Suomen luotettavin Avaimet käteen - kylpyhuoneremontti 

Suunnittelemme ja toteutamme sauna- ja kylpyhuoneremontit, wc-remontit, pesuhuone-, pukuhuone- ja kodinhoitohuoneremontit Avaimet käteen -palveluna.

Palvelemme kuluttajia ja taloyhtiöitä, kerrostaloissa, rivitaloissa ja omakotitaloissa. Toimimme pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla.

4,6 / 5,0 tähtiarvostelut
100 kiitettävää arvostelua

7625 vedenpitävää remonttia
30 vuotta kokemusta onnistumisesta

Varaa maksuton kotikäynti
Kaunis kylpyhuone jossa seinä-WC, tyylikäs mustakehyksinen suihkuseinä sekä upeat laatat kalanruoto-laattaladonnalla.

Etusivu  −  Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuone ideakuvat

Olemme valinneet kylpyhuoneideoihin toteutuksia, joissa on mielestämme onnistunut yhdistelmä osaavaa suunnittelua, hyviä materiaaleja ja laadukasta työtä. Toivomme, että kylpyhuoneideat, saunaideat, wc-ideat ja kodinhoitohuoneideat innostavat ja inspiroivat sinua omissa remonttisuunnitelmissasi. Kuvien lisäksi jokaisesta toteutuksesta on kerrottu remontin kokonaishinta.

"Kun remonttipäätös on syntynyt, tavoitellaan muutosta kylpyhuoneen värimaailmaan, toiminnallisuuteen, säilytystiloihin sekä valaistukseen."

Paljonko kylpyhuoneen remontti maksaa?

Remontin kokonaishintaan vaikuttavat sekä remontin laajuus että valittujen materiaalien laatu.

Meillä remontin hintaan sisältyy aina suunnittelu-, purku-, rakennus-, putki- ja sähkötyöt, sekä kaikki remontissa tarvittavat materiaalit kuten laatat, kalusteet ja hanat.

Katso remonttien hinnat ja kolme suuntaa-antavaa tasoa joiden avulla voit arvioida helpommin kylpyhuone-, sauna-, wc- ja kodinhoitohuoneremontin hintaa ja kotitalousvähennyksen vaikutusta.

Kylpyhuoneremontin suunnittelu

Pysty- tai vaakaladonta, kalanruoto- vai tiililadonta? Käytännöllisyys voi olla myös kaunista ja tyylikästä. Harkitut materiaalit ja värit tuovat arkeen luksusta, valaistus on myös tärkeä osa onnistumista. Löydä avullamme kotisi tyyli ja tee sisustuksesta tyylikkään yhtenäinen.

Remontti suunnitellaan aina kunnostusta kaipaavassa pesuhuoneessa ja näin tulee otettua huomioon kunkin tilan erityispiirteet. Suunnittelulla varmistetaan teknisen toteutuksen toimivuus ja tarkoituksenmukaisuus, sekä valittavien kalusteiden soveltuvuus kyseiseen tilaan.

Palveluumme sisältyvät 3D-mittakuvat auttavat kaikkia remonttiin liittyviä tahoja ymmärtämään mistä on kysymys.

Miksi tilata remontti Blosiukselta?

“Kylpyhuoneremontissa onnistutaan ja aikataulu pitää, kun kokonaisuudesta vastaa yksi sopimuskumppani kiinteään hintaan. Laskun saat vasta kun remontti on valmis. Yllätyksiä ei ole luvassa.

Erikoistuminen märkätiloihin ja kolme vuosikymmentä jatkunut tekijöiden ja projektinjohdon kouluttaminen on johtanut siihen, että osaamme asiamme läpikotaisin ja pystymme siksi täyttämään johdonmukaisesti kaikki odotukset.

Hyvin tehty työ, laadukkaat materiaalit ja huolellinen ennakkosuunnittelu tekevät Blosius-remontista turvallisen ja pitkäikäisen sijoituksen.”

Jaakko Rosti
toimitusjohtaja. ins.

Jaakko-Rosti-blosius

Usein Kysytyt Kysymykset kylpyhuoneremonteista

Mitä kotikäynnillä tapahtuu ja maksaako se jotain?

Kotikäynti ja tarjous ovat maksuttomia, eivätkä sido sinua mihinkään.

Kotikäynnillä keskustellaan remontin ideasta, asiakkaan tarpeista ja tavoitteista. Suunnitellaan remontin tekninen toteutus ja varmistetaan ratkaisujen tarkoituksenmukaisuus sekä valittavien kalusteiden soveltuvuus kyseiseen tilaan. 

Suunnittelun lähtökohtana ovat asiakkaan mielikuvat kylpytilasta kunnostuksen jälkeen. Suunnittelun yhteydessä edustajamme saa tarvittavat tiedot tarjouksen tekemiselle ja kirjallinen tarjous suunnitelluista töistä ja tarvikkeista toimitetaan muutaman päivän kuluessa asiakkaalle.

Kylpyhuoneremontin työkustannukset annamme rakennusmateriaaleista ja kalusteista erillään jo tarjousvaiheessa, jolloin asiakas voi niin halutessaan laskea remontin verovaikutuksen jo ennen remonttisopimuksen tekoa.

Mitä Avaimet käteen -remontti tarkoittaa ja kenelle se sopii?

Avaimet käteen -remontti tarkoittaa remonttia joka sisältää suunnittelun, rakennus-, putki- ja sähkötyön, sekä kaikki remonttiin tarvittavat materiaalit ja tarvikkeet.

Remontti sopii kaikille kuluttajille ja taloyhtiöille, jotka haluavat ammattilaisten hoitavan puolestaan koko remonttiprosessin. 

Avaimet käteen remontin lopputulos on käyttövalmis tila, joka täyttää nykyaikaiset rakennusmääräykset ja on toimiva ja viihtyisä osa kotia.

Tarjouksessa on kiinteä hinta; voiko siihen luottaa ja milloin remonttilasku maksetaan?

Kiinteä hinta kattaa kaikki sovitut työt ja tarvikkeet. Tiedät aina etukäteen mitä remontti maksaa.

Kosteusvaurioiden kuivaus tai kosteusvaurioiden korjaus ei sisälly hintaan tai työn kestoon. Mikäli rakenteista löytyy kosteutta tai kosteuden aiheuttamia vaurioita, sovitaan rakenteiden kuivauksen järjestelyistä ja kosteusvaurioiden korjaamisesta tilaajan tai isännöitsijän kanssa.

Saat laskun remontin valmistuttua, jollei sopimuksessa ole muuta sovittu.

Kysy edustajiltamme myös joustavista rahoitusehdoista.

Miten remontin aikainen kommunikointi on toteutettu?

Remontin aikana viestitään yhteisessä WhatsApp-ryhmässä. Näin kaikki pysyvät  ajan tasalla remontin etenemisestä.

Remontin toteuttaa alusta loppuun nimetty asentaja. Vastuuasentaja sopii putkimiehen, sähkömiehen ja valvojan aikataulut.

Projektipäällikkö vastaa työn laadusta ja ratkoo tarvittaessa rakenteisiin liittyvät yllätykset.

Voiko kotona asua remontin aikana?

Voi, vaikka suihku on pois käytöstä koko remontin ajan. Siitä huolimatta yhdeksän kymmenestä asiakkaastamme asuu kotona remontin ajan.

Saat asiakkaanamme alennusta johtavan väistöasuntoja tarjoavan yrityksen asunnoista.

Kerros- ja rivitaloissa naapurit huomioidaan ilmoittamalla remontista etukäteen.

Minkälainen takuu on työllä ja materiaaleilla?

Remonttityöllä on kahden vuoden takuu. Materiaalivalmistajilla saattaa olla pidempiä takuuaikoja ja ne ovat voimassa täysimääräisesti.

Kuinka kauan remontti kestää, jos rakenteissa ei ole kosteusvaurioita?

Kylpyhuoneremontti kestää ammattilaisen toteuttamana kolme viikkoa, saunalliset kohteet tehdään neljässä viikossa.

Kosteusvaurion kuivaaminen kestää tyypillisesti kolme viikkoa. Koska kuivaamisen yhteydessä joudutaan toteuttamaan mittauksia, remonttiin tulee usein kuukauden viivästys.

Kylpyhuoneremontteja pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla

Helpoin ja vaivattomin tapa aloittaa kylpyhuoneremontin suunnittelu on pyytää meidät käymään. Samalla kuulet asiantuntijoiltamme ajankohtaisista eduista.

Onnistunut kylpyhuoneremontti voi jopa muuttaa perheen arkirutiineja. Espoolaisen Helinä Häkkänen-Nyholmin kotona saunotaan ja kylvetään nykyään lähes päivittäin, koska tammikuussa valmistunut kotikylpylä on niin mieluinen.
Helinä Häkkänen-Nyholm
Tyttärensä kanssa rivitalokaksiota asuttava lohjalainen Katri Kylänpää oli haaveillut kylpyhuoneremontista jo siitä asti, kun hän vuonna 2010 muutti asuntoon. Rivitalokaksion tilava kylpyhuone remontoitiin toimivaksi ja yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, joka hivelee silmää. Nyt muun muassa pyykkihuolto, peseytyminen ja laittautuminen sujuvat vaivatta ja jokaisella toiminnolla on oma looginen paikkansa.
Katri Kylänpää
1990-luvulla remontoidun kylpyhuoneen uusiminen oli ollut Sanna ja Juri Karvisen haaveena jo vuosia. Tilasta haluttiin toiminnallisempi ja modernimpi, jotta viisihenkisen perheen arki sujuvoituisi.
Sanna Karvinen
Kylpyhuoneen remontoiminen oli ollut Kimmon mielessä jo pidemmän aikaa, sillä kodissa ei ollut erillistä wc-tilaa, vaan asunnon ainoa wc-istuin löytyi kylpyhuoneesta. Tämä oli vaivannut Kimmon mieltä jo pitkään, ja koska tila salli vessan erottamisen omaksi kokonaisuudekseen, päätti Kimmo viimein ryhtyä tekemään ajatuksistaan totta.
Kimmo Linnavuori
Kodinhoitohuone ja kylpytilat jäivät kunnostamatta edellisen remontin yhteydessä, ja nyt perhe päätti yhdenmukaistaa ne muun alakerran tyyliin sopiviksi. Samalla tiloihin haluttiin selkeyttä ja ratkaisuja, jotka tekevät lapsiperheen arjesta vaivattomampaa.
Mari Jokelainen

Varaa maksuton kotikäynti ilman sitoutumista

 Käynnillä kartoitamme toiveenne ja tarpeenne sekä mittaamme remontoitavan tilan. Laadimme käynnin perusteella kiinteähintaisen tarjouksen.
Kotikäynti ja tarjous ovat maksuttomia, eivätkä sido mihinkään.
 
Tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme kasvavaan joukkoon!
Maria Palin, Blosius Kylpyhuoneremontit

Suomen luotetuin 25 vuoden kokemuksella.

+7600

TEHTYÄ REMONTTIA

+4300

WC-ISTUINTA

4 405 000

ASENNETTUA LAATTAA