Kylpyhuoneremontin suunnittelu vinkit ammattilaiselta

Marko Määttä
Kirjoittaja Marko Määttä
Lukuaika 1 min
Feb 5, 2024 11:51:18 AM

Tarvitsetko vinkkejä kylpyhuoneremontin suunnitteluun? Lue ammattilaisen vinkit onnistuneeseen kylpyhuoneremonttiin.

Viimeistelyt

Viimeistelyt ovat tärkeä osa kylpyhuoneremonttia. Ne viimeistelevät remontoidun tilan ilmeen ja luovat viihtyisyyttä. Valitse viimeistelymateriaalit huolella ja harkitusti. Esimerkiksi laattojen ja saumojen väri vaikuttaa suuresti tilan ilmeeseen. Valitse laattojen koko ja muoto sen mukaan, millainen tyyli haluat kylpyhuoneeseen luoda. Suuret laattakoot luovat modernin ja avaran ilmeen, kun taas pienet mosaiikkilaatat voivat tuoda tilaan persoonallisuutta ja yksityiskohtia.

Viimeistelyissä kannattaa kiinnittää huomiota myös säilytysratkaisuihin. Mieti etukäteen, millaisia kaappeja ja hyllyjä haluat kylpyhuoneeseen. Hyvin suunnitellut säilytysratkaisut auttavat pitämään tilan siistinä ja toimivana. Valitse kalusteet ja kaapinovet niin, että ne sopivat yhteen muun sisustuksen kanssa.

Kylpyhuoneremontin viimeistelyvaiheessa tulee myös miettiä valaistusta. Valaistuksella voidaan luoda erilaisia tunnelmia ja korostaa tilan arkkitehtuuria. Käytä mieluiten valkoista valoa, joka on kirkasta ja luonnonvalon kaltaista. Lisää myös peilien ympärille hyvä valaistus, jotta käyttö on sujuvaa ja miellyttävää.

Lopuksi kannattaa panostaa yksityiskohtiin ja sisustukseen. Valitse kylpyhuoneeseen sopivat tekstiilit, kuten pyyhkeet ja suihkuverhot. Lisää tilaan myös kasveja tai muita koristeita, jotka tuovat luonnonläheisyyttä ja viihtyisyyttä. Muista kuitenkin pitää tila siistinä ja toimivana, jotta se säilyy pitkään kauniina ja toimivana.

Ei vielä kommentoitu

Kerro mitä mieltä olet?