Rekisteriseloste

REKISTERISELOSTE

 

Rekisterinpitäjä

Blosius-kylpyhuoneremontit Oy

Ruoholahdenkatu 12, 00180 Helsinki

 

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Kaisa Suominen

Ruoholahdenkatu 12, 00180 Helsinki

0440 263 656, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Rekisterin nimi

Asiakasrekisteri 


Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteriä käytetään remonttipalveluiden markkinointiin sekä tutkimusten, kampanjoiden ja kilpailuiden järjestämiseen. Rekisterin tietoja käytetään suoramarkkinointiin, mikäli asiakas on antanut siihen suostumuksensa.


Rekisterin tietosisältö

Rekisterin sisältämä tietosisältö voi käyttäjäkohtaisesti vaihdella. Rekisteriin voidaan merkitä seuraavia käyttäjätietoja: Etu- ja sukunimi, arvo tai ammatti, ikä, sukupuoli, äidinkieli, yhteystiedot, yritys tai yhteisö ja palvelun käyttäjän mahdollisesti antama kielto koskien tietojen luovuttamista tai käyttämistä suoramarkkinointitarkoituksiin. Lisäksi rekisteriin voidaan merkitä seuraavia tietoja: syntymäaika, sekä muut palvelun käyttäjän itsestään antamat profilointitiedot. 


Säännönmukaiset tietolähteet

Käyttäjätietoja voidaan kerätä erilaisilla kilpailuilla ja markkinointikampanjoilla. Sähköiseen suoramarkkinointiin (sähköposti ja/tai mobiili) pyydetään asiakkaalta erikseen suostumus henkilötietolain mukaisesti.

Lisäksi henkilötietoja voidaan kerätä Väestörekisteristä ja sekä kerätä, että päivittää rekisterinpitäjän tai sen kanssa samaan konserniin kuuluvien yritysten muista rekistereistä, Suomen Posti Oyj:n rekistereistä, Suomen Suoramarkkinointiliiton ylläpitämistä kieltorekisteristä sekä vastaavista rekistereistä.


Tietojen säänönmukaiset luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.


Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietojen käsittelemisessä käytettävät palvelimet ja muut tekniset apuvälineet voivat olla rekisterinpitäjän käyttämän ulkopuolisen palveluntarjoajan omistuksessa ja hallinnassa EU:n tai ETA:n ulkopuolella.


Rekisterinsuojauksen periaatteet

Asiakastietoja sisältävän järjestelmän käyttöön ja asiakastietojen muuttamiseen ovat oikeutettuja vain erikseen määritellyt rekisterinpitäjän omat työntekijät ja rekisterinpitäjän toimeksiannosta ja lukuun toimivien yrityksien työntekijät. Kullakin käyttäjällä on oma käyttäjätunnus ja salasana järjestelmään. Tietoja kerrotaan tai luovutetaan ulkopuolisille vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä.

Ota yhteyttä Tilaa maksuton ideakirja
X

Jätä tietosi niin soitamme sinulle!

Nimi(*)
Vaadittu kenttä

Puhelinnumero(*)
Vaadittu kenttä

Postinumero(*)
Vaadittu kenttä, vain numeroita

(*)
Invalid Input