Nykyaikainen WC rakennetaan kuten kylpyhuone

Ota yhteyttäVaraa maksuton kotikäynti
Toimitamme tärkeimmän eli työn lisäksi kaikki remontissa tarvittavat materiaalit kuten laatat, kalusteet ja hanat.

Wc-remontteja pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla

Luotettavuus on tärkein. Wc ja kylpyhuone ovat asumisen kannalta kodin tärkeimmät tilat ja remontin kokonaisaika on minimoitava varsinkin silloin kun kohteessa asutaan.

Oleellinen asia on tietenkin myös kokemus kosteiden tilojen kunnostuksesta, laadukkaan wc:n vaatimuksiin kuuluu hyvän ulkonäön ja toimivuuden lisäksi myös lattian ehdoton vedenpitävyys nykyaikaisten vesieristeiden turvin.

Millainen tila, sellainen työ. Satsaa suunnitteluun.

Wc-remontin suunnittelu

Auttaaksemme ideoinnissa, olemme piirtäneet esimerkkejä suunnitelmista ja arvioineet niiden kustannuksia. 3D-kuvien avulla oman tavoitteen arviointi on helpompaa. 

Ensin kuitenkin esittelemme toteutettuja unelmia.  Inspiroivien valokuvien lisäksi jokaisesta referenssikohteesta on kerrottu remontin toteutunut hinta.  Toivomme, että wc-ideat ja toteutukset innostavat ja inspiroivat sinua omissa remonttisuunnitelmissasi.

Wc-ideoita ja toteutuksia

  Lisää ideoita ja toteutuksia
  Perus-WC
  Lisää käytännöllisyyttä
  Lisää modernia ilmettä
  Suunnittelu
  comptab-yes-icon
  comptab-yes-icon
  comptab-yes-icon
  Purku- ja rakennustyöt
  comptab-yes-icon
  comptab-yes-icon
  comptab-yes-icon
  Putki- ja sähkötyöt
  comptab-yes-icon
  comptab-yes-icon
  comptab-yes-icon
  Nykyaikainen vedeneristys
  comptab-yes-icon
  comptab-yes-icon
  comptab-yes-icon
  Materiaalit ja kalusteet
  comptab-yes-icon
  comptab-yes-icon
  comptab-yes-icon
  Lisää säilytystilaa
  comptab-no-icon
  comptab-yes-icon
  comptab-yes-icon
  LED-valaistus
  comptab-no-icon
  comptab-yes-icon
  comptab-yes-icon
  Tehosteseinä
  comptab-no-icon
  comptab-yes-icon
  comptab-yes-icon
  Suuret laatat
  comptab-no-icon
  comptab-no-icon
  comptab-yes-icon
  Seinä-WC
  comptab-no-icon
  comptab-no-icon
  comptab-yes-icon
  Viimeistelty lopputulos
  comptab-yes-icon
  comptab-yes-icon
  comptab-yes-icon
  Kiinteä remonttihinta
  comptab-yes-icon
  comptab-yes-icon
  comptab-yes-icon
  Takuu
  comptab-yes-icon
  comptab-yes-icon
  comptab-yes-icon

   

  Tutustu Kylpyhuoneremontin hinta -sivulla eri laajuisiin ja hintaisiin WC-tiloihin.

  Näet samalla kuinka kotitalousvähennys vaikuttaa lopulliseen remonttihintaan.

  "Pitkään pohdittu wc-remonttimme on valmis ja voimme nauttia uudistetusta tilasta joka päivä."
  "Kylpyhuone koki todellisen muodonmuutoksen. Remontti on tuonut mielenrauhaa ja harmoniaa elämään. Ajanmukaista, kaunista ja toimivaa kylpyhuonetta on ilo käyttää."
  "Kaunis ja valoisa"

  Kaikki mitä tarvitset unelmiesi toteutukseen.

  Suomen luotetuin 25 vuoden kokemuksella.

  +7600

  TEHTYÄ REMONTTIA

  +4300

  WC-ISTUINTA

  4 405 000

  ASENNETTUA LAATTAA

  Selkänuotankj_5C_005

  Nykyaikainen wc on toimiva ja tyylikäs

   

  Palvelumme alkaa kotikäynnillä remontoitavassa wc:ssä. Suunnittelemme yhdessä, mitä remontilla tavoitellaan, mistä työ koostuu ja miten työ kannattaa tehdä. Saat päätöksesi pohjaksi kiinteähintaisen tarjouksen ja selkeän työselostuksen. 


  Autamme kaikissa suunnittelun ja toteutuksen kysymyksissä. Ammattitaitoisesti, läpi koko remontin. Värimaailmasta tekniikkaan ja arjen tarpeista rakentamisen säädöksiin.


  Poimi ideoita toteutuneista unelmista:
  Ideoita hintoineen >>>

  25 vuodessa ehtii paitsi kehittää markkinoiden sujuvimman palvelun, oppii myös valitsemaan alan parhaat tekijät ja kumppanit

   

  Blosius-kylpyhuoneremontit Oy on perustettu 1995. Tarjoamme kuluttaja-asiakkaille wc -remontteja pääkaupunkiseudulla ja lähikaupungeissa.

   

  Suunnittelemme ja toteutamme kaikki remontit aidosti avaimet käteen -palveluna, sisältäen purku-, rakennus-, putki-, ja sähkötyöt, sekä laadukkaat materiaalit.

  Varmistamme jokaisen projektin laadun huolellisella ennakkosuunnittelulla, tarkalla valvonnalla, sekä ottamalla vastuun kaikesta työstä ja tavarantoimituksista.

   

  Materiaalivalikoimamme kattaa kaikkien tunnettujen tavarantoimittajien parhaat tuotteet. Myyntinäyttelymme sijaitsevat Espoon Matinkylässä ja Vantaan Tammistossa.

  Kodissanne työskentelee koko remontin ajan kokenut tiimi: vastuuasentaja, putki- ja sähkömies.

  Seinä-WC tai kokonaan uusi WC

  Perinteinen wc voidaan remontissa vaihtaa seinään asennettavaan malliin. Uusi seinä-wc laatoitetaan ja viimeistellään tyylikkääksi ja arjessa toimivaksi osaksi uutta wc:tä.

  Suunnittelemme ja toteutamme myös wc:n viemäröinnin muutoksia. Asennamme wc-istuimia myös sellaisiin tiloihin, joissa ei aiemmin ole ollut wc-istuinta. Palvelemme kaikissa muutostyön vaiheissa.

  Asiantuntijamme auttavat löytämään kokonaisuuden, jossa materiaalit, työn laatu on mietitty alusta loppuun toimivaksi. 

  Millainen on hyvä asentaja?

  Kokonaisvaltainen kylpyhuoneremontti on aina asiakaslähtöinen räätälöity kokonaisuus. Edustajamme on kartoittanut asiakkaan tarpeet ja toiveet ja näiden pohjalta on laadittu tarkka suunnitelma uudesta kylpyhuoneesta ja sen remontointityöstä. Kylpyhuoneasentajille ja -edustajillemme on vuosien mittaan syntynyt syvä luottamus, jonka avulla heidän on helppo työskennellä tiiminä, ja kylpyhuoneremontit valmistuvat suunnitellussa aikataulussa.

  Hyvän asentajan tunnistaa rautaisesta ammattitaidosta, ystävällisestä käytöksestä, hyvistä sosiaalisista taidoista ja siististä työasusta. Asentaja työskentelee turvallisesti, lakisääteisesti ja ottaa työskentelyssään ensisijaisesti huomioon asiakkaan kodin. Kylpyhuoneasentajalla on käytössään asianmukaiset työvälineet, jolloin asennustyön jälki on viimeisteltyä ja lopputulos on laadukas. Ammattitaitoinen asentaja aloittaa kylpyhuoneremontin aina kulkuväylien ja kohteen suojauksella.

  Suunnittelemme wc-remonttisi niin huolellisesti, että saat sille kiinteän hinnan jo ennen työn aloitusta!

  Me kannamme 100 % kokonaisvastuun remonttisi toteutuksesta, jotta sinulle syntyy siitä tarkka kuva, jo etukäteen: kartoituskäyntimme jälkeen tiedät, miltä haluamasi lopputulos näyttää realistisena 3D-mallinnuksena (materiaalein ja kalustein), miten se toteutetaan – ja mistä koostuu remontin kokonaiskustannus. Teemme yksityiskohtaisen ja kattavan työsuunnitelman tarkasteltavaksesi, täysin sitoumuksetta, ennen kuin päätät remonttikumppanisi valinnasta.

  Laskun saat vasta kun wc-remontti on valmis. Joten kustannuksia ei synny kesken kaiken.

  Saat meiltä laskun vasta työn valmistuttua, jolloin tiedät tarkasti mitä ja mistä maksat.

  Koska me vastaamme koko wc-remonttisi toteutuksesta, työnjohdosta, tekijöiden työstä ja tavarantoimittajien luotettavuudesta, voit olla varma, että matkan varrella ei tule ongelmia, joihin emme olisi varautuneet. Totuus on, että joka kodin seinien takaa ja lattian alta löytyy aina odottamattomia yksityiskohtia, vuosien tai vuosikymmenten takaa, mutta niistä saat tietää ajoissa, eikä työn tarvitse pysähtyä.

  Laskun saat työn valmistuttua, ja voit maksaa sen 7 vrk sisällä laskun päiväyksestä. Kun teet kanssamme Blosius Laskusopimuksen, saat 30 vrk korotonta maksuaikaa ilman lisäkustannuksia – ja voit myös halutessasi muuttaa laskusi kuukausieriksi, sinulle sopivalla maksuajalla!

  Tärkeintä on, että pääset hyvillä mielin nauttimaan uudistuneesta vessastasi ennen ensimmäistäkään maksusuoritusta. Koska sellainen on Suomen luotettavin kylpyhuoneremontti.

  Muista hyödyntää kotitalousvähennys–fiksusti!

  Laskuusi on aina merkitty kotitalousvähennyskelpoisen työn osuus. Useimpien toteuttamiemme wc-remonttien kohdalla kotitalousvähennyksellä on ollut merkittävä vaikutus lopulliseen kustannukseen. Esimerkiksi: kun täysi kotitalousvähennys voi yhden henkilön osalta olla yhtenä vuonna 2.250 €, niin kahdelta henkilöltä kotitalousvähennys onkin jo 4.500 €! Tämä kannattaa pitää mielessä, kun on aika tehdä unelmien vessasta totta. Olemme mieluusti apunasi kaikissa wc-remonttiin ja sen kustannuksiin liittyvissä kysymyksissä!

  WC-remontin rahoitus laskusopimuksella

  Tee Blosius Laskusopimus jo ennen remonttia – varmistat itsellesi sopivan maksuajan.

  Kun teet Blosius Laskusopimuksen, saat laskullesi 30-90 vrk korotonta maksuaikaa remontin valmistuttua, ilman mitään lisäkustannuksia!

  Halutessasi voit muuttaa laskun kuukausieriksi, valitsemallasi laina-ajalla. Voit silti maksaa koko loppusumman kun haluat, lainajakson kestäessä.

  Blosius Laskusopimus ja luottopäätös kannattaakin hakea jo ennen remonttia – sitoumuksetta! Blosius Laskusopimuksen tarjoaa kumppanimme OP Rahoitus. 

  sample-78q9q

  HELSINKI

  Pyydä kylpyhuoneasiantuntija suunnittelukäynnille.

  Varaa aika:
  Puh. 09 726 3500

  sample-78q9q

  ESPOO

  Piispansilta
  Nelikkotie 2,
  02230 Espoo

  Varaa aika:
  Puh. 09 289 900

  sample-78q9q

  VANTAA

  Tammisto
  Nilsaksenpolku 2,
  01510 Vantaa

  Varaa aika:
  Puh. 09 289 900

  sample-78q9q

  UUSIMAA

  Pyydä kylpyhuoneasiantuntija suunnittelukäynnille.

  Varaa aika:
  Puh. 09 289 900

  Myyntinäyttelyt

  Varaa aika myyntinäyttelyyn, kun haluat valita pintamateriaalit ja kalusteet. Myyntinäyttelymme ovat avoinna sopimuksen mukaan.