Vinkkejä lämminhenkisen kylpyhuoneen sisustukseen

Maria Palin
Kirjoittaja Maria Palin
Lukuaika 1 min
Feb 8, 2024 2:25:52 PM

Luo kodikas ja viihtyisä tunnelma kylpyhuoneeseen näillä vinkkeillä lämminhenkisen sisustuksen luomiseksi.

Valitse lämpimät värisävyt

Kun haluat luoda lämminhenkisen ilmapiirin kylpyhuoneeseen, valitse lämpimät värisävyt sisustukseen. Punaiset, oranssit ja ruskeat sävyt tuovat kylpyhuoneeseen lämpöä ja kodikkuutta. Voit esimerkiksi valita lämpimän hiekan sävyisen laatan sekä seinälle että lattialle. Myös lämpimät puun sävyt sopivat hyvin kylpyhuoneen sisustukseen.

Toinen tapa tuoda lämpimyyttä kylpyhuoneeseen on valita pehmeitä ja lämpimiä tekstiilejä, kuten pyyhkeitä ja mattoja, jotka ovat väriltään lämpimiä. Näin saat kylpyhuoneeseen tervetulleeksi tuntuvan ilmapiirin.

Hyödynnä luonnonmateriaaleja

Luonnonmateriaalit tuovat kylpyhuoneeseen luontevaa lämpöä ja kodikkuutta. Voit hyödyntää esimerkiksi puuta, kiveä ja bambua kylpyhuoneen sisustuksessa. Valitse esimerkiksi puiset kaapit tai hyllyt, kivitasot tai bambumatto. Luonnonmateriaalit tuovat kylpyhuoneeseen luontevaa tunnelmaa ja tekevät siitä viihtyisän paikan rentoutumiselle.

Voit myös tuoda luonnonmateriaaleja kylpyhuoneeseen viherkasvien avulla. Viherkasvit tuovat raikkautta ja eloa kylpyhuoneeseen sekä auttavat luomaan luontevaa tunnelmaa.

Luo tunnelmaa valaistuksella

Valaistus on tärkeä osa lämminhenkistä kylpyhuonesisustusta. Voit luoda tunnelmaa valaistuksella esimerkiksi asentamalla himmennettävät valot tai kynttilät kylpyhuoneeseen. Näin voit säätää valaistusta oman mielialasi mukaan ja luoda rentouttavaa tunnelmaa kylpyhetkiin.

Voit myös hyödyntää luonnonvaloa kylpyhuoneen sisustuksessa. Jos mahdollista, sijoita ikkuna kylpyhuoneeseen tai käytä valoa heijastavia pintoja, kuten peilejä, lisäämään luonnonvalon määrää kylpyhuoneessa.

Sijoita viherkasveja kylpyhuoneeseen

Viherkasvit tuovat kylpyhuoneeseen raikkautta ja eloa. Sijoita viherkasveja kylpyhuoneeseen esimerkiksi hyllyille tai ikkunalaudalle. Valitse sellaisia kasveja, jotka viihtyvät kosteassa ilmapiirissä, kuten saniaisia tai rönsyliljoja. Viherkasvit tuovat luontevaa tunnelmaa kylpyhuoneeseen ja tekevät siitä viihtyisän paikan rentoutumiselle.

Lisäksi viherkasvit parantavat kylpyhuoneen ilmanlaatua ja tuovat luonnollista piristystä arkeen.

Lisää pehmeitä tekstiilejä ja pieniä yksityiskohtia

Pehmeät tekstiilit ja pienet yksityiskohdat tuovat kylpyhuoneeseen kodikasta tunnelmaa. Voit lisätä kylpyhuoneeseen esimerkiksi pehmeitä pyyhkeitä, kylpytakkeja, mattoja ja suihkumattoja. Valitse tekstiilit, jotka ovat miellyttäviä koskettaa ja tuntuvat lämpimiltä. Voit myös lisätä kylpyhuoneeseen pieniä yksityiskohtia, kuten kynttilöitä, koriste-esineitä tai taideteoksia, jotka tuovat persoonallisuutta ja kodikkuutta kylpyhuoneeseen.

Huomioi myös käytännöllisyys sisustuksessa. Sijoita esimerkiksi kylpyhuonetarvikkeet helposti saataville paikoille ja hyödynnä säilytystiloja, jotta kylpyhuone pysyy siistinä ja toimivana.

Ei vielä kommentoitu

Kerro mitä mieltä olet?