Vaurioitunut kylpyhuone käyttöön viikoissa - ei kuukausissa

Ota yhteyttäVaraa maksuton kotikäynti

Kylpyhuoneen kosteusvauriot

Pitkä kokemus ja ajantasainen osaaminen

 

Meillä Blosiuksella on yli 25 vuoden, satojen kosteusvauriokohteiden sekä tuhansien yksilöllisten toteutusten tuoma kokemus.

 

Blosius-kylpyhuoneremontit Oy on luotettava, kotimainen kylpyhuoneisiin erikoistunut remonttiliike. Toimimme pääkaupunkiseudulla ja lähikaupungeissa ja palvelemme kuluttajia sekä taloyhtiöitä ja taloyhtiöiden osakkaita kokonaisvaltaisesti kaikissa märkätilojen kosteusvaurioihin liittyvissä toimeksiannoissa.

Toteutamme ja johdamme kaikki märkätilojen purkutyöt ja korjaustyöt, sekä jälleenrakennustyöt. Teemme yhteistyötä tunnettujen kuivausliikkeiden kanssa.

Suunnittelemme ja toteutamme kaikki remontit aidosti avaimet käteen -palveluna, sisältäen purku-, rakennus-, putki-, ja sähkötyöt, sekä laadukkaat materiaalit.

 

Varmistamme jokaisen projektin laadun huolellisella ennakkosuunnittelulla, tarkalla valvonnalla, sekä ottamalla vastuun kaikesta työstä, viestinnästä ja tavarantoimituksista.

 

Materiaalivalikoimamme kattaa kaikkien tunnettujen tavarantoimittajien parhaat tuotteet. Myyntinäyttelymme sijaitsevat Espoon Matinkylässä ja Vantaan Tammistossa.

Kodissa työskentelee koko remontin ajan kokenut tiimi: vastuuasentaja, putki- ja sähkömies, tukenaan kokenut projektipäällikkö.

Suomen luotetuin 25 vuoden kokemuksella.

+7600

TEHTYÄ REMONTTIA

+4300

WC-ISTUINTA

4 405 000

ASENNETTUA LAATTAA

Kaikki kylpyhuoneen kosteusvaurioiden korjaukseen yhdestä paikasta

Tilatessasi työn Blosiukselta avaimet käteen -periaatteella:

  • Vastaamme projektista ja laadusta alusta loppuun saakka
  • Kohteessasi on aina nimetty vastuuhenkilö
  • Tilaaja ja asukas ovat joka hetki tietoisia, missä vaiheessa projektia mennään
  • Märkätiloihin erikoistunut remonttiyritys, 25 vuoden kokemus ja 7625 toteutettua remonttia
  • Kiinteä hinta ja selkeä tarjouksen sisältö

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille erityisen tärkeää, joten pidämme tilaajan ja asukkaat jatkuvasti ajan tasalla projektin etenemisestä. Vuosien varrella olemme suorittaneet tuhansia eri kokoisia korjausrakentamisen projekteja mitä erilaisempiin kohteisiin.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää palveluistamme.

Selkänuotankj_5C_Timo_Pirttikoski_002

Ennakkosuunnittelu

Onnistunut projekti alkaa huolellisella kartoituksella. Kartoitamme märkätilan korjaustöiden suunnittelua varten.

Olipa kyseessä, märäksi todettu, tai jo purettu ja kuivattu märkätila, saat Blosius-kylpyhuoneremonteilta kattavan ja läpinäkyvän suunnitelman ja tarjouksen purku ja jälleenrakennustöistä sisältäen rakennus-, putki- ja sähkötyöt, sekä tarvittavat materiaalit.

Järjestämme asbestikartoitukset, purkutyöt ja kuivaukset, pidämme yhteyttä osakkaaseen, sovimme osakasmuutoksista. Kokonaispalvelu lyhentää läpimenoaikaa ja pienentää mm. hallinnollisia kustannuksia projektin edetessä.

Mare_takametsant14_001

Kosteusvaurioiden kartoitus ja kuivaus

Kartoitus ja kuivaustyöt hoidetaan nopealla vasteajalla yhteistyössä alansa parhaiden kuivausliikkeiden kanssa.

Kaikki kuivaukset dokumentoidaan ja tiedotus hoidetaan luotettavasti; tilaaja ja asukas pysyvät ajan tasalla kuivauksen etenemisestä koko prosessin ajan.

Mare_takametsant14_003

Purkutyöt ja asbestipurkutyöt

Hoidamme ammattitaidolla kaikki märkätilavahinkojen purkutyöt – Myös asbesti-, kreosootti-, mikrobi- ja muut haitta-ainepurut, alusta loppuun saakka.

Projektinjohtomme varmistaa onnistuneet ja luotettavat purkutyöt aikataulussa ja nopealla vasteajalla.

Purkutöiden yhteydessä kaikki purettavat tilat osastoidaan, suojataan ja alipaineistetaan. Huolehdimme myös jätteiden asianmukaisesta lajittelusta ja kierrätyksestä.

Mare_takametsant14_004

Jälleenrakennus

Meillä on vankka ja kokenut joukko alansa ammattilaisia; projektipäälliköt, märkätila-asentajat, lvis-asentajat vastaavat siitä, että haastavimmatkin korjauskohteet hoidetaan saumattomasti hyvällä yhteistyöllä loppuun saakka.

Mare_takametsant14_005

Urakointi

Blosius-kylpyhuoneremontit Oy toteuttaa myös taloyhtiöiden kylpyhuoneiden remonttiurakointia korjausrakennushankkeissasi kokoluokassa 1-50 kylpyhuonetta.

Ammattitaitoiset projektipäällikkömme varmistavat aina projektien huolellisen toteutuksen, joko tilaajan tai Blosiuksen laatimien työselostusten mukaisesti.

Vahvuutemme on rautainen osakasmuutosten hallinta, jämäkkä projektinjohto, sekä yhteydenpito jokaiseen sidosryhmään.

Ota rohkeasti yhteyttä, tarjoamme mielellämme eri kokoisia kylpyhuoneremontteja, alkaen yhdestä kylpyhuoneesta ja päätyen viidenkymmenen kylpyhuoneen sarjaan.

Kuhatie_21A-blosius-10

Näyttelytilat

Asiakkaidemme käytössä ovat pysyvät näyttelymme Espoon Matinkylässä ja Vantaan Tammistossa.

Molemmissa näyttelyissä on kattava materiaalikirjasto märkätilojen pintamateriaaleja, laattoja ja paneleita, sekä nykyaikaisia kylpyhuonekalusteita, suihkuseiniä ja vesikalusteita.

Kylpyhuoneen käyttöikä

Vaikka taloyhtiösi tai kotitalosi vesijohdot ja viemäriputket olisivat vielä hyvässä kunnossa, voi kodin märkätiloissa olla jo korjauksen aika – riippuen elämisen, kulutuksen ja kulloinkin voimassa olleiden rakennusmääräysten vaikutuksista.

Vanhan kylpyhuoneen käyttöikä on 10-20 vuotta.  Uuden kylpyhuoneen käyttöikä on 20-40 vuotta. Märkätilan käyttöikä tarkoittaa rakenteen elinkaaren pituutta. Käyttöiän umpeutuminen tarkoittaa, että rakenne ei toimi enää luotettavasti. Arviot rakenteiden käyttöiästä perustuvat tutkimuksiin, selvityksiin ja käytännöstä saatuihin kokemuksiin

sample-78q9q

HELSINKI

Pyydä kylpyhuoneasiantuntija suunnittelukäynnille.

Varaa aika:
Puh. 09 726 3500

sample-78q9q

ESPOO

Piispansilta
Nelikkotie 2,
02230 Espoo

Varaa aika:
Puh. 09 289 900

sample-78q9q

VANTAA

Tammisto
Nilsaksenpolku 2,
01510 Vantaa

Varaa aika:
Puh. 09 289 900

sample-78q9q

UUSIMAA

Pyydä kylpyhuoneasiantuntija suunnittelukäynnille.

Varaa aika:
Puh. 09 289 900

Luotettava ammattilaistiimimme

 

Myyntinäyttelyt

Varaa aika myyntinäyttelyyn, kun haluat valita pintamateriaalit ja kalusteet. Myyntinäyttelymme ovat avoinna sopimuksen mukaan.