ASIAKASREFERENSSI: Ruotsinsalmentie, Puotila, Helsinki

Yltäkyltäisesti väriä ja raikkautta

Kun itselle tehdään, tehdään sellaista, joka tuntuu käyttäjälleen kodilta. Värien kanssa on lupa heittäytyä ihan niin villiksi kuin haluaa, kuten tässä lapsiperheen kylpyhuoneessa Helsingissä. Marko suunnitteli kokonaisuuden asiakkaan toiveita kuunnellen ja Andres, Juha ja Lasse veivät suunnitelman käytäntöön. Riippuvalaisin ja mustat yksityiskohdat tuovat kivasti kontrastia kokonaisuuteen. 

Remontille tuli hintaa 21 406,18 € 


HUOM!
Klikkaa kuvaa, kun haluat nähdä sen isona.

Marko Määttä
Asiakaspalvelun ammattilainen

Edustaja Marko Määttä on kuulunut Blosiuksen tiimiin reilun 2 vuoden ajan. Monipuolisen työuran tehnyt Marko on asiakaspalvelun ammattilainen: puhelias mies löytää helposti yhteisen sävelen asiakkaan kanssa ja saa siten selville remontin kannalta olennaiset asiat.

Markon kalenterista ei löydy kahta keskenään samanlaista työpäivää. Koska asiakkaat ja tilat ovat aina erilaisia, ovat myös asiakastapaamisista ja remonttien suunnittelemisesta koostuvat työpäivät varsin vaihtelevia.

Marko kiittelee työkavereitaan siitä, että tukea ja apua on aina saatavilla. Yhteen hiileen puhaltava tiimi tekee kaikkensa, että asiakas saisi parhaan mahdollisen kylpyhuoneen. Pitkien työpäivien vastapainoksi Marko suuntaa koiransa kanssa metsään ja pysähtyy nuotiolle paistamaan makkaraa.

Pyydä Marko starttaamaan sinun projektisi suunnittelu!

Lisää toteutuneita unelmia

Haluatko nähdä lisää huikeita ideoita ja upeita toteutuksia?
KYLPYHUONEET • SAUNAT • WC:T • KODINHOITOHUONEET
KLIKKAA IDEOIHIN >>>
KYSY LISÄÄ

Asiantuntijoiltamme


Meidän tehtävämme on toteuttaa unelmasi uudesta kylpyhuoneesta.

Ota yhteyttä