Kylpyhuoneremontti Espoo – Arjen luksusta

2 min read
28.8.2023

Korona-ajan kotoilu sai nelihenkisen perheen kaipaamaan kylpylöitä ja lomatunnelmaa. Koska kotoa ei päässyt reissuun, päätti perhe pistää kylpytilansa uusiksi, jotta arjessa olisi runsaasti käytännöllisyyttä ja ripaus luksusta.

Remonttitarve

 Vuonna 2005 rakennetun paritalon kodinhoito- ja kylpyhuone eivät kaivanneet kiireellistä remonttia, sillä tilojen yleiskunto oli hyvä. Toiminnallisuuden osalta tilat eivät kuitenkaan vastanneet perheen tarpeisiin: kodinhoitohuone oli heidän näkökulmastaan tehoton eikä pikkuvessassa ollutta suihkua käyttänyt kukaan.

 – Olemme asuneet tässä kodissa viitisen vuotta ja huomanneet, mikä tiloissa toimii meidän arjessamme ja mikä ei. Remontilla halusimme parantaa vessan, kodinhoitohuoneen sekä kylpytilojen toiminnallisuutta. Lisäksi kaipasimme korona-arkeen luksusta, perheen isä linjaa.

 

Tarjouspyyntö ja suunnittelu

 Blosius oli perheelle tuttu, sillä heidän lähisukulaisensa oli teettänyt kylpyhuoneremonttinsa yrityksellä. Perhe pyysi kuitenkin tarjouksia muiltakin remonttifirmoilta, jotta projektin kustannuksia ja vaihtoehtoja olisi helpompi hahmottaa.

 – Blosiuksen tarjous oli kaikkein konkreettisin. Sen mukana tuli havainnekuvat ja piirustukset, joiden pohjalta meidän oli helppo lähteä viemään eteenpäin ajatuksiamme, jotka tarjouspyyntövaiheessa olivat vielä melko epätarkkoja, perheen isä muistelee.

 Kun perhe päätti lähteä toteuttamaan urakkaa Blosiuksen kanssa, viilattiin suunnitelmat kuntoon yhdessä Timo Pirttikosken kanssa. Perhe kiittelee Blosiusta siitä, että yritys tuntui ottavan alun epätarkatkin muutosajatukset tosissaan.

 – Timo osasi lukea tarpeemme ja jaksoi päivittää havainnekuvia aina, kun teimme jotakin muutoksia suunnitelmiin. Hän kertoi oman näkemyksensä ratkaisuihin, muttei tuputtanut meille mitään.

 Pikkuvessan, kodinhoitohuoneen, kylpyhuoneen ja saunan kattava suunnitelma eli jonkin verran vielä remontin keskelläkin. Kaluste- ja materiaalivalintoja tarkennettiin pitkin matkaa, jotta kokonaisuudesta saatiin mahdollisimman hyvä.

 – Esimerkiksi kodinhoitohuoneen kattoa saatiin yllättäen korotettua 30 senttimetriä, mikä vaikutti tietenkin merkittävästi siihen, millaiset kaapistot tilaan hankittiin.

 

 

Remontin aikataulu

 Remontti toteutettiin avaimet käteen -periaatteella. Perhe pystyi asumaan kotona koko remontin ajan, sillä yläkerran wc ja suihku riittivät remonttiviikkojen perustarpeisiin.

 – Viestintä oli toimivaa. Kun urakoitsija, projektikoordinaattori ja myyjä tietävät toisensa, asiakkaan ei tarvitse toimia välikätenä ja soitella eri henkilöille, perheen isä kertoo.

 Remontin osalta aikataulu piti hyvin eikä matkaan mahtunut suuria yllätyksiä. Tavarantoimituksia jouduttiin kuitenkin odottelemaan hieman, minkä takia kokonaisuus valmistui asteittain.

 – Alun perin suunnittelimme remonttia jo joulua edeltävään aikaan. Matalamman sesongin takia saimme kuitenkin niin hyvän tarjouksen alkuvuodesta alkaneelle remontille, että olimme valmiit lykkäämään aloitusta.


Lopputulos

 Arki uusitussa alakerrassa on perheen kokemusten mukaan huomattavasti parempaa kuin aiemmin. Nyt kodinhoitohuoneessa on riittävästi säilytystilaa nelihenkisen perheen tarpeisiin ja alakerran vessa tarjoaa hyvät meikkauspuitteet perheen naisväelle.

 – Mahdumme kylpyhuoneeseen ja saunaan koko perheellä. Lapset kylpevät porealtaassa ja aikuiset nauttivat uuden kiukaan löylyistä. Perjantain lenkkisauna ja lauantai-illan löylyt muodostuvat rutiineiksi, kun saunomismukavuus on lisääntynyt, perheen isä veikkaa.

Hän kokee, että remonttiin sijoitetut rahat parantavat viihtyisyyttä ja nostavat asunnon arvoa. Vaikka remontille ei ollut akuuttia tarvetta, nostivat huolellinen suunnittelu ja hyvin toteutettu remontti arjen uudelle tasolle.

 – Päätöstä tehdessämme mietimme, mikä vaikuttaa meidän elämänlaatuumme positiivisesti. Elämässä voi aina tapahtua kaikenlaista yllättävää, joten koimme tärkeäksi, että teemme asioita, joista voimme nauttia tässä ja nyt.

 

Me kannamme kokonaisvastuun projektisi onnistumisesta ja suunnittelusta työn viimeistelyyn asti. Yli 25 vuoden kokemuksella.

Ainutlaatuinen palvelumallimme takaa sinulle Suomen luotettavimman kylpyhuoneremontin. Kun kartoitamme ja suunnittelemme tulevan toteutuksen mittoja myöten heti ensitapaamisella, voimme varmistaa jo saman päivän aikana mistä työ koostuu ja miten se kannattaa tehdä. Saat tarkan kuvan lopputuloksesta, työvaiheista, materiaaleista ja kalusteista. Tarkan hinnan ja pitävän aikataulun lisäksi.

 

Näin etenee Suomen luotettavin kylpyhuoneremontti:

  • Suunnittelu ja tarjous
    Remontin suunnittelu alkaa kotikäynnillä asiakkaan luona. Mittaamme ja suunnittelemme koko työn aina kanssasi paikan päällä, sovittuna ajankohtana - maksutta ja sitoumuksetta. Saat realistisen ja kattavasti eritellyn tarjouksen, työsuunnitelman ja mallin valmiista toteutuksesta seuraavan päivän aikana.

  • Materiaalien valinta ja remontin valmistelu
    Kun olet tutustunut tarjoukseen, kutsumme sinut käymään meillä näyttelyssämme, jossa varmistamme kerralla materiaalien, värien ja kalusteiden määrän ja yhteensopivuuden. Varmistamme että projekti etenee tehokkaasti ja ajallaan: hallitsemme asiakkaan, isännöitsijän, valvojan, asbestikartoittajan, tavarantoimittajien, asentajan ja putki- ja sähkömiehen aikataulut sekä työohjeet.

  • Toteutus ja laskutus
    Työ tehdään aikataulun mukaisesti, tarkasti ja luotettavasti. Asentajasi ja henkilökohtainen projektipäällikkösi vastaavat laadusta, ratkovat yllätykset ja pitävät sinut ajan tasalla työn etenemisestä. Luovutamme työn valmiina, toimivana ja kauniina. Laskutus tapahtuu työn valmistuttua ja voit halutessasi maksaa työn joustavasti erissä. 

 

Get Email Notifications