Me kannamme kokonaisvastuun projektisi onnistumisesta ja suunnittelusta työn viimeistelyyn asti. Yli 25 vuoden kokemuksella.

Ainutlaatuinen palvelumallimme takaa sinulle Suomen luotettavimman kylpyhuoneremontin. Kun kartoitamme ja suunnittelemme tulevan toteutuksen mittoja myöten heti ensitapaamisella, voimme varmistaa jo saman päivän aikana mistä työ koostuu ja miten se kannattaa tehdä. Saat tarkan kuvan lopputuloksesta, työvaiheista, materiaaleista ja kalusteista. Tarkan hinnan ja pitävän aikataulun lisäksi.

Tutustu remonttipalveluumme

Näin etenee Suomen luotettavin kylpyhuoneremontti

1. Kotikäynti ja tarjous

Kartoitamme ja suunnittelemme koko remontin kotikäynnillä, heti ensitapaamisella. Sen jälkeen saat realistisen suunnitelman, kattavasti eritellyn tarjouksen, työselostuksen ja 3D -mallin valmiista toteutuksesta. Maksutta ja sitoumuksetta, yleensä jo saman päivän aikana.

2. Materiaalien valinta

Käymme yhdessä kanssasi tarjouksen läpi. Näyttelyssämme teemme kanssasi materiaali- ja kalustevalinnat, sekä varmistamme värimaailman yhteensopivuuden.

3. Remontin valmistelu

Meidän työmme on varmistaa, että projekti etenee tehokkaasti ja ajallaan. Jos asut taloyhtiössä, ilmoitat remontista taloyhtiöllesi jättämällä muutostyöilmoituksen. Saat meiltä työselostuksen ja autamme sinua kaikissa kysymyksissä.

4. Remontin toteutus

Työ tehdään aikataulun mukaisesti, tarkasti ja luotettavasti. Asentajasi ja projektipäällikkö vastaavat laadusta, ratkovat yllätykset ja pitävät sinut ajan tasalla työn etenemisestä. Sinä pääset nauttimaan työn lopputuloksesta.

25 vuodessa ehtii paitsi kehittää markkinoiden sujuvimman palvelun, myös valita alan parhaat tekijät ja kumppanit. Se on meidän ja asiakkaamme yhteinen etu.

Me haluamme olla Suomen luotettavin kylpyhuoneremonttien palveluyritys, asiakastyytyväisyydellä ja vakaalla kannattavuudella mitattuna. Koska teemme töitä yli 300 kodissa vuosittain, on meille aina ollut ensiarvoisen tärkeää varmistaa työn sujuvuus, tehokkuus ja lopputuloksen laatu mahdollisimman varhain etukäteen, jo suunnitteluvaiheessa. Tästä syystä olemme halunneet erikoistua palvelumalliin, jossa me kannamme kokonaisvastuun remontistasi.

Siksi olemme vuosien varrella etsineet luotettavimmat ja ammattitaitoisimmat tekijät ja tavarantoimittajat kumppaneiksemme – koska se on aina asiakkaamme etu. Pitkien kumppanuuksien ja tarkan projektinhallintamme avulla voimme rauhallisin mielin todeta, että meillä on kyky toteuttaa Suomen luotettavin kylpyhuoneremontti, josta sinulle syntyy tarkka ja realistinen kuva heti yhdessä laaditusta suunnitelmasta alkaen.

Palvelemme kuluttajia sekä taloyhtiöitä pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla.

Blosiuksen liikevaihto on noin 3 miljoonaa euroa. Päivittäisenä tavoitteenamme on sujuva ja laadukas remontti. Tämän tavoitteen tuloksena  yrityksemme kasvaa kannattavasti.

Lisätiedot toimitusjohtaja, ins. Jaakko Rosti

Video: Suoraviivaista toimintaa kohti käyttövalmista kylpyhuonetta

Suomen luotettavin kylpyhuoneremontti lukuina

7 625 Tehtyä remonttia
4 302 WC-istuinta
4 405 000 Asennettua laattaa

Remonttikohteemme