Kokemuksia ja näkökulmia

Kylpyhuoneremontin hinta – mistä se koostuu?


Kylpyhuoneremontin hintaan vaikuttavat paitsi näkyviin jäävät pintamateriaalit ja kalusteet, myös työtunnit ja materiaalit sekä tarvikkeet, joita tarvitaan entisten pintojen purkamiseen ja vaikkapa vesieristyksen tekemiseen.

– Me myymme yhtä tuotetta: kylpyhuonetta. Toki remontti voi kohdistua pesuhuoneen lisäksi myös wc-tilaan, saunaan tai kodinhoitohuoneeseen. Olennaista kuitenkin on, että meidän tuotteemme kattaa kaiken ensimmäisestä kontaktista remontin valmistumiseen ja sen jälkeiseen aikaan, Blosiuksen Maria Palin-Jurmo korostaa.

Yksityiskohtaisen tarjouksen ja hinta-arvion myötä asiakkaan on helppo hahmottaa, mikä kaikki kylpyhuoneremontissa maksaa. Kun näkyväksi on tehty sekä työn että materiaalien, tarvikkeiden ja kalusteiden osuudet, tietää remontin jokainen osapuoli, mitä rahalla saa.

– Pyrimme tekemään tarjouksen niin huolellisesti, että rahasta täytyy keskustella vain tarjouksen hyväksymisen ja laskun lähettämisen kohdalla. Purkuvaiheessa eteen voi toki tulla yllättäviä kulueriä, kuten kosteutta tai asbestia, mutta mihinkään lisätöihin ei ruveta ennen kuin asiakkaan kanssa on keskusteltu ja lisätöiden hinta sovittu, Palin-Jurmo kertoo.

 

Kokonaistoimitus sisältää kaiken suunnittelusta takuisiin

Blosiuksen tekemä pesuhuoneremontti maksetaan vasta, kun kokonaisuus on valmis. Laskun eräpäivään mennessä asiakas on saanut rahalleen vastinetta sekä asiantuntevan ja aidosti asiakasta kuuntelevan suunnittelijan että ammattitaitoisten ja työnsä huolella tekevien remonttihenkilöiden työpanosten muodossa. Kokonaishintaan ovat toki vaikuttaneet myös remonttia tekevien ammattilaisten tarvitsemat materiaalit ja tarvikkeet.

– Lisäksi avaimet käteen -remontin hinta kattaa ajan remontin jälkeen, sillä me kannamme vastuun takuuaikaisista töistä. Jos kylpyhuoneessa on siis jotain pielessä, asiakas voi olla meihin yhteydessä ja selvitämme, mistä haaste johtuu ja miten se saadaan korjattua, Maria Palin-Jurmo korostaa.

Maria-Palin_007-(1)

 

Luottamus ja turvallisuus edellä

Blosiuksella kylpyhuoneremontteja myyvän ja suunnittelevan Maria Palin-Jurmon mukaan yksi tärkeä osa kylpyhuoneremonttia on turvallisuuden ja luottamuksen tunne, joka asiakkaassa herää. Blosius luo turvallisuutta avoimuudella ja läpinäkyvyydellä.

– Tarjouksen pyytäminen ja vastaanottaminen ei velvoita asiakasta vielä mihinkään eli suunnittelijamme käy vierailulla ja tekee suunnitelman ilmaiseksi. Lisäksi kylpyhuoneremontin hinta laskutetaan vasta, kun remontti on valmis, Palin-Jurmo muistuttaa.

Jos tarjouksessa oleva hinta mietityttää, kannattaa kylpyhuoneremonttia suunnittelevan pyytää pari lisätarjousta eri firmoilta. Näin alueen ja omien toiveiden hintataso tulee tutummaksi ja oman pesuhuoneremontin hinta hahmottuu selkeämmin. 

– Osalle raha on tärkein valintaperuste, toiset hyväksyvät tarjouksen, joka on toteutusajankohdan osalta mieluisin. Kilpailuttamalla ja vertailemalla kylpyhuoneremonttien hintoja ja tarjousten sisältöjä voi selvittää, mitä todella haluaa ja mistä sen saa itselleen sopivimmalla tavalla. Tärkeintä on, että asiakas saa parhaan vastineen remonttiin sijoitetuille rahoilleen, Maria Palin-Jurmo pohtii.

 

Mistä kylpyhuoneremontin hinta koostuu?

  • kylpyhuoneremontin suunnittelu ja yhteydenpito sekä asiakkaaseen että remonttihenkilöihin
  • purkutyö ja tarvikkeet
  • sähkö-, putki- ja rakennustyöt
  • LVIS-tarvikkeet ja rakennusmateriaalit
  • pintamateriaalit, kuten laatat ja paneelit
  • kalusteet, kuten kaapit, altaat, lauteet ja wc-istuimet 
  • vakuutukset remontinaikaisten vahinkojen varalta