Haluaisitko kuulua meihin? Jätä soittopyyntö, kuuntelemme mielellämme sinun ajatuksesi.

 

Remonttikauppias Helsinkiin

Etsimme Blosiuksen innostavaan joukkoon Remonttikauppiasta Helsinkiin.

Etsimme henkilöä, joka tietää mitä myynti parhaimmillaan on: ihmisten kohtaamista ja heille parhaiten sopivien ratkaisujen löytämistä. Blosiuksen kauppiaana toimit itsenäisenä yrittäjänä ja ratkaiset asiakkaan kodin remontoinnin tarpeita. Kohtaat asiakkaita sekä kasvotusten että sähköisten kanavien kautta – asiakkaan valitsemalla tavalla.

Työssä menestymisen avaimet

Jos sisälläsi roihuaa menestymisen ja asiakaskohtaamisten palo, luet juuri oikeaa työpaikkailmoitusta. Mikäli nautit haasteellisista myyntitavoitteista, liikkuvasta työstä ja vaihtelevista työpäivistä, tulet viihtymään Blosiuksen kauppiaana. Uusien kontaktien luominen on sinulle luontaista.

Menestyt kauppiaana, jos sinulla on kokemusta miltä tahansa alalta, jossa oivaltaminen, uuden oppiminen, tavoitteellisuus ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat auttaneet saavuttamaan tavoitteet. Aiemmasta myyntikokemuksesta tai yrittäjätaustasta tai esimiestyöstä tai rakentamisen perusteiden tuntemisesta voi olla hyötyä.

Tärkeintä meille on asenteesi: halusi oppia ja menestyä. Arvostamme asiakaslähtöisyyttäsi; tahtoasi toimia asiakkaan parhaaksi. Tekemistämme ohjaavat arvomme; rehellinen, kehittyvä ja sitoutunut – näihin arvoihin toivomme sinunkin sitoutuvan. Toimit itsenäisenä yhden hengen yrittäjänä edustaen Blosiusta.

Tarjoamme sinulle

Saat perusteellisen ja kattavan koulutuksen tehtävääsi ja vahvan tuen jatkossakin; meillä et jää yksin. Annamme lisäksi merkittävän taloudellisen tuen urasi alkumetreille, valmiita asiakkaita, palkitsevan provisiojärjestelmän sekä käyttöösi asianmukaiset toimitilat keskellä Helsinkiä.

Blosiuksen kauppiaana sinulla on erinomaiset mahdollisuudet menestyä taloudellisesti, sillä ansiosi riippuvat omasta työpanoksestasi. Meillä pääset myymään tunnetun toimijan laadukkaita ja kilpailukykyisiä remontteja.

Hae tehtävää 17.6.2019 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten ethän jätä hakua vasta viimeiseen hakupäivään.

Haluaisitko kuulua meihin? Jätä soittopyyntö, kuuntelemme mielellämme sinun ajatuksesi.

Nimi
Invalid Input

Puhelinnumero
Invalid Input

X

Jätä tietosi niin soitamme sinulle!

Nimi(*)
Vaadittu kenttä

Puhelinnumero(*)
Vaadittu kenttä

Postinumero(*)
Vaadittu kenttä, vain numeroita

(*)
Invalid Input