Onnistumme yhdessä

Edellytämme koko joukkueeltamme halua asiakkaiden kanssa työskentelyyn, asiakkaan tarpeiden ymmärtämistä, halua työskennellä itsenäisenä osana joukkuetta, halua oppia uutta ja näyttöjä onnistumisesta. Olemme aina nöyriä ja aina valmiina viemään remontit maaliin. Joukossamme on kaikenikäisiä naisia ja miehiä, joita yhdistää halu ottaa vastuuta onnistumisesta.

Haluaisitko kuulua meihin? Jätä soittopyyntö, kuuntelemme mielellämme sinun ajatuksesi.

Haemme menestyvään joukkueeseemme

Projektipäällikköä jakamaan työt asennusryhmille

Itsenäinen ja nopeatempoinen työ, vahva luottamus ratkaisuihisi, ylimääräinen palkallinen lomaviikko, vahva tuki liikuntaharrastuksellesi.

Tekijöitä rakennus-, putki- ja sähkötöihin

Tekijöille etukäteen mahdollisimman hyvin suunnitellut työt, laatat ja kalusteet valmiina, vastaukset toimitusaikoihin ja yksityiskohtiin viipymättä, saat vaikuttaa putki- ja sähköasentajien aikatauluun ja valintaan, kestoon perustuva kilpailukykyinen palkkio, töitä ympäri vuoden, yrittäjänä tai verokirjalla.

Opiskelija tuntipalkalla asiakashankintaan

Oletko ihmisistä ja remontoinnista kiinnostunut opiskelija? Jos sinulle on helppoa kohdata erilaisia ihmisiä ja haluat jalkautua asiakashankintaan asuinalueilla ja messuilla, ota yhteyttä! Tarjoamme hyvän tuntipalkan. 

 

 

 

Haluaisitko kuulua meihin? Jätä soittopyyntö, kuuntelemme mielellämme sinun ajatuksesi.

Nimi
Invalid Input

Puhelinnumero
Invalid Input

X

Jätä tietosi niin soitamme sinulle!

Nimi(*)
Vaadittu kenttä

Puhelinnumero(*)
Vaadittu kenttä

Postinumero(*)
Vaadittu kenttä, vain numeroita

(*)
Invalid Input