ASIAKASREFERENSSI: Kauniainen A

Mittavien lisätöiden kautta levolliseen lopputulokseen

Joskus remontti paisuu odotettua suuremmaksi. Tässä omakotitalossa rakenteet olivat nykymittapuun mukaan niin puuttellisia, että korjauksia jouduttiin tekemään alapohjaa myöten. Vaikka yllätys oli ikävä, oli asiakkaalle heti selvää, että remontti tehdään kunnolla. Upea lopputulos palkitsee erityisesti nyt, kun asukkaat voivat olla varmoja siitä, että tilat ovat pohjia myöten kunnossa.

Hintaa remontille tuli 36 573,75.

Työ ja rakennusmateriaalit: 29 033,64 €
Pintamateriaalit ja kalusteet: 7 540,12 €


HUOM!
Klikkaa kuvaa, kun haluat nähdä sen isona.

Maria Palin
Kokenut kylpyhuoneremonttien ammattilainen

Maria Palin on kokenut kylpyhuoneremonttien ammattilainen: hän on työskennellyt Blosiuksen palveluksessa jo liki kymmenen vuoden ajan. Maria vierailee asiakkaan kotona, laatii suunnitelman ja tekee asiakkaalle tarjouksen remontista. Remontin käynnistyessä hän tarkistaa suunnitelman vielä asiakkaan kanssa ja käy läpi niin materiaali- kuin kalustevalinnatkin. Maria vierailee työmaalla pariin otteeseen ja on asiakkaan tavoitettavissa läpi koko remontin. 

Työn vaihtelevuudesta pitävä Maria haluaa suunnitella kylpyhuoneita, jotka kunnioittavat sekä asiakkaan toiveita että kodin tyyliä. Koska kylpyhuoneen käyttöikä on pitkä, Maria kiinnittää erityistä huomiota siihen, ettei tilaan jäisi vuosileimaa, vaikka se suunniteltaisiinkin modernein ottein. Vapaa-ajallaan Maria rentoutuu hevosten parissa ja jumppiin osallistumalla: keskittymistä vaativat harrastukset takaavat sen, että työt unohtuvat hetkeksi ja aamulla on virkeä mieli lähteä uudelle asiakaskäynnille.

Pyydä Maria starttaamaan sinun projektisi suunnittelu!

Lisää toteutuneita unelmia

Haluatko nähdä lisää huikeita ideoita ja upeita toteutuksia?
KYLPYHUONEET • SAUNAT • WC:T • KODINHOITOHUONEET
KLIKKAA IDEOIHIN >>>
KYSY LISÄÄ

Asiantuntijoiltamme


Meidän tehtävämme on toteuttaa unelmasi uudesta kylpyhuoneesta.

Ota yhteyttä