ASIAKASREFERENSSI: Hiidenkuja A

Ripaus välimeren tunnelmaa

Onnistunut lopputulos syntyy, kun tiimi ammattilaisia tekee saumattomasti yhteistyötä. Meidän työmailla pyritään siihen, että siellä on aina kiva ilmapiiri toimia. Tässä rivitalossa Kauniaisissa saunan paikkaa vaihdettiin ja kylpyhuoneeseen haluttiin lisätä wc. Toteutusta jouduttiin viilaamaan paikan päällä, mutta kiitos rautaisen rakennustiimin ja suunnittelija Marian, kaikki haasteet ja yllätykset ratkottiin lennossa. Lopputuloksena tämä raikas kokonaisuus, höystettynä hivenellä välimerellistä tunnelmaa.

Hintaa remontille tuli 45 506,49.


HUOM!
Klikkaa kuvaa, kun haluat nähdä sen isona.

Maria Palin
Kokenut kylpyhuoneremonttien ammattilainen

Maria Palin on kokenut kylpyhuoneremonttien ammattilainen: hän on työskennellyt Blosiuksen palveluksessa jo liki kymmenen vuoden ajan. Maria vierailee asiakkaan kotona, laatii suunnitelman ja tekee asiakkaalle tarjouksen remontista. Remontin käynnistyessä hän tarkistaa suunnitelman vielä asiakkaan kanssa ja käy läpi niin materiaali- kuin kalustevalinnatkin. Maria vierailee työmaalla pariin otteeseen ja on asiakkaan tavoitettavissa läpi koko remontin. 

Työn vaihtelevuudesta pitävä Maria haluaa suunnitella kylpyhuoneita, jotka kunnioittavat sekä asiakkaan toiveita että kodin tyyliä. Koska kylpyhuoneen käyttöikä on pitkä, Maria kiinnittää erityistä huomiota siihen, ettei tilaan jäisi vuosileimaa, vaikka se suunniteltaisiinkin modernein ottein. Vapaa-ajallaan Maria rentoutuu hevosten parissa ja jumppiin osallistumalla: keskittymistä vaativat harrastukset takaavat sen, että työt unohtuvat hetkeksi ja aamulla on virkeä mieli lähteä uudelle asiakaskäynnille.

Pyydä Maria starttaamaan sinun projektisi suunnittelu!

Lisää toteutuneita unelmia

Haluatko nähdä lisää huikeita ideoita ja upeita toteutuksia?
KYLPYHUONEET • SAUNAT • WC:T • KODINHOITOHUONEET
KLIKKAA IDEOIHIN >>>
KYSY LISÄÄ

Asiantuntijoiltamme


Meidän tehtävämme on toteuttaa unelmasi uudesta kylpyhuoneesta.

Ota yhteyttä