ASIAKASREFERENSSI: Oittaa

Lapsiperheen arjessa toimivat tilat

Espoolaiseen omakotitaloon remontoitiin ensin kylpyhuone, sauna ja kodinhoitohuone, ja vuotta myöhemmin pikkuvessa. Nyt kaikki asukasperheen arkitoiminnot sujuvat mutkattomasti perheen tarpeisiin optiomiduissa tiloissa. Suunnitelmien loihtijoina Jukka ja Maria, toteuttajina ensimmäisessä remontissa Aleksei ja Jevgeni, sekä toisessa Roman. Putkitöistä huolehti Juha ja sähkötöistä Lasse.

Hintaa remontille tuli 66 178,52.

HINTATIEDOT
Työ ja rakennusmateriaalit: 46 431,04 €
Pintamateriaalit ja kalusteet: 19 747,48 €


HUOM!
Klikkaa kuvaa, kun haluat nähdä sen isona.

Takaisin ideoihin

Maria Palin
Kokenut kylpyhuoneremonttien ammattilainen

Maria Palin on kokenut kylpyhuoneremonttien ammattilainen: hän on työskennellyt Blosiuksen palveluksessa jo liki kymmenen vuoden ajan. Maria vierailee asiakkaan kotona, laatii suunnitelman ja tekee asiakkaalle tarjouksen remontista. Remontin käynnistyessä hän tarkistaa suunnitelman vielä asiakkaan kanssa ja käy läpi niin materiaali- kuin kalustevalinnatkin. Maria vierailee työmaalla pariin otteeseen ja on asiakkaan tavoitettavissa läpi koko remontin. 

Työn vaihtelevuudesta pitävä Maria haluaa suunnitella kylpyhuoneita, jotka kunnioittavat sekä asiakkaan toiveita että kodin tyyliä. Koska kylpyhuoneen käyttöikä on pitkä, Maria kiinnittää erityistä huomiota siihen, ettei tilaan jäisi vuosileimaa, vaikka se suunniteltaisiinkin modernein ottein. Vapaa-ajallaan Maria rentoutuu hevosten parissa ja jumppiin osallistumalla: keskittymistä vaativat harrastukset takaavat sen, että työt unohtuvat hetkeksi ja aamulla on virkeä mieli lähteä uudelle asiakaskäynnille.

Pyydä Maria starttaamaan sinun projektisi suunnittelu!