Haluaisitko kuulua meihin? Jätä soittopyyntö, kuuntelemme mielellämme sinun ajatuksesi.

 

Avoimet tehtävät

Etsimme pitkäjänteiseen myyntiin pystyvää MYYNTIEDUSTAJAA Helsinkiin

Etsimme henkilöä, joka tietää mitä myynti parhaimmillaan on: ihmisten kohtaamista ja heille parhaiten sopivien ratkaisujen löytämistä. Blosiuksen myyntiedustajana toimit itsenäisenä yrittäjänä ja ratkaiset asiakkaan kodin remontoinnin tarpeita. Blosius myy ja toteuttaa pääkaupunkiseudun tunnetuimpia ja kysytyimpiä kylpyhuoneremontteja - parhailla työvälineillä ja parhaalla asenteella. Haemme yrittäjän vapautta arvostavaa ihmistä vastaamaan kasvavaan kysyntään.

Työssä menestymisen avaimet

Jos sisälläsi roihuaa menestymisen ja asiakaskohtaamisten palo, luet juuri oikeaa työpaikkailmoitusta. Mikäli nautit haasteellisista myyntitavoitteista, liikkuvasta työstä ja vaihtelevista työpäivistä, tulet viihtymään Blosiuksen edustajana. Uusien kontaktien luominen on sinulle luontaista.

Menestyt myyntityössä, jos sinulla on kokemusta miltä tahansa alalta, jossa oivaltaminen, uuden oppiminen, tavoitteellisuus ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat auttaneet saavuttamaan tavoitteet. Aiemmasta myyntikokemuksesta tai yrittäjätaustasta tai esimiestyöstä tai rakentamisen perusteiden tuntemisesta voi olla hyötyä.

Tärkeintä meille on asenteesi: halusi oppia ja menestyä. Arvostamme asiakaslähtöisyyttäsi; tahtoasi toimia asiakkaan parhaaksi. Tekemistämme ohjaavat arvomme; rehellinen, kehittyvä ja sitoutunut – näihin arvoihin toivomme sinunkin sitoutuvan. 

Etsimme tekevien ja vastuuta ottavien ihmisten joukkoon sopivaa tyyppiä. Meidän mielestä jokaisen pitää hoitaa oma tonttinsa ja  pitää olla myös hauskaa. 

Tarjoamme sinulle

Saat perusteellisen ja kattavan koulutuksen tehtävääsi ja vahvan tuen jatkossakin; meillä et jää yksin. Annamme lisäksi merkittävän taloudellisen tuen urasi alkumetreille, valmiita asiakkaita, palkitsevan provisiojärjestelmän sekä käyttöösi asianmukaiset toimitilat keskellä Helsinkiä.

Blosiuksen edustajana sinulla on erinomaiset mahdollisuudet menestyä taloudellisesti, sillä ansiosi riippuvat omasta työpanoksestasi. Asiakasmäärämme on jatkuvassa kasvussa, ja kysyntää on enemmän kuin pystymme kohtuudella käsittelemään.

Aloitamme kuuden kuukauden perehdyttämisohjelmalla. Käymme yhdessä asiakaskäynnillä heti aloituspäivää seuraavana aamuna. Opit myymään ja suunnittelemaan perusremontteja, piirtämään Winner-ohjelmistolla 3D kuvia ja tarjoamaan rakennus-, putki- ja sähkötöitä tarjouspohjallamme. Jatkossa opit jatkuvasti lisää, ja pystyt toimimaan yhä itsenäisemmin, paikasta ja kilpailutilanteesta riippumatta. Rakennusalan syvällinen tuntemus ei ole tarpeen, koulutamme sinusta alan ammattilaisen.

Hae tehtävää 1.10.2019 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten ethän jätä hakua vasta viimeiseen hakupäivään.

Etsimme PUTKILIIKETTÄ JA SÄHKÖLIIKETTÄ yhteistyökumppaneiksi nykyisten rinnalle

Säännölliseen ja jatkuvaan alihankintaan pääkaupunkiseudulle. Valmiiksi lasketut suunnitelmat ja töitä ympäri vuoden. Haemme uusia yhteistyökumppaneita nykyisten pitkäaikaisten yhteistyökumppanien rinnalle parantamaan toimitusvarmuuttamme.

Etsimme itsenäistä MÄRKÄTILA-ASENTAJAA yrittäjäpohjalta remonttitöihin pääkaupunkiseudulla

Kehitämme jatkuvasti Blosiusta tasan parhaaksi paikaksi teettää ja tehdä remonttia. Blosiuksella on pääkaupunkiseudun paras asennusryhmä sekä parhaat putki- ja sähkömiehet. Suunnittelemme remontit mahdollisimman hyvin etukäteen ja tilaamme laatat ja kalusteet sekä osan tarvikkeista valmiiksi työmaalle. Pyrimme myös vastaamaan kaikkiin suunnitteluun liittyviin kysymyksiin viipymättä. Itsenäisille tekijöille on töitä ympäri vuoden.

Vaatimuksena voimassaoleva vedeneristyssertifikaatti ja luottotietojen on oltava kunnossa.

 

Haluaisitko kuulua meihin? Jätä soittopyyntö, kuuntelemme mielellämme sinun ajatuksesi.

Nimi
Invalid Input

Puhelinnumero
Invalid Input

X

Jätä tietosi niin soitamme sinulle!

Nimi(*)
Vaadittu kenttä

Puhelinnumero(*)
Vaadittu kenttä

Postinumero(*)
Vaadittu kenttä, vain numeroita

(*)
Invalid Input