Saunaremontti - Kaikki mitä tarvitset Suomalaisen saunan remonttiin

Ota yhteyttäVaraa maksuton kotikäynti
Toimitamme tärkeimmän eli työn lisäksi kaikki remontissa tarvittavat materiaalit kuten lauteet, paneelit ja kiukaat.

Saunaremontteja pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla

Luotettavuus on tärkein. Sauna ja pesuhuone ovat asumisen kannalta kodin tärkeimmät tilat ja remontin kokonaisaika on minimoitava varsinkin silloin kun kohteessa asutaan.

Oleellinen asia on tietenkin myös kokemus märkätilojen kunnostuksesta, laadukkaan saunan vaatimuksiin kuuluu hyvän ulkonäön ja toimivuuden lisäksi myös ehdoton höyrytiiveys  nykyaikaisten höyrysulkujen turvin.

Millainen tila, sellainen työ. Satsaa suunnitteluun.

Saunaremontin suunnittelu

Auttaaksemme ideoinnissa, olemme piirtäneet esimerkkejä suunnitelmista ja arvioineet niiden kustannuksia. 3D-kuvien avulla oman tavoitteen arviointi on helpompaa. 

Ensin kuitenkin esittelemme toteutettuja unelmia.  Inspiroivien valokuvien lisäksi jokaisesta referenssikohteesta on kerrottu remontin toteutunut hinta.  Toivomme, että saunaideat ja toteutukset innostavat ja inspiroivat sinua omissa remonttisuunnitelmissasi.

Saunaideoita ja toteutuksia

  Lisää ideoita ja toteutuksia
  Saunan lattiaremontti
  Lisää käytännöllisyyttä
  Lisää modernia ilmettä
  Suunnittelu
  comptab-yes-icon
  comptab-yes-icon
  comptab-yes-icon
  Purku- ja rakennustyöt
  comptab-yes-icon
  comptab-yes-icon
  comptab-yes-icon
  Putki- ja sähkötyöt
  comptab-yes-icon
  comptab-yes-icon
  comptab-yes-icon
  Toimivat kaadot
  comptab-yes-icon
  comptab-yes-icon
  comptab-yes-icon
  Nykyaikainen vedeneristys
  comptab-yes-icon
  comptab-yes-icon
  comptab-yes-icon
  Panelointi
  comptab-no-icon
  comptab-yes-icon
  comptab-yes-icon
  Lauteet
  comptab-no-icon
  comptab-yes-icon
  comptab-yes-icon
  LED-valaistus
  comptab-no-icon
  comptab-yes-icon
  comptab-yes-icon
  Integroitu kiuas ja alalaude
  comptab-no-icon
  comptab-no-icon
  comptab-yes-icon
  Lasiseinä
  comptab-no-icon
  comptab-no-icon
  comptab-yes-icon
  Viimeistelty lopputulos
  comptab-yes-icon
  comptab-yes-icon
  comptab-yes-icon
  Kiinteä remonttihinta
  comptab-yes-icon
  comptab-yes-icon
  comptab-yes-icon
  Takuu
  comptab-yes-icon
  comptab-yes-icon
  comptab-yes-icon

   

  Tutustu Kylpyhuoneremontin hinta -sivulla eri laajuisiin ja hintaisiin saunoihin.

  Näet samalla kuinka kotitalousvähennys vaikuttaa lopulliseen remonttihintaan.

  "Saunominen ja suihkussa käynti sai remontin myötä luksusta, todella ilo nauttia saunomisesta kun on moderni ja tosi tyylikäs tila, ja laadukkaasti tehty."
  "Kylpyhuonetta on ilo katsella, ja käyttää."
  "Kodinhoitohuoneen käytettävyys parani valtavasti järkevämmän suunnittelun johdosta. Muutenkin on mukavaa käyttää uutuuttaan hohtavaa kylpyhuonetta ja saunaa."

  Kaikki mitä tarvitset unelmiesi toteutukseen.

  Suomen luotetuin 25 vuoden kokemuksella.

  +7600

  TEHTYÄ REMONTTIA

  +4300

  WC-ISTUINTA

  4 405 000

  ASENNETTUA LAATTAA

  25 vuodessa ehtii paitsi kehittää markkinoiden sujuvimman palvelun, oppii myös valitsemaan alan parhaat tekijät ja kumppanit

   

  Blosius-kylpyhuoneremontit Oy on perustettu 1995. Tarjoamme kuluttaja-asiakkaille saunaremontteja pääkaupunkiseudulla ja lähikaupungeissa.

   

  Suunnittelemme ja toteutamme kaikki remontit aidosti avaimet käteen -palveluna, sisältäen purku-, rakennus-, putki-, ja sähkötyöt, sekä laadukkaat materiaalit.

  Varmistamme jokaisen projektin laadun huolellisella ennakkosuunnittelulla, tarkalla valvonnalla, sekä ottamalla vastuun kaikesta työstä ja tavarantoimituksista.

   

  Valikoimamme kattaa kaikki panelit ja lauteet tummista vaaleisiin ja leveistä kapeisiin. Myyntinäyttelymme sijaitsevat Espoon Matinkylässä ja Vantaan Tammistossa.

  Kodissanne työskentelee koko remontin ajan kokenut tiimi: vastuuasentaja, putki- ja sähkömies.

  Lauteet, kiuas ja lasiseinä

  Suunnittelemme ja asennamme kaikki lauteet mittatilaustyönä. Valikoimamme kattaa laajan määrän puulaatuja tummasta vaaleaan. Mitoitamme ja asennamme kokonaisuuteen sopivat kiuasmallit: integroidut kiukaat, seinäkiukaat, kulmakiukaat sekä hetivalmiskiukaat.

  Vanha saunanseinä voidaan korvataan osin tai kokonaan lasiseinällä ja lasiovella. Seinät tehdään karkaistusta lasista mittatilauksena.

  Saunan lattian uusiminen

  Mikäli saunan puuosat ovat hyvässä kunnossa, niitä ei ole pakko uusia. Usein voidaan tehdä vain välttämätön parannustyö, ja esimerkiksi asentaa vanhat lauteet takaisin, kun vedeneristeet ja laatoitukset on uusittu. 

  Katso video saunan lattian uusimisesta sekä eri laajuisista ja hintaisista toteutuksista saunaan. 

  Saunassa vedeneristetään ja laatoitetaan kylpyhuoneen uudistamisen yhteydessä vähintään lattia sekä lattian ylösnostot. Saunan puuosat voidaan tehdä myöhemmin erikseen.

  Joskus taas on syytä uudistaa kerralla tehokkaasti kaikki märkätilat – kokonaisuutena.

   

  Suunnittelemme saunaremonttisi niin huolellisesti, että saat sille kiinteän hinnan jo ennen työn aloitusta!

  Me kannamme 100 % kokonaisvastuun saunaremonttisi toteutuksesta, jotta sinulle syntyy siitä tarkka kuva, jo etukäteen: kartoituskäyntimme jälkeen tiedät, miltä haluamasi lopputulos näyttää realistisena 3D-mallinnuksena, miten se toteutetaan – ja mistä koostuu remontin kokonaiskustannus. Teemme yksityiskohtaisen ja kattavan työsuunnitelman tarkasteltavaksesi, täysin sitoumuksetta, ennen kuin päätät remonttikumppanisi valinnasta.

  Laskun saat vasta kun saunaremontti on valmis. Joten kustannuksia ei synny kesken kaiken.

  Saat meiltä laskun vasta työn valmistuttua, jolloin tiedät tarkasti mitä ja mistä maksat.

  Koska me vastaamme koko saunaremonttisi toteutuksesta, työnjohdosta, tekijöiden työstä ja tavarantoimittajien luotettavuudesta, voit olla varma, että matkan varrella ei tule ongelmia, joihin emme olisi varautuneet. Totuus on, että joka kodin seinien takaa ja lattian alta löytyy aina odottamattomia yksityiskohtia, vuosien tai vuosikymmenten takaa, mutta niistä saat tietää ajoissa, eikä työn tarvitse pysähtyä.

  Laskun saat työn valmistuttua, ja voit maksaa sen 7 vrk sisällä laskun päiväyksestä. Kun teet kanssamme Blosius Laskusopimuksen, saat 30 vrk korotonta maksuaikaa ilman lisäkustannuksia – ja voit myös halutessasi muuttaa laskusi kuukausieriksi, sinulle sopivalla maksuajalla!

  Tärkeintä on, että pääset hyvillä mielin nauttimaan uudistuneesta kylpyhuoneestasi ennen ensimmäistäkään maksusuoritusta. Koska sellainen on Suomen luotettavin kylpyhuoneremontti.

  Muista hyödyntää kotitalousvähennys–fiksusti!

  Laskuusi on aina merkitty kotitalousvähennyskelpoisen työn osuus. Useimpien toteuttamiemme kylpyhuoneremonttien kohdalla kotitalousvähennyksellä on ollut merkittävä vaikutus lopulliseen kustannukseen. Esimerkiksi: kun täysi kotitalousvähennys voi yhden henkilön osalta olla yhtenä vuonna 2.250 €, niin kahdelta henkilöltä, kahdelle verovuodelle jaettuna, kotitalousvähennys onkin jo 9.000 €! Tämä kannattaa pitää mielessä, kun on aika tehdä unelmien kylpyhuoneesta totta. Olemme mieluusti apunasi kaikissa kylpyhuoneremonttiin ja sen kustannuksiin liittyvissä kysymyksissä!

  Kylpyhuoneremontin rahoitus laskusopimuksella

  Tee Blosius Laskusopimus jo ennen remonttia–varmistat itsellesi sopivan maksuajan.

  Kun teet Blosius Laskusopimuksen, saat laskullesi 30-90 vrk korotonta maksuaikaa remontin valmistuttua, ilman mitään lisäkustannuksia!

  Halutessasi voit muuttaa laskun kuukausieriksi, valitsemallasi laina-ajalla. Voit silti maksaa koko loppusumman kun haluat, lainajakson kestäessä.

  Blosius Laskusopimus ja luottopäätös kannattaakin hakea jo ennen remonttia – sitoumuksetta! Blosius Laskusopimuksen tarjoaa kumppanimme OP Rahoitus. 

  sample-78q9q

  HELSINKI

  Pyydä kylpyhuoneasiantuntija suunnittelukäynnille.

  Varaa aika:
  Puh. 09 726 3500

  sample-78q9q

  ESPOO

  Piispansilta
  Nelikkotie 2,
  02230 Espoo

  Varaa aika:
  Puh. 09 289 900

  sample-78q9q

  VANTAA

  Tammisto
  Nilsaksenpolku 2,
  01510 Vantaa

  Varaa aika:
  Puh. 09 289 900

  sample-78q9q

  UUSIMAA

  Pyydä kylpyhuoneasiantuntija suunnittelukäynnille.

  Varaa aika:
  Puh. 09 289 900

   

  Myyntinäyttelyt

  Varaa aika myyntinäyttelyyn, kun haluat valita pintamateriaalit ja kalusteet. Myyntinäyttelymme ovat avoinna sopimuksen mukaan.