Millainen on kylpyhuoneremontin prosessi?

Kotikäynti on myös ideointikäynti, edustajamme kuuntelee asiakkaan ajatukset ja pyrkii ymmärtämään tarpeet ja ehdottamaan parannuksia kokemuksensa ja näkemyksensä perusteella.

Projekti alkaa kotikäynnillä, jossa kartoitetaan kylpyhuone ja alkutilanne. Kylpyhuone mitataan, ja sen lisäksi tarkastetaan putkien ja sähköjen paikat, viemäröinti sekä talon muut tekniset ominaisuudet. Kotikäynti on myös ideointikäynti, edustajamme kuuntelee asiakkaan ajatukset ja pyrkii ymmärtämään tarpeet ja ehdottamaan parannuksia kokemuksensa ja näkemyksensä perusteella.

Edustajamme suunnittelee saamiensa tietojen sekä havaintojensa perusteella remontin toteutuksen, sen tekniset ominaisuudet sekä visuaalisen ja toiminnallisen puolen asiakkaan toiveet huomioiden.

Remonttisuunnitelma esitellään asiakkaalle kirjallisena toimintasuunnitelmana sekä rakenne-, mutta myös putki- ja sähkötöiden osalta. Lisäksi suunnitelma sisältää tarkat tiedot kalusteista ja laatoista sekä kiinteän kokonaishinnan. Tavallisesti materiaalivalinnat varmennetaan tarjouksen jälkeen vielä näyttelyissämme Helsingissä, Espoossa tai Vantaalla. Tämän jälkeen solmimme remonttisopimuksen ja sovimme toteutusajan.

Kun remontin toteutus alkaa, Blosius huolehtii asbestikartoituksesta sekä valvonnasta yhteistyössä taloyhtiön kanssa. Huolehdimme, että sähkö- ja putkimiehet sekä tavaratoimitukset ovat oikeaan aikaan paikalla. Toteutusvaiheen kesto pyritään saamaan mahdollisimman lyhyeksi. Siksi yhdellä asentajalla on vain yksi kohde kerrallaan käynnissä, ja luvatussa aikataulussa pysytään. Lopuksi asentaja luovuttaa valmiin tilan asiakkaan käyttöön.

Lue lisätietoja avaimet käteen kylpyhuoneremontistamme ja tilaa meidät ilmaiselle kotikäynnille!