Kylpyhuoneremontti avaimet käteen - Näin suunnittelet ja toteutat remontin

Marko Kirveskallio
Kirjoittaja Marko Kirveskallio
Lukuaika 1 min
Feb 23, 2024 10:43:36 AM

Tarvitsetko vinkkejä kylpyhuoneremontin suunnitteluun ja toteutukseen? Lue tämä blogi ja opi, miten saat avaimet käteen -remontin onnistumaan.

Suunnittelu: Kylpyhuoneen toimivuus ja tyyli

Kylpyhuoneremontti on suuri projekti, joka vaatii huolellista suunnittelua. Ensimmäiseksi sinun tulee miettiä kylpyhuoneen toimivuutta ja tyyliä. Millaisia tarpeita sinulla on kylpyhuoneen suhteen? Onko kyseessä perheen yhteinen kylpyhuone vai pienempi wc-tila? Tämä vaikuttaa siihen, mitä kalusteita ja varusteita tarvitset.

Kylpyhuoneen tyyli on myös tärkeä harkittava asia. Haluatko modernin ja minimalistisen ilmeen vai perinteisemmän ja lämpimän tunnelman? Tutustu erilaisiin tyyleihin ja inspiroiviin ideoihin kylpyhuoneen sisustamiseen. Mieti myös värimaailmaa ja materiaaleja, jotka sopivat valitsemaasi tyyliin.

Toteutus: Ammattilaisen vai DIY-remontti?

Kylpyhuoneremontin toteutus on suuri päätös. Sinun tulee miettiä, haluatko tehdä remontin itse vai palkata ammattilaisen avuksi.Screen Shot 11-08-23 at 09.25 AM

On kuitenkin tärkeää muistaa, että kylpyhuoneremontti vaatii erityisosaamista ja työturvallisuuden huomioon ottamista. Tarkista myös, tarvitsetko erilaisia lupa- ja ilmoitusmenettelyjä remonttia varten.

Ammattilaisen palkkaaminen takaa sen, että remontti tehdään laadukkaasti ja ammattitaidolla. Ammattilaisella on myös usein tarvittavat välineet ja työkalut jo valmiina. Palkkaamalla ammattilaisen voit myös säästää aikaa ja vaivaa, kun sinun ei tarvitse itse huolehtia remontin toteutuksesta.

Viimeistely: Kylpyhuoneen viimeistely yksityiskohdilla

Kylpyhuoneen viimeistely on tärkeä vaihe remontissa. Viimeistelyllä luot kylpyhuoneeseen loppusilauksen ja yksityiskohdat, jotka tekevät siitä viihtyisän ja toimivan tilan.

Muista myös kiinnittää huomiota valaistukseen. Hyvä valaistus on tärkeää kylpyhuoneessa, jotta toiminnot, kuten meikkaaminen ja parranajo, onnistuvat hyvin. Valitse kylpyhuoneeseen sopivat valaisimet ja harkitse myös erilaisia valaistusratkaisuja, kuten peilin ympärille sijoitettavia valoja.

Lopuksi kiinnitä huomiota myös pieniin yksityiskohtiin, kuten kylpyhuoneen tekstiileihin ja tarvikkeisiin. Valitse laadukkaat pyyhkeet, matot ja säilytysratkaisut, jotka sopivat kylpyhuoneen tyyliin ja ovat käytännöllisiä käytössä.

Ei vielä kommentoitu

Kerro mitä mieltä olet?