Miltä tämän päivän remontoitu kylpyhuone näyttää?

Tyypillisesti valmiissa kylpyhuoneessa on lattialämmitys ja led-valaistus. Kylpyhuoneen seinät ovat laatoitettu isoilla ja vaaleilla, usein valkoisilla, laatoilla.

Tyypillisesti valmiissa kylpyhuoneessa on lattialämmitys ja led-valaistus. Kylpyhuoneen seinät ovat laatoitettu isoilla ja vaaleilla, usein valkoisilla, laatoilla. Lattiassa tummat, varsinkin harmaan eri sävyt ovat käytetyimpiä. Seinät ovat remonttikohteissa tyypillisesti yksiväriset, mutta myös koristeita, kuten tehostelaattoja, käytetään säännöllisesti. Kalusteiden suosikkiväri on edelleen valkoinen.

Alakaapit varustetaan poikkeuksetta laatikoilla, jonne sijoitetaan vanhan kylpyhuoneen peilikaapin tavarat. Näin allaskaapin käyttö on monipuolisempaa sekä helpompaa ja tavarat ovat helposti saatavilla. Peilikaappi korvataan valopeilillä. Yläosissa käytetään myös led-valoja.

Suihkun vedet halutaan rajata suihkualtaan sijaan suihkukulmilla ja -seinillä. Monissa remonttikohteissa kylpyhuone on myös kodinhoitohuone, joten remonttisuunnittelussa huomioidaan lisäksi toimiva pyykkihuolto.