Blosius kantaa kokonaisvastuun projektisi onnistumisesta ja suunnittelusta työn viimeistelyyn asti. 25 vuoden kokemuksella.

Ainutlaatuinen palvelumallimme takaa sinulle Suomen luotettavimman kylpyhuoneremontin. Kun kartoitamme ja suunnittelemme tulevan toteutuksen mittoja myöten heti ensitapaamisella, voimme varmistaa jo saman päivän aikana mistä työ koostuu ja miten se kannattaa tehdä. Saat tarkan kuvan lopputuloksesta, työvaiheista, materiaaleista ja kalusteista. Tarkan hinnan ja pitävän aikataulun lisäksi.

Suomen luotettavin kylpyhuoneremontti lukuina

+7600

TEHTYÄ REMONTTIA

+4300

WC-ISTUINTA

4 405 000

ASENNETTUA LAATTAA

25 vuodessa ehtii paitsi kehittää markkinoiden sujuvimman palvelun, myös valita alan parhaat tekijät ja kumppanit. Se on meidän ja asiakkaamme yhteinen etu.

Me haluamme olla Suomen luotettavin kylpyhuoneremonttien palveluyritys, asiakastyytyväisyydellä ja vakaalla kannattavuudella mitattuna. Koska teemme töitä yli 300 kodissa vuosittain, on meille aina ollut ensiarvoisen tärkeää varmistaa työn sujuvuus, tehokkuus ja lopputuloksen laatu mahdollisimman varhain etukäteen, jo suunnitteluvaiheessa. Tästä syystä olemme halunneet erikoistua palvelumalliin, jossa me kannamme kokonaisvastuun remontistasi.

Siksi olemme vuosien varrella etsineet luotettavimmat ja ammattitaitoisimmat tekijät ja tavarantoimittajat kumppaneiksemme – koska se on aina asiakkaamme etu. Pitkien kumppanuuksien ja tarkan projektinhallintamme avulla voimme rauhallisin mielin todeta, että meillä on kyky toteuttaa Suomen luotettavin kylpyhuoneremontti, josta sinulle syntyy tarkka ja realistinen kuva heti yhdessä laaditusta suunnitelmasta alkaen.

Palvelemme kuluttajia sekä taloyhtiöitä pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla.

Blosiuksen liikevaihto on noin 3 miljoonaa euroa. Päivittäisenä tavoitteenamme on sujuva ja laadukas remontti. Tämän tavoitteen tuloksena  yrityksemme kasvaa kannattavasti.