ASIAKASREFERENSSI: Mechelininkatu, Töölö, Helsinki

Raikkautta ja valoisuutta ilman listoja

Töölössä sijaitsevaan kattohuoneistoon toteutettiin raikas ja valoisa kylpyhuoneen ja kodinhoitotilan yhdistelmä, sauna, sekä erillinen wc. Taitavat tekijät Aleksei ja Jevgeni toteuttivat saunan ilman turhia listoja ja lopputulos on upea!
Suunnittelusta vastasi Timo ja projektista Henni.

Remontille tuli hintaa 50 267,44 € sisältäen purku-, rakennus-, putki- ja sähkötyön, sekä pintamateriaalit ja kalusteet.


HUOM!
Klikkaa kuvaa, kun haluat nähdä sen isona.

Timo Pirttikoski
Uralla myös esteettömyys- ja kalusteosaamista

Timo nauttii työnsä vapaudesta. Yrittäjämäisesti työskentelevänä hän myy kylpyhuoneremontteja eli vierailee asiakkaan luona, laatii remonttisuunnitelman ja tekee tarjouksen. Remontin käynnistyttyä Timo perehdyttää asentajan suunnitelmaan. Pirttikoski on tehnyt pitkän uran kylpyhuoneiden parissa: ensin palvelutalojen ja esteettömyyden näkökulmasta, sitten kalustevalmistajan silmin. Taannoin hän teetätti kylpyhuoneremontin omaan kotiinsa, joten remonttiprojekti on tuttu myös asiakkaana.

Työnsä parhaaksi puoleksi Timo nimeää asiakaskohtaamiset. Hän tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja tunnistaa asiakkaan kanssa keskustellessaan ne toiveet ja tarpeet, joiden pohjalta tilaa lähdetään suunnittelemaan. Työpäivän ulkopuolella Timo viettää aikaa lastenlastensa kanssa ja ulkoilee niin lähiluonnossa kuin Lapissakin. Myös matkailu on osa Timon elämää, ja hän on ehtinyt reissata lähes kaikilla mantereilla, yhteensä yli 30 maassa.

Pyydä Timo starttaamaan sinun projektisi suunnittelu!

Lisää toteutuneita unelmia

Haluatko nähdä lisää huikeita ideoita ja upeita toteutuksia?
KYLPYHUONEET • SAUNAT • WC:T • KODINHOITOHUONEET
KLIKKAA IDEOIHIN >>>
KYSY LISÄÄ

Asiantuntijoiltamme


Meidän tehtävämme on toteuttaa unelmasi uudesta kylpyhuoneesta.

Ota yhteyttä