Paras aika arvioida kylpyhuoneremontin tarve on nyt

Vaikka taloyhtiösi tai kotitalosi vesijohdot ja viemäriputket olisivat vielä hyvässä kunnossa, voi kodin märkätiloissa olla jo korjauksen tai parannuksen tarpeessa olevia kohteita – riippuen elämisen, kulutuksen ja kulloinkin voimassa olleiden rakennusmääräysten vaikutuksista. Kylpyhuoneremonttia suunnitellessa tilojen tyylikäs ulkonäkö ja viihtyvyys ovat aina tärkeitä, mutta vieläkin tärkeämpää on varmistaa, että perusparannukset arvioidaan ja tehdään ajoissa. Silloin kiinteistön arvo ja huoleton asuminen on taattu, eikä suuria ongelmia ja vahinkoja pääse kehittymään – etenkään siellä mihin paljaalla silmällä ei näe.

Varaa ilmainen kotikäynti jo tänään!

Suomen luotettavin kylpyhuoneremontti lukuina

7 625 Tehtyä remonttia
4 302 WC-istuinta
4 405 000 Asennettua laattaa
 

Voiko pesuhuoneremontin kestoon ja kustannuksiin vaikuttaa?

Kerralla remontoitavien tilojen määrällä, pinta-alalla, materiaalivalinnoilla ja muutoksen laajuudella on suuri merkitys, mutta ajoitus ratkaisee. Kun märkätilojen perusparannukset tunnistetaan ja remontit tehdään ajoissa, säästetään kylpyhuoneremontin hinnassa ja vältytään suuremmilta riskeiltä ja ikäviltä yllätyksiltä kylpyhuoneremontin aikataulussa.

Nykymääräysten mukaisen märkätilan tekninen käyttöikä on noin 30 vuotta. Vuoden 1999 jälkeen kylpyhuoneisiin on aina tullut asentaa vedeneristys (RakMK/C2-määräysten mukaisesti). Tätä ennen eristysmenetelmänä on käytetty lähinnä kosteussivelyä, jolloin tilan ihanteellinen käyttöikä onkin vain 10-15 vuotta. Näin ollen ennen vuotta 1999 rakennetut märkätilat saattavat jo olla elinkaarensa päässä – ja kosteusvahinkojen riski kasvaa.

On myös hyvä tietää, että vasta vuodesta 2009 alkaen kylpyhuoneremontit on valvottu ja kirjattu asunto-osakeyhtiöissä nykylainsäädännön vaatimalla tavalla. Sitä aiemmin tehtyjen remonttien tiedot eivät välttämättä ole ajan tasalla.

Paras tapa arvioida tilojen kunto ja parannustarpeet on teettää ilmainen arviokäynti alan johtavalla ammattilaisella, sitoumuksetta.

Arvioi kylpyhuoneremontin hintaa

Kannattaako varata kotikäynti, vaikka ei vielä tiedä millaista saunan tai kylpyhuoneen remonttia aikoo teettää?

Sinun ei tarvitse olla remonttien asiantuntija tai osata tehdä märkätilaremonttia itse. Meillä Blosiuksella on yli 25 vuoden kokemus kylpyhuoneremonttien, wc remonttien, saunaremonttien ja kodinhoitohuoneremonttien suunnittelusta ja avaimet käteen -toteutuksesta yhteistyössä kotien, asunto-osakeyhtiöiden, pääkaupunkiseudun isännöitsijöiden ja kaikkien merkittävimpien tavarantoimittajien kanssa.

Me tuomme kaiken osaamisemme asiakkaamme hyödyksi. Siksi kartoitamme ja ehdotamme vain realistisia ja toteutuskelpoisia ratkaisuja asiakkaan todellisiin tarpeisiin: rakennus-, putki- ja sähkötöiden sekä pintamateriaalien ja kalusteiden näkökulmasta. Kartoituskäynnin perusteella laadimme kirjallisen remonttitarjouksen ja työselostuksen.

Tarjous sisältää kaikki rakennus-, putki- ja sähkötyöt sekä tarvittavat materiaalit sekä kylpyhuoneremontin hinta ja kesto kokonaisuudessaan. Työselostusta voit myös käyttää taloyhtiön muutostyöilmoitukseen.

Kartoitus, remonttitarjous ja työselostus ovat täysin maksuttomia. Remonttitarjouksestamme saat kaikki keskeiset tiedot remonttipäätöksen tekemiseen, ja varmistat jo etukäteen, että työ tulee sujumaan kotonasi ja taloyhtiössä ihanteellisella tavalla – sovitulla tavalla, sovittuun aikaan.

Varaa ilmainen kotikäynti jo tänään!

Katso milloin kylpyhuone- ja saunaremontti on ajankohtainen!

  • RAKENNE IHANTEELLINEN KÄYTTÖIKÄ
  • Muovimatto, lattiassa 15–25 v.
  • Laatta ja kosteussulku, lattiassa 15–20 v.
  • Laatta ja massamainen vedeneriste, lattiassa 20–40 v.
  • Laatta ja kosteussulku, levyrakenteinen seinä 10–20 v.
  • Laatta ja kosteussulku, kiviainesrakenteinen seinä 12–24 v.
  • Laatta ja massamainen vedeneriste, seinässä 20–40 v.
  • Muovitapetti, seinässä 8–15 v.
  • Pesuhuoneen panelointi 8–20 v.
  • Saunan panelointi 10–30 v.
Varaa ilmainen arviokäynti jo tänään!
 

Miten parhaiten arvioida kylppäriremontin tekijöiden osaamista?

Halvin tarjous ei koskaan ole paras, eikä korkeinkaan hinta takaa täydellistä onnistumista. Me teemme yhteistyötä kaikkien alan merkittävien tavarantoimittajien kanssa ja kannamme kokonaisvastuun remontin suunnittelusta ja toteutuksesta. Silloin asiakkaamme saavat työn, materiaalit ja kalusteet edulliseen hintaan ja taatusti ajallaan toimitettuna ja asennettuna.

Laskun saat vasta kun kylpyhuoneremontti on valmis. Joten kustannuksia ei synny kesken kaiken.

25 vuoden kokemuksella osaamme myös suunnitella toimivan ja kestävän sisustusratkaisun, joka takaa kotisi arvon ja tilan käyttömukavuuden. Kun remonttitarpeen kartoitus tehdään ajallaan ja huolellisesti, minimoidaan tulevat riskit ja varmistetaan oikea aika toteuttaa juuri oikeat parannukset – mahdollisimman pienellä vaivalla ja haitalla. Mielestämme se on aina edullisin tapa toteuttaa unelma uudesta kylpyhuoneesta.

Lue lisää kylpyhuoneremontin maksamisesta

Mitä voin tehdä itse?

Märkätilat ovat kovassa käytössä erityisesti lapsiperheissä. Arvokkainta on pitää silmät auki: rakenteiden ja järjestelmien välisiä liitoksia, pintamateriaaleja ja saumoja kannattaa tarkkailla säännöllisesti. Mikäli rakenteisiin asti pääsee kosteutta, voi kylpyhuoneremontin sijaan olla edessä koko talon rakenteisiin ulottuva remonttitarve.

Esimerkiksi silikonisaumat kuluvat käytössä nopeasti, joten ne kannattaa uusia 3-5 vuoden välein. Lattiakaivon säännöllinen puhdistaminen on olennaisen tärkeätä. Myös ilmanvaihdosta on hyvä pitää huolta, puhdistaen suodattimet ja venttiilit säännöllisesti.

Tilaa oma Realistin remonttiopas.
Se ei maksa sinulle mitään.

Millainen tila, sellainen työ. Tutustu palveluihimme.

Kylpyhuone
Kylpyhuone

Autamme sinua onnistumaan kylpyhuoneremontissa. Esimerkkiemme avulla voit arvioida ratkaisuvaihtoehtoja ja kustannuksia.

Tutustu
Sauna
Sauna

Sauna remontoidaan usein kylpyhuoneen yhteydessä. Esimerkkiemme avulla voit arvioida ratkaisuvaihtoehtoja ja kustannuksia.

Tutustu
WC
WC

Wc remontoidaan usein kylpyhuoneremontin yhteydessä. Esimerkkiemme avulla voit arvioida ratkaisuvaihtoehtoja ja kustannuksia.

Tutustu
Kodinhoitohuone
Kodinhoitohuone

Kodinhoitohuone remontoidaan usein kylpyhuoneremontin yhteydessä. Esimerkkiemme avulla voit arvioida ratkaisuvaihtoehtoja ja kustannuksia.

Tutustu

Remonttikohteemme