Kodinhoitohuone on arjen aito supersankari.

Siksi kannattaa valita kumppani, joka kantaa vastuun koko projektista

Kodinhoitohuoneen remontti

Toteutamme täyden palvelun kodinhoitohuoneen remontin Avaimet käteen -periaattella Helsingin, Espoon, Vantaan ja Uudenmaan alueella. Teemme 300 sauna-, kylpyhuone- ja kodinhoitohuoneremonttia vuodessa kerros- ja rivitaloasuntoihin sekä omakotitaloihin.

Remontti on kokonaistoimitus, jossa tarvikkeet ja materiaalit tulevat pääsääntöisesti meidän kauttamme. Tällöin kaikki remontissa tarvittavat tuotteet ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja voit olla varma, että toteutus onnistuu sovitussa aikataulussa. Voit halutessasi hankkia myös osan tuotteista itse.

Remontin toteuttaa yksi ja sama ammattilainen, jolloin kommunikointi sekä informaation kulku asukkaan ja remontintekijän välillä on saumatonta. Remonttihintamme pitää sisällään aina kaikki putki- ja sähkötyöt. Olemme ylpeitä, kun saamme toteuttaa asiakkaidemme unelmia uusista upeista tiloista.

Yksinkertaisen kodinhoitohuoneen remontin hinta sisältäen rakennus-, putki- ja sähkötyöt sekä tyypilliset materiaalit tila käyttövalmiiksi rakennettuna on arvioiden n. 9 500,- euroa. Keskiverto kodinhoitohuoneen remontin hinta on tätä jonkin verran korkeampi, koska hyvin usein asiakkaamme päätyvät muutoksiin tai lisätoiveisiin, jotka nostavat hintaa.

Usein voidaan tehdä vain välttämätön parannustyö, ja esimerkiksi asentaa vanhat kalusteet takaisin, kun lattian vedeneristeet ja laatoitukset on uusittu. Joskus taas on syytä uudistaa kerralla tehokkaasti kaikki märkätilat – kokonaisuutena.

Kodinhoitohuoneen kalusteet

Kodinhoitohuone voidaan kalustaa parhaalla tavalla palvelemaan kiireistä arkea ja samalla vapauttaa kodin muita neliöitä tehokkaampaan käyttöön. Kodinhoitohuoneen kalusteet täyttävät samat korkeat kosteudenkestävyyden vaatimukset kuin kylpyhuoneessa. Materiaalit ja kalusteet valitaan ennen remonttia.

Olemme valinneet kumppaneiksemme vain tavarantoimittajia, joiden tuotteiden laatu ja saatavuus on poikkeuksellisen korkealla tasolla. Vuosien yhteistyösuhteet varmistavat, että hinnoittelu on asiakkaallemme edullinen, kaikki tarvittava löytyy aina heti ja projekti pysyy aikataulussaan. Käyttämiämme tuotemerkkejä ovat mm. Temal, Finnmirror Damixa, Oras, sekä Mora.

Kodinhoitohuoneen suunnittelu

Helpoin ja vaivattomin tapa aloittaa kylpyhuoneremontin suunnittelu on pyytää meidät käymään luonasi. Asiantuntijamme ottaa mitat remontoitavasta kohteesta ja kartoittaa mieltymyksenne eri materiaaleista ja kalusteista. Tämän jälkeen saat remonttitarjouksen, 3D-havainnekuvat ja suunnitelman remontin toteuttamiseksi – saat nämä ilmaiseksi eikä se velvoita remontin tilaamiseen.

Aina kannattaa aloittaa realismista. Se on ylivertainen tapa toteuttaa unelma uudesta kodinhoitohuoneesta.

Tiesitkö

Kodinhoitohuoneremontti kestää alusta loppuun kaksi viikkoa.

Kodinhoitohuoneessa vedeneristetään lattia.

Kodinhoitohuoneen remontin suunnittelu ja remonttilaskuri

Helpoin ja vaivattomin tapa aloittaa kodinhoitohuoneen remontin suunnittelu on pyytää meidät käymään luonasi. Saat osana tarjoustasi havainnollisen 3D -kuvan remontoitavasta tilasta – saat sen ilmaiseksi eikä se velvoita remontin tilaamiseen. Voit arvioida alla olevan botin ja esimerkkien avulla mieleisesi varustetason kustannusvaikutusta jo ennen tapaamistamme.

Perus

Esimerkkejä:

Hinta 9 500,- sisältäen

  • Allashana pesukoneventtiilillä. Oras tai Mora 490 €
  • Pesuallas ja pyykkikaappi 650,00 €
  • Kattovalo Led-plafondi 225,00 €

Hinnat sisältävät rahdin, asennuksen ja tarvikkeet remontin yhteydessä (Alv 24%)

Plus

Esimerkkejä:

Hinta 12 000,- sisältäen

  • Seinien laatoitus 1250,00 € 
  • Kodinhoitohuoneen peruskaapistot 2 650,00 €
  • Panelikatto ja led-valaistus 490,00 €

Hinnat sisältävät rahdin, asennuksen ja tarvikkeet remontin yhteydessä (Alv 24%)

Extra

Esimerkkejä:

Hinta 16 500,-sisältäen

  • Kodinhoitohuoneen korkeatasoinen kalustus laatikostoilla ja välitilan led valaistus 4950,00 €
  • Lattialämmitys 880,00 €

Hinnat sisältävät rahdin, asennuksen ja tarvikkeet remontin yhteydessä (Alv 24%)

Asiakkaan toimittamat varusteet asennetaan erillisen tarjouksen mukaan.

Haluatko lisätietoja?
Ota yhteyttä

Kodinhoitohuone ideoita ja toteutuksia hintoineen

Näin etenee Suomen luotettavin kylpyhuoneremontti

Kotikäynti ja kartoitus

Kotikäynti ja kartoitus

Materiaalien valinta

Materiaalien valinta

Remontin valmistelu

Remontin valmistelu

Remontin toteutus

Remontin toteutus

Lue lisää