Avoimet tehtävät

Tule meille töihin

Etsimme MYYNTIEDUSTAJAA

Oletko jo kannuksesi hankkinut myynnin tai esimiestyön ammattilainen? Haluaisitko keskittyä omaan myyntiisi? Entä oletko kiinnostunut yrittämisestä?

Haluaisitko ottaa vastuuta kokonaisratkaisuiden myynnistä ja vaikuttaa asiakkaiden suunnitelmiin ja päätöksentekoon? Voisit keskittyä harkintasi mukaan oleellisiin asioihin. Haluaisitko edustaa koeteltua ja kehittyvää konseptia? Nyt sinulla on mahdollisuus sopivan vaativaan, pitkäjänteiseen ja taloudellisesti palkitsevaan yhteistyöhön.

Emme tarjoa sinulle hienoja titteleitä tai lupaa kuuta taivaalta, emme myöskään tee tai odota kenenkään tekevän yksinkertaista tuoteluukutusta. Suunnittelemme ja toteutamme vaativia märkätilaremontteja 25 vuoden kokemuksella. Olemme erikoistuneet kylpyhuoneremontteihin ja yrityksemme on laajalti tunnettu ja tunnustettu brändi kuluttajien ja isännöitsijöiden keskuudessa pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla.

Edustajanamme suunnittelet ja myyt ja toteutusorganisaatiomme toteuttaa 1-50 kylpyhuoneremontin kokonaisuuksia kotitalouksille sekä asunto-osakeyhtiöille. Taustasi ei tarvitse olla rakennusalalta, sillä saat kaiken tarvittavan teknisen koulutuksen meiltä. Kiinnostus viihtyisien ja toimivien tijojen suunnitteluun on tärkeä edellytys työssä menestymiselle.

Tarjouspyyntöjä on tasaisesti ja palvelukonseptimme on valmis ja valikoimamme vakioitu sekä sopivasti joustava. Konseptiimme sitoutuneilla kokeneilla edustajillamme on korkea tartunta ja tyytyväiset asiakkaat. Palkkiosi perusteena on myydyn projektin laskettu kesto työpäivinä. 

Tarjoamme itsenäisen tehtävän, kannustavan ilmapiirin, nykyaikaiset etätyöskentelyn mahdollistavat työkalut ja valmiin toimintamallin, koulutuksen, ohjelmistot, asiakkaat ja kokeneen markkinointi- ja projektinjohtotiimin kollegoiksesi unohtamatta osaavia ja vastuuntuntoisia asentajiamme. Aloitat matkasi kokeneen edustajamme valmennuksessa ja keskustelet tulevaisuudesta toimitusjohtajamme kanssa.

Kanssamme voit kehittyä itsenäiseksi ammattilaiseksi ja parantaa ihmisten arkea rohkaisemalla onnistuviin kodinparannushankkeisiin 1-50 kylpyhuonetta kerrallaan. Uskaltautuessasi yrittämään sitoudut oppimaan ja me sitoudumme kouluttamaan ja sparraamaan sinua kaikissa eteen tulevissa tilanteissa. Yrittäjänä sinulta vaaditaan taloudellista mahdollisuutta ja sitoutumista 6-12 kuukauden harjoitteluun saadaksesi toimintasi käyntiin. Me annamme asiakkaat, aikaamme ja osaamistamme sekä kaikki tarvittavat resurssit käyttöösi.

 

Etsimme PUTKILIIKETTÄ JA SÄHKÖLIIKETTÄ yhteistyökumppaneiksi nykyisten rinnalle

Säännölliseen ja jatkuvaan alihankintaan pääkaupunkiseudulle. Valmiiksi lasketut suunnitelmat ja töitä ympäri vuoden. Haemme uusia yhteistyökumppaneita nykyisten pitkäaikaisten yhteistyökumppanien rinnalle parantamaan toimitusvarmuuttamme.

Etsimme itsenäistä MÄRKÄTILA-ASENTAJAA yrittäjäpohjalta remonttitöihin pääkaupunkiseudulla

Kehitämme jatkuvasti Blosiusta tasan parhaaksi paikaksi teettää ja tehdä remonttia. Blosiuksella on pääkaupunkiseudun paras asennusryhmä sekä parhaat putki- ja sähkömiehet. Suunnittelemme remontit mahdollisimman hyvin etukäteen ja tilaamme laatat ja kalusteet sekä osan tarvikkeista valmiiksi työmaalle. Pyrimme myös vastaamaan kaikkiin suunnitteluun liittyviin kysymyksiin viipymättä. Itsenäisille tekijöille on töitä ympäri vuoden. Vaatimuksena voimassaoleva vedeneristyssertifikaatti ja luottotietojen on oltava kunnossa.


Tarinamme alkaa tästä

Jätä soittopyyntö, kuuntelemme mielellämme sinun ajatuksesi.

Vaadittu tieto

Vaadittu tieto

Käsittelemme annettuja tietoja Tietosuojakäytäntömme mukaisesti.