Wc remontti muodostuu usean tekijän ja työn kokonaisuudesta

Siksi kannattaa valita kumppani, joka kantaa vastuun koko projektista

Wc remontti

Blosiuksen toiminta-ajatus on suunnitella ja toteuttaa jokaiselle asiakkaalleen Suomen luotettavin remontti. Sen mahdollistaa toimintamalli, jossa asiakas saa tarkan kuvan toivomastaan lopputuloksesta, sisältäen materiaalit, kalusteet, toteutuvat kustannukset sekä sitovan totetutusaikataulun, ennen tarjouksen hyväksymistä. Blosius tekee wc remontit kattavasti Uudenmaan alueella kuten Helsinki, Espoo ja Vantaa.

Tehokkaan suunnittelun, työnjohdon, toteutuksen sekä pitkäaikaisten tavarantoimittajakumppanuuksien mahdollistamat hyödyt tulevat aina Blosiuksen asiakkaan eduksi. Blosius vastaa työn suunnittelusta jo toteuttamisesta kokonaisuutena, joten asiakas maksaa vain hyväksytystä työstä sen valmistuttua, kertasuorituksena tai haluamissaan maksuerissä, vailla erillisiä lisäkustannuksia.

Perinteinen wc voidaan remontissa vaihtaa seinään asennettavaan malliin. Uusi seinä Wc laatoitetaan ja viimeistellään tyylikkääksi ja arjessa toimivaksi osaksi uutta wc:tä.

Suunnittelemme ja toteutamme myös wc:n viemäröinnin muutoksia. Asennamme wc-istuimia myös sellaisiin tiloihin, joissa ei aiemmin ole ollut wc-istuinta. Palvelemme kaikissa muutostyön vaiheissa.

 

Asiantuntijamme auttavat löytämään kokonaisuuden, jossa materiaalit, työn laatu ja kokonaisuus on mietitty alusta loppuun toimivaksi. Valikoimistamme löytyy mm. Temal, Ido, Gustavsberg, Svedbergs, Geberit ja Finnmirror. Voit luonnollisesti hankkia wc kalusteet myös itse - aina kannattaa kuitenkin panostaa korkealaatuisiin ja pitkäikäisiin materiaaleihin.

Wc:n lattia ja ylösnostot vedeneristetään ja laatoitetaan samalla tavoin kuin kylpyhuoneessa riippumatta siitä onko tilassa lattiakaivoa tai ei. Kuivumisajat ovat samat kuin kylpyhuoneessa. Siksi kustannukset suhteessa neliöihin ovat pienessä tilassa korkeammat kuin kylpyhuoneessa.

Pienen Wc :n remontin hinta

Pienen wc :n remontin hinta sisältäen rakennus-, putki- ja sähkötyöt sekä tyypilliset materiaalit tila käyttövalmiiksi rakennettuna on arvioiden 9 500,- euroa. Keskiverto wc-remontin hinta on tätä jonkin verran korkeampi koska hyvin usein asiakkaamme päätyvät muutoksiin tai lisätoiveisiin, jotka nostavat hintaa.

Usein voidaan tehdä vain välttämätön parannustyö, ja esimerkiksi asentaa vanhat kalusteet takaisin, kun vedeneristeet ja laatoitukset on uusittu. Joskus taas on syytä uudistaa kerralla tehokkaasti kaikki märkätilat – kokonaisuutena.

Tutustu remonttipalveluumme

Ajankohtaista

Wc remontti hinta-arvio

Voit arvioida botin ja alla olevien esimerkkien avulla mieleisesi varustetason kustannusvaikutusta jo ennen tapaamistamme.

Perus

Esimerkkejä:

Hinta 10 500,- sisältäen

 • Wc-istuin, lattiamalli, IDO tai Gustavsberg 320,00 €
 • Allashana käsisuihkulla. Oras tai Mora 219,00 €
 • Pesuallas ja peili 350,00 €
 • Kattovalo Led-plafondi 225,00 €
 • Pyyhekoukut ja wc-paperiteline 73,00 €

Hinnat sisältävät rahdin, asennuksen ja tarvikkeet remontin yhteydessä (Alv 24%)

Plus

Esimerkkejä:

Hinta 13 500,- sisältäen

 • Koristeraita tai tehosteseinä 190,00 € 
 • Allaskaappi ja peilikaappi 1950,00 € 
 • Panelikatto ja led-valaistus 290,00 €

Hinnat sisältävät rahdin, asennuksen ja tarvikkeet remontin yhteydessä (Alv 24%)

Extra

Esimerkkejä:

Hinta 16 900,- sisältäen

 • Erikoislaatoitus suurilla laatoilla 1 250,00 € 
 • Seinä wc laatoitetulla kotelolla, Geberit koneisto 1 650,00 € 
 • Allaskaappi ja peilikaappi 2 300,00 €
 • Lattialämmitys 830,00 €

Hinnat sisältävät rahdin, asennuksen ja tarvikkeet remontin yhteydessä (Alv 24%)

Asiakkaan toimittamat varusteet asennetaan erillisen tarjouksen mukaan.

Haluatko lisätietoja?
Ota yhteyttä

Wc remonttti ideat -hintoineen

Näin etenee Suomen luotettavin kylpyhuoneremontti

Kotikäynti ja kartoitus

Kotikäynti ja kartoitus

Materiaalien valinta

Materiaalien valinta

Remontin valmistelu

Remontin valmistelu

Remontin toteutus

Remontin toteutus

Lue lisää