Kylpyhuoneremontin rahoitus

Kysy lisääVaraa maksuton kotikäynti

Blosius kylpyhuoneremontti on aina valmis ennen kuin maksat. Blosius Laskusopimuksella jopa 30 vrk korotonta maksuaikaa – tai sinulle sopivissa kk-erissä

Saat meiltä laskun vasta työn valmistuttua, jolloin tiedät tarkasti mitä ja mistä maksat.

Kylpyhuoneremontin rahoitus


Kestävillä materiaaleilla ja kalusteilla laadukkaasti toteutettu ja huolellisesti suunniteltu kylpyhuoneremontti takaa kotisi viihtyvyyden vuosiksi eteenpäin. Se on myös olennainen osa asunnon näkyvää arvoa, kun on aika myydä. Kylpyhuoneremontti on tärkeä investointi, johon ei koskaan kannata ryhtyä kevein perustein. Siksi on syytä valita kumppani, joka vastaa koko kylpyhuoneremontista - suunnittelusta toteutukseen, parhaiden tavarantoimittajien ja tekijöiden avulla.

Ota yhteyttä →

Blosius Laskusopimus

Tee Blosius Laskusopimus jo ennen remonttia–varmistat itsellesi sopivan maksuajan.

Kun teet Blosius Laskusopimuksen, saat laskullesi 30 vrk korotonta maksuaikaa remontin valmistuttua, ilman mitään lisäkustannuksia!

Halutessasi voit muuttaa laskun kuukausieriksi, valitsemallasi laina-ajalla. Voit silti maksaa koko loppusumman kun haluat, lainajakson kestäessä.

Blosius Laskusopimus ja luottopäätös kannattaakin hakea jo ennen remonttia – sitoumuksetta! Blosius Laskusopimuksen tarjoaa kumppanimme OP Rahoitus. Tutustu rahoituksen ehtoihin tästä.

Torpanniitynt_98_Janiksenlinna_005 (2)

Tee Blosius Laskusopimus jo ennen remonttia–varmistat itsellesi sopivan maksuajan.

Kun teet Blosius Laskusopimuksen, saat laskullesi 30 vrk korotonta maksuaikaa remontin valmistuttua, ilman mitään lisäkustannuksia! Halutessasi voit muuttaa laskun kuukausieriksi, valitsemallasi laina-ajalla. Voit silti maksaa koko loppusumman kun haluat, lainajakson kestäessä. Blosius Laskusopimus ja luottopäätös kannattaakin hakea jo ennen remonttia – sitoumuksetta! Blosius Laskusopimuksen tarjoaa kumppanimme OP Rahoitus.

Tutustu rahoituksen ehtoihin.

Ota yhteyttä →

Henna_Ålander_002

Millainen tila, sellainen työ. Satsaa suunnitteluun.

Mieti millaisesta työstä, kustannuksesta ja lopputuloksesta voisi olla kyse. Auttaaksemme ideoinnissa, olemme tunnistaneet palvelukokonaisuuksia kodin tilojen sekä kolmen suuntaa antavaa varustelutason mukaan. Niiden perusteella oman tavoitteen arviointi on helpompaa. Haluamme aina kyetä antamaan asiakkaillemme jo suunnitteluvaiheessa selkeän ja pitävän kustannusarvion koko toteutuksesta, jotta odotukset on helppo pitää realistisella tasolla. Kylpyhuoneremontti avaimet käteen periaatteella - Koko projektin ajan.

Kysy lisääVaraa maksuton kotikäynti