WC

Seinävessan hyödyt - miksi valita seinävessa?

Henna Ålander
Kirjoittaja Henna Ålander
Lukuaika 1 min
Jan 12, 2024 12:03:06 PM

Kätevä ja käytännöllinen seinävessa voi tarjota monia etuja ja hyötyjä verrattuna perinteiseen lattiamalliin. Tässä blogikirjoituksessa käymme läpi seinävessan hyötyjä ja miksi se voi olla parempi vaihtoehto.

Mikä on seinävessa?

Seinävessa on WC-istuin, joka kiinnitetään suoraan seinään. Se poikkeaa perinteisestä lattiamallista, joka on kiinnitetty lattiaan. Seinävessalla on useita etuja, kuten helppo puhdistettavuus ja hygienian parantaminen. Seinävessan asennus vaatii erityisen rungon tai seinäkehyksen, johon se kiinnitetään. Tämä mahdollistaa myös tilan säästämisen, koska seinävessa ei vie lattiatilaa. Seinävessan asennus ja ylläpito ovat yleensä helppoja ja vaivattomia.

Hygienian parantaminen

Seinävessan avulla hygienian parantaminen on helpompaa verrattuna perinteiseen lattiamalliin. Koska seinävessa ei ole kosketuksissa lattiaan, sen puhdistaminen on vaivattomampaa ja tehokkaampaa. Seinävessan asennus seinään mahdollistaa myös sen, että lattian peseminen on helpompaa ja perusteellisempaa. Näin voidaan vähentää bakteerien ja likaantumisen riskiä. 

Helppo asennus ja ylläpito

Seinävessan asennus ja ylläpito ovat yleensä helppoja ja vaivattomia. Seinävessan asennus vaatii kuitenkin erityisen rungon tai seinäkehyksen, johon se kiinnitetään. Asennusprosessi voi vaihdella riippuen seinävessan mallista ja valmistajasta, mutta yleensä se on suhteellisen yksinkertainen ja nopea. Seinävessan ylläpito on myös helppoa, koska sen puhdistaminen ja huoltaminen ovat yleensä vaivattomia. Seinävessan sileät pinnat ja vähemmät saumat mahdollistavat tehokkaan puhdistuksen ja minimoidun likaantumisen riskin.

Ei vielä kommentoitu

Kerro mitä mieltä olet?