Kylpyhuoneremontti Kauniainen

25 vuodessa ehtii paitsi kehittää markkinoiden sujuvimman palvelun, oppii myös valitsemaan alan parhaat tekijät ja kumppanit.

Kysy lisääVaraa maksuton kotikäynti
Blosius-kylpyhuone-001

Palvelumme alkaa kotikäynnillä remontoitavassa tilassa. Suunnittelemme yhdessä, mitä remontilla tavoitellaan, mistä työ koostuu ja miten työ kannattaa tehdä. Saat päätöksesi pohjaksi kiinteähintaisen tarjouksen ja selkeän työselostuksen. 

Autamme kaikissa suunnittelun ja toteutuksen kysymyksissä. Ammattitaitoisesti, läpi koko remontin. Värimaailmasta tekniikkaan ja arjen tarpeista rakentamisen säädöksiin.

Poimi ideoita toteutuneista unelmista:
Ideoita hintoineen →

Kylpyhuoneremontti unelmasta todeksi kiinteällä hinnalla

Blosius-kylpyhuoneremontit Oy on perustettu 1995. Tarjoamme kuluttaja-asiakkaille kylpyhuone-, sauna-, wc - ja kodinhoitohuoneremontteja Kauniaisissa ja lähikaupungeissa.

Suunnittelemme ja toteutamme kaikki remontit aidosti Avaimet käteen -palveluna, sisältäen purku-, rakennus-, putki-, ja sähkötyöt, sekä laadukkaat materiaalit.

Varmistamme jokaisen projektin laadun huolellisella ennakkosuunnittelulla, tarkalla valvonnalla, sekä ottamalla vastuun kaikesta työstä ja tavarantoimituksista.

Henrietta Malmari

Paikalliset asentajamme yllättävät asiakkaat paitsi laadulla myös tehokkuudella.

Kodissanne työskentelee koko remontin ajan kokenut tiimi: vastuuasentaja, putki- ja sähkömies. 

Blosius Realismi

Realismi. Ylivertainen tapa toteuttaa unelma uudesta kylpyhuoneesta.

Tarina Suomen luotettavimmasta kylpyhuoneremontista. Täyttä totta jokaiselle asiakkaallemme.

Lue lisää →

Kokemuksemme kylpyhuoneremonteista lukuina

+7600

TEHTYÄ REMONTTIA

+4300

WC-ISTUINTA

4 405 000

ASENNETTUA LAATTAA

Selkänuotankj_5C_003

Kylpyhuone

Autamme sinua onnistumaan suunnittelussa. Esimerkkiemme avulla voit arvioida ratkaisuvaihtoehtoja ja kustannuksia.

Hiidenkj_6i18_003

Sauna

Sauna remontoidaan usein kylpyhuoneremontin yhteydessä. Tutustu toteuttamiimme upeisiin saunakokonaisuuksiin.

Hiidenkj_6i18_001

WC

WC remontoidaan usein kylpyhuoneremontin yhteydessä. Esimerkkiemme avulla voit arvioida ratkaisuvaihtoehtoja ja kustannuksia.

Torpanniitynt_98_Janiksenlinna_001 (1)

Kodinhoitohuone

Myös kodinhoitohuone remontoidaan usein kylpyhuoneremontin yhteydessä. Kodinhoitohuone vaatii fiksut tilaratkaisut - tutustu kohteisiimme ja inspiroidu.

Lataa ilmainen Remonttiopas

Remonttioppaan avulla saat tietoa miten onnistunut kylpyhuoneremontti toteutetaan ja kerromme mitä sinun tulee ottaa huomioon ennen remonttia.

remonttioppaat-2

Asiakaskokemuksia

Urheilut_6_006_Mia_Saarela

Tyytyväisiä asiakkaita Kauniaisissa

Olemme toteuttaneet tuhansia kylpyhuoneremontteja pääkaupunkiseudulla – niin historiallisissa arvokiinteistöissä, kerros- ja rivitaloasunnoissa kuin omakotitaloissa. Remontistanne vastaa aina joukko kokeneita asiantuntijoita: suunnittelija, projektipäällikkö, asentajat ja tavarantoimittajat.

“Kylpyhuone koki todellisen muodonmuutoksen. Remontti on tuonut mielenrauhaa ja harmoniaa elämään. Ajanmukaista, kaunista ja toimivaa kylpyhuonetta on ilo käyttää.”

Tyytyväinen asukas: Mia Saarela

Jätä yhteydenottopyyntö →

Google-arvostelut

Tavoitteemme on tyytyväinen asiakas.

Alla muutama asiakkaidemme kokemus remontin toteutuksesta.

"Työnjälki erinomaista. Asiakkaan pyyntöihin saa nopeasti apua. Yhteistyö sujuu hyvin. Mutkaton suhtautuminen rakentamisen eri vaiheissa tuleviin tilanteisiin. Tarvikkeiden toimitukset toimivat."
Markku Salmi
"Aikataulu piti ja työnjälki oli hyvää. Yhteydenpito oli aktiivista ja pieniin jälkihoitoa vaativiin seikkoihin puututtiin ripeästi."
Lasse Pellikka
"Avaimet käteen -palvelu alusta loppuun saakka, laadukas työnjälki ja hyvä viestintä koko kylpyhuoneremontin ajan. Suosittelen!"
Mirella Rosenqvist
"Todella asiantuntevaa ja ammattimaista palvelua. Kylpyhuoneremontti saatiin alkuun todella nopealla aikataululla ja työn jälki on erittäin hyvää! Remontin valmistuminen viivästyi hieman arvioidusta, mutta minut pidettiin koko ajan ajantasalla tilanteesta. Toki myös remontin ajankohtaan sattuneet arkipyhät vaikuttivat osaltaan työn kestoon. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja voin todella suositella Blosius kylpyhuoneremontteja!"
Annu Haavisto
"Teetimme ison kylpyhuoneen, saunan ja kahden wc:n remontit. 3D suunnitteluohjelmassa näki erilaisia vaihtoehtoja niin kalusteiden kuin pintamateriaalien osaltakin. Tämän perusteella oli hyvä valita mieluisat ratkaisut. Edustajan asiantuntemus auttoi hahmottamaan kokonaisuuden. Remontti alkoi sovittuna päivänä ja valmistui aikataulun mukaan. Asentaja informoi päivittäin remontin kulkua, joten olo tuntui turvalliselta, että homma etenee. Asentaja hoiti mm. tavaroiden vastaanoton, purkujätteiden poiskuljetuksen, yhteydenpidon sähkö-ja putkiasentajiin, ja piti työmaan siistinä. Työn jälki on mielestämme erittäin laadukasta. Selvisimme isosta remontista itse hyvin helpolla. Isot kiitokset Blosius!"
Merja Hiltunen
"Blosius teki meidän kylpyhuoneremontin hyvin. Myynti, Suunnittelu, Toteutus ja Seuranta toimivat ammattimaisesti. Viestintä ja kommunikointi kaikkien hankkeeseen osallistuvien kesken toimi hyvin ja nopeasti. Muuttuviin tilanteisiin Blosius reagoi asiallisesti. Ammattimainen ja ystävällinen palvelu kaikilta hankkeeseen osallistujilta. Kiitos Blosius!"
Lauri Närhi

Jätä yhteydenottopyyntö

Vastaamme yhteydenottoosi jo tänään, tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.👍

Blosius kylpyhuoneremontit Oy

Asiantuntijamme ovat apunasi.

Autamme kaikissa suunnittelun ja toteutuksen kysymyksissä. Ammattitaitoisesti, läpi koko remontin. Värimaailmasta tekniikkaan ja arjen tarpeista rakentamisen säädöksiin.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö ja asiantuntijamme ovat apunasi.
 
Jätä yhteydenottopyyntö