Kokemuksia ja näkökulmia

Laadukkaat kylpyhuonekalusteet ovat käytännölliset ja toimivat

Laadukkaiden kylpyhuoneen kalusteiden valinta alkaa tarpeen ja tilan koon tutkimisesta. Jotta lopputulos on mahdollisimman toimiva ja käytännöllinen, selvittää myyjä asiakkaan kanssa, mitä kaikkea tilassa tehdään ja säilytetään.

Laajan valikoiman takia valinta voi tuntua aluksi vaikealta, mutta asiantunteva myyjä osaa ehdottaa kalusteita, jotka sopivat remontoitavaan tilaan ja palvelevat asukkaan arkea.

– Kaikki lähtee mitoituksesta ja sijoittelusta. Myös värimaailmaa hahmotellaan varhain, Blosiuksen Timo Pirttikoski tietää.

 

Blosius tuntee laadukkaat kalusteet

Laatu näkyy kylpyhuonekalusteissa etenkin käytännöllisyytenä ja pitkäikäisyytenä. Monet valmistajat hyödyntävät samoja mekanismeja, kuten kiskoja ja saranoita, ja valmistavat kalusteidensa rungot ja ovet samankaltaisista materiaaleista. Siksi tuotteiden keskinäinen vertailu laadun näkökulmasta on haastavaa.
 
– Me Blosiuksella pidämme valikoimassamme vain tuotteita, jotka tiedämme laadukkaiksi ja käytännöllisiksi. Vuosien kokemus takaa sen, ettemme tarjoa huonoa tai toimimatonta, Pirttikoski muistuttaa.
 
Asiakas voi siis nojata Blosiuksen asiantuntemukseen ja luottaa siihen, että myyjän ehdottamat kalusteet ovat laadultaan hyvät.
 
– Laadun lisäksi valintaan vaikuttaa myös kalustetoimittajan valikoiman laajuus. On kaikkien etu, jos yksi toimija saa tarjottua kaikki tarvittavat kalusteet, Pirttikoski lisää.
 

Tunnelmaa ja toimivuutta

Kalusteet muodostavat noin kymmenyksen kylpyhuoneremontin hinnasta, vaikka ne ovat yksi näkyvimmistä osatekijöistä. Niiden avulla luodaan tunnelmaltaan oikeanlainen ja toimiva tila.
 
– Kalusteita kannattaa käydä katsomassa myyntinäyttelyssämme Vantaalla tai Espoossa, sillä tietokoneella tehdyt mallinnukset voivat aina vääristää esimerkiksi värejä. Kun materiaalit näkee paikan päällä ja niitä pääsee myös tunnustelemaan, ei synny yllätyksiä, Timo Pirttikoski toteaa.
 
Jotta kalusteet kestävät kosteutta, jota kylpyhuoneessa väistämättä syntyy, tulee ne suojata roiskevedeltä. Esimerkiksi suihkun ja kaapistojen väliin asennetaan suihkuseinä, ettei vesi pääse vaurioittamaan kalusteita. Kalusteet eivät nimittäin kestä jatkuvaa vedelle altistumista, vaikka ne olisi tarkoitettu kylpytiloihin.
 
– Laadukkaat materiaalit takaavat myös sen, että kalusteet on helppo pitää puhtaina, Pirttikoski huomauttaa.

 

Laadukas kylpyhuoneen kaluste

  • on mitoitettu ja sijoiteltu oikein tilaan ja käyttötarkoitukseen nähden
  • palvelee arjen tarpeita
  • kestää käyttöä
  • on helppohoitoinen
  • sopii asukkaan sisustustyyliin.

Ideoita ja toteutuksia -sivulta näet, millaisia kalustevalintoja remonttikohteissamme on tehty.

 

Me kannamme kokonaisvastuun projektisi onnistumisesta ja suunnittelusta työn viimeistelyyn asti. Yli 25 vuoden kokemuksella.

Ainutlaatuinen palvelumallimme takaa sinulle Suomen luotettavimman kylpyhuoneremontin. Kun kartoitamme ja suunnittelemme tulevan toteutuksen mittoja myöten heti ensitapaamisella, voimme varmistaa jo saman päivän aikana mistä työ koostuu ja miten se kannattaa tehdä. Saat tarkan kuvan lopputuloksesta, työvaiheista, materiaaleista ja kalusteista. Tarkan hinnan ja pitävän aikataulun lisäksi.

Ota yhteyttä - Autamme mielellämme

Lisää kokemuksia ja näkökulmia

Näin etenee Suomen luotettavin kylpyhuoneremontti

Kotikäynti ja kartoitus

Kotikäynti ja kartoitus

Materiaalien valinta

Materiaalien valinta

Remontin valmistelu

Remontin valmistelu

Remontin toteutus

Remontin toteutus

Lue lisää