Kokemuksia ja näkökulmia

Vielä ehdit jouluksi | Näin varaat parhaan ajan kylpyhuoneremotille

Haluatko tehdä kylpyhuoneremontin ennen joulua? Sinulla on siihen hyvä mahdollisuus, sillä kalenterissamme on vapaita aloitusaikoja. Mikäli suunnitellet remonttia, tartu tilaisuuteen.

Miten päästä alkuun?

Ota yhteyttä ja sovi kotikäynti. Mittaamme ja suunnittelemme koko työn aina kanssasi paikan päällä, sovittuna ajankohtana - maksutta ja sitoumuksetta. Saat realistisen ja kattavasti eritellyn tarjouksen, työsuunnitelman ja mallin valmiista toteutuksesta nopeimmillaan saman päivän aikana.

Aikataulutamme realistisesti

Huolellisella suunnittelulla varmistamme, että jokainen projekti etenee tehokkaasti ja ajallaan. Työt tehdään aikataulun mukaisesti, tarkasti ja luotettavasti. Siksi voimme suunnitella myös tulevien töiden aikataulun realistisesti.

Kotitalousvähennys kahdelta vuodelta

Remontin ajoittuessa vuodenvaihteeseen voit tehdä kotitalousvähennyksen molemmilta vuosilta. Oleellista on huomioida, että laskun maksupäivä ratkaisee vähennysvuoden. Maksaessasi osan remontista ensimmäisen laskun ennen vuodenvaihdetta ja toisen laskun vuodenvaihteen jälkeen, voit vähentää kotitalousvähennyksen täysimääräisesti molemmilta vuosilta. Mikäli maksat laskut vasta vuodenvaihteen jälkeen, menetät peruuttamattomasti mahdollisuutesi vähentää kotitalousvähennystä edelliseltä vuodelta.

Onko asunto nyt tyhjä?

Onko remontin ajoituttava tiettyn hetkeen? Suunnitteletko väistöasumista tai lomamatkaa remontin ajaksi? Onko ostamasi asunto vapautumassa tiettynä päivänä tai sijoitusasuntosi vuokralainen muutamassa pois?

Ota yhteyttä - Autamme mielellämme!

Suomen luotettavin kylpyhuoneemontti

Blosius tarjoaa Suomen luotettavimman kylpyhuoneremontin jo 7 625 remontin kokemuksella.

Ilmainen kotikäynti

Kaikki alkaa ilmaisesta kotikäynnistä, jonka perusteella teemme tarjouksen unelmiesi kylpyhuoneesta. Sinun ei tarvitse olla märkätilojen asiantuntjia, vaan osaamme yli 25 vuoden kokemuksella ottaa huomioon toiveesi.

Unelmiesi kylpyhuone ammattilaisten toteuttamana

Halvin tarjous ei koskaan ole paras, eikä korkeinkaan hinta takaa täydellistä onnistumista. Me teemme yhteistyötä kaikkien alan merkittävien tavarantoimittajien kanssa ja kannamme kokonaisvastuun remontin suunnittelusta ja toteutuksesta. Silloin asiakkaamme saavat työn, materiaalit ja kalusteet edulliseen hintaan ja taatusti ajallaan toimitettuna ja asennettuna. 

Suunnittele kanssamme unelmien kylpyhuoneremontti

Lisää kokemuksia ja näkökulmia

Näin etenee Suomen luotettavin kylpyhuoneremontti

Kotikäynti ja kartoitus

Kotikäynti ja kartoitus

Materiaalien valinta

Materiaalien valinta

Remontin valmistelu

Remontin valmistelu

Remontin toteutus

Remontin toteutus

Lue lisää