone voi olla totta nopeammin kuin uskoitkaan

Haluatko laadukkaan kylpyhuoneen jo tänä kesänä? Sinulla on siihen hyvä mahdollisuus, sillä meillä on tarjota kesälle 2021 peruutusaikoja, jotka mahdollistavat unelmiesi kylpyhuoneen toteutuksen jopa nopeallakin aikataululla.

Haluatko hyödyntää kesän peruutusajat? 

Toimintamme luonteeseen kuuluu myös se, että yhdessä tai kahdessa kymmenestä aloitetusta kylpyhuoneesta joissa remontti aloitetaan löytyy kosteutta. Kun kosteutta löytyy, aloitetaan kuivaus. Kuivaus kestää tyypillisesti kolme viikkoa. Kuivauksen aikana asentaja siirtyy toisaalle ja tekee siellä kylpyhuoneremontin alusta loppuun. Tyypillisesti otamme jonosta seuraavan ja teemme sen ja jatkamme sitten kuivumassa olleen. Eli mikäli aikataulusi on joustava, tartu tilaisuuteen.

Suomen luotettavin kylpyhuoneemontti

Blosius tarjoaa Suomen luotettavimman kylpyhuoneremontin jo 7 625 remontin kokemuksella.

Ilmainen kotikäynti

Kaikki alkaa ilmaisesta kotikäynnistä, jonka perusteella teemme tarjouksen unelmiesi kylpyhuoneesta. Sinun ei tarvitse olla märkätilojen asiantuntjia, vaan osaamme yli 25 vuoden kokemuksella ottaa huomioon toiveesi.

Unelmiesi kylpyhuone ammattilaisten toteuttamana

Halvin tarjous ei koskaan ole paras, eikä korkeinkaan hinta takaa täydellistä onnistumista. Me teemme yhteistyötä kaikkien alan merkittävien tavarantoimittajien kanssa ja kannamme kokonaisvastuun remontin suunnittelusta ja toteutuksesta. Silloin asiakkaamme saavat työn, materiaalit ja kalusteet edulliseen hintaan ja taatusti ajallaan toimitettuna ja asennettuna.

 Ota yhteyttä - Autamme mielellämme!

 

Näin etenee Suomen luotettavin kylpyhuoneremontti

Kotikäynti ja kartoitus

Kotikäynti ja kartoitus

Materiaalien valinta

Materiaalien valinta

Remontin valmistelu

Remontin valmistelu

Remontin toteutus

Remontin toteutus

Lue lisää