Sinulla on 10 syytä valita Blosius

  Jaakko-Rosti_-logo

  Tervetuloa asiakkaaksemme!

  Blosius tarjoaa selkeän arvion työn kestosta. Kun aloitamme projektin, teemme realistisen aikataulun ja pidämme sinut jatkuvasti ajan tasalla työn etenemisestä. Sitoutumisemme ennalta tiedossa olevaan työn kestoon auttaa sinua suunnittelemaan arkesi paremmin ja antaa sinulle rauhan tunteen siitä, että projekti etenee suunnitellulla vauhdilla. Voit luottaa siihen, että remonttisi valmistuu ajallaan ja voit nauttia uudesta kylpyhuoneestasi suunnitellusti.

  Blosius Kylpyhuoneremontti tarjoaa kattavia palveluita, jotka takaavat sinulle parhaan mahdollisen kylpyhuoneremontti kokemuksen. Olipa kyseessä laadukas työnjälki, ammattitaitoinen henkilökunta, märkätilojen erikoisosaaminen, pitkä kokemus alalta, vastuu aikatauluista ja takuusta, hinta-laatu-suhteeltaan parhaat materiaalit, selkeä hinnoittelu, yksityiskohtainen tarjous tai ennalta sovitut aloitusajat ja työn kesto - Blosius Kylpyhuoneremontti täyttää odotuksesi.

  Ota yhteyttä Blosius Kylpyhuoneremonttiin ja anna asiantuntevan tiimimme huolehtia kylpyhuoneremontistasi. Tavoitteenamme on luoda sinulle ja perheellesi kaunis, toimiva ja kestävä kylpyhuone, jossa voitte nauttia rentouttavista hetkistä ja arjen askareista.

  Aloita varaamalla aika asiantuntijalta. Sovitaan kotikäynnin aikataulu- Näin saat nopeasti täydellisen tarjouksen. Kotikäynnin jälkeen saat tarjouksen seuraavan 24 h aikana.

  Varaa maksuton kotikäynti
  Remontti Avaimet käteen -periaatteella

  Millainen tila, sellainen työ. Satsaa suunnitteluun.

  Mieti millaisesta työstä, kustannuksesta ja lopputuloksesta voisi olla kyse. Autamme ideoinnissa. Haluamme antaa asiakkaillemme jo suunnitteluvaiheessa selkeän ja pitävän kustannusarvion koko toteutuksesta, jotta odotukset on helppo pitää realistisella tasolla. Saat meiltä varmuudella vaivattoman remontin Avaimet käteen -periaatteella. 

  Aamupäivänkj_10H_001_web

  Kylpyhuone

  Kylpyhuoneremontti unelmasta todeksi kiinteällä hinnalla.

  Hiidenkj_6i18_003

  Sauna

  Saunaremontti muodostuu usean tekijän ja työn kokonaisuudesta.

  Hiidenkj_6i18_001

  WC

  WC-remontti muodostuu usean tekijän ja työn kokonaisuudesta.

  Torpanniitynt_98_Janiksenlinna_001 (1)

  Kodinhoitohuone

  Kodinhoitohuoneen remontointi tekee sinusta arjen supersankarin.

  Blosius lukujen valossa

  +7600

  TEHTYÄ REMONTTIA

  +4300

  WC-ISTUINTA

  4 405 000

  ASENNETTUA LAATTAA