Onnistumme yhdessä

Edellytämme kaikilta halua omalla rahallaan maksavien kuluttaja-asiakkaiden kanssa työskentelyyn, asiakkaan tarpeiden tunnistamista ja huomioimista, halua työskennellä itsenäisenä osana joukkuetta ja halua oppia uutta. Olemme nöyriä ja viemme remontit päättäväisesti maaliin. Blosiuksella työskentelee ihmisiä, joita yhdistää halu ottaa vastuuta.

Haluaisitko kuulua meihin? Jätä soittopyyntö, kuuntelemme mielellämme sinun ajatuksesi.

Haemme menestyvään joukkueeseemme

Myyntiedustaja Helsinkiin

Ihmisiä arvostavalle, kuuntelevalle, aktiiviselle ja aikaansaavalle myyjälle haastava työ. Suunnittelet ja sovit töitä tekijöillemme ja huolehdit, että jokainen annettu lupaus pitää. Toimit yrittäjänä tai vakituisessa työsuhteessa. Kokemus ratkaisujen myynnistä on välttämätöntä ja työkokemus esimiestehtävistä sekä englannin, ruotsin tai venäjän kielitaito katsotaan eduksi.

Tekijöitä rakennus-, putki- ja sähkötöihin

Tunnollisille tekijöille töitä ympäri vuoden, yrittäjänä tai verokirjalla. Etukäteen mahdollisimman hyvin suunnitellut työt, laatat ja kalusteet valmiina, vastaukset toimitusaikoihin ja yksityiskohtiin viipymättä, hyvä ryhmä, kilpailukykyinen urakkapalkkio.

Osa-aikainen asiakashankkija

Oletko kiinnostunut ihmisistä ja remontoinnista? Jos sinulle on helppoa kohdata erilaisia ihmisiä ja haluat jalkautua asiakashankintaan asuinalueilla ja messuilla, ota yhteyttä! Tarjoamme hyvän tuntipalkan.

 

 

 

 

Haluaisitko kuulua meihin? Jätä soittopyyntö, kuuntelemme mielellämme sinun ajatuksesi.

Nimi
Invalid Input

Puhelinnumero
Invalid Input

X

Jätä tietosi niin soitamme sinulle!

Nimi(*)
Vaadittu kenttä

Puhelinnumero(*)
Vaadittu kenttä

Postinumero(*)
Vaadittu kenttä, vain numeroita

(*)
Invalid Input