ASIAKASREFERENSSI: Torpanniityntie, Tuusula

Luonnonkivi tuo ylellisyyttä

Tuusulassa sijaitsevaan 2000-luvun alun omakotitaloon toteutettiin monta tilaa, joihin asiakkaan tuttu suunnittelija oli ideoinut talon muita tiloja mukailevan ja lapsiperheen arkea palvelevan kokonaisuuden. Tämän pohjalta Blosiuksen suunnittelija Timo, projektipäällikkö Henni sekä rakennusammattilaiset Raigo, putkari Juha ja sähkäri Lasse loihtivat lopputuloksen, jossa tyylikkyys ja toiminnallisuus ovat täydellisessä harmoniassa.

Remontin kokonaishinta 66 750,03.


HUOM!
Klikkaa kuvaa, kun haluat nähdä sen isona.

Timo Pirttikoski
Kokenut kylpyhuoneremonttien ammattilainen

Edustaja Timo Pirttikoski nauttii työnsä vapaudesta. Yrittäjämäisesti työskentelevä Timo myy kylpyhuoneremontteja eli vierailee asiakkaan luona, laatii remonttisuunnitelman ja tekee tarjouksen. Remontin käynnistyttyä Timo perehdyttää asentajan suunnitelmaan.

Timo on tehnyt pitkän uran kylpyhuoneiden parissa: ensin palvelutalojen ja esteettömyyden näkökulmasta, sitten kalustevalmistajan silmin. Taannoin hän teetätti kylpyhuoneremontin omaan kotiinsa, joten remonttiprojekti on tuttu myös asiakkaana.

Työnsä parhaaksi puoleksi Timo nimeää asiakaskohtaamiset. Hän tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja tunnistaa asiakkaan kanssa keskustellessaan ne toiveet ja tarpeet, joiden pohjalta tilaa lähdetään suunnittelemaan. Työpäivän ulkopuolella Timo viettää aikaa lastenlastensa kanssa ja ulkoilee niin lähiluonnossa kuin Lapissakin. Myös matkailu on osa Timon elämää, ja hän on ehtinyt reissata lähes kaikilla mantereilla, yhteensä yli 30 maassa.

KYSY LISÄÄ

Asiantuntijoiltamme


Meidän tehtävämme on toteuttaa unelmasi uudesta kylpyhuoneesta.

Ota yhteyttä