Me kannamme kokonaisvastuun projektisi onnistumisesta ja suunnittelusta työn viimeistelyyn asti. Yli 25 vuoden kokemuksella.

Ainutlaatuinen palvelumallimme takaa sinulle Suomen luotettavimman kylpyhuoneremontin. Kun kartoitamme ja suunnittelemme tulevan toteutuksen mittoja myöten heti ensitapaamisella, voimme varmistaa jo saman päivän aikana mistä työ koostuu ja miten se kannattaa tehdä. Saat tarkan kuvan lopputuloksesta, työvaiheista, materiaaleista ja kalusteista. Tarkan hinnan ja pitävän aikataulun lisäksi.

Tutustu remonttipalveluumme

Näin etenee Suomen luotettavin kylpyhuoneremontti

1. Kotikäynti ja tarjous

Mittaamme ja suunnittelemme koko työn aina kanssasi paikan päällä, sovittuna ajankohtana - maksutta ja sitoumuksetta. Saat realistisen ja kattavasti eritellyn tarjouksen, työsuunnitelman ja mallin valmiista toteutuksesta nopeimmillaan saman päivän aikana.

Arvioi ennen käyntiämme:

  • mieleisesi värimaailma
  • sopiva ajankohta toteutukselle
  • budjetin suuruusluokka

2. Materiaalien valinta

Kun olet tutustunut tarjoukseen, kutsumme sinut käymään meillä näyttelyssämme, jossa varmistamme kerralla materiaalien, värien ja kalusteiden määrän ja yhteensopivuuden.

Ennen käyntiäsi:

  • tutustu huolellisesti saamaasi tarjoukseen
  • mieti lisäkysymyksiä ja -toiveita
  • sovitaan sinulle sopiva aika sinua lähimpään toimipisteeseemme

3. Remontin valmistelu

Varmistamme että projekti etenee tehokkaasti ja ajallaan: hallitsemme asiakkaan, isännöitsijän, valvojan, asbestikartoittajan, tavarantoimittajien, asentajan ja putki- ja sähkömiehen aikataulut sekä työohjeet.

Tällöin mm.:

  • voimme ajoissa varata sinulle esim. tilapäismajoituksen
  • tiedät milloin tyhjentää tarvittavat tilat ja kulkuväylät
  • tavarat tuodaan tarkasti ajallaan ja työ sujuu sovitusti, henkilökohtaisen projektipäällikkösi hallitsemana

4. Remontin toteutus

Työ tehdään aikataulun mukaisesti, tarkasti ja luotettavasti. Asentajasi ja henkilökohtainen projektipäällikkösi vastaavat laadusta, ratkovat yllätykset ja pitävät sinut ajan tasalla työn etenemisestä.

25 vuodessa ehtii paitsi kehittää markkinoiden sujuvimman palvelun, myös valita alan parhaat tekijät ja kumppanit. Se on meidän ja asiakkaamme yhteinen etu.

Me haluamme olla Suomen luotettavin kylpyhuoneremonttien palveluyritys, asiakastyytyväisyydellä ja vakaalla kannattavuudella mitattuna. Koska teemme töitä yli 300 kodissa vuosittain, on meille aina ollut ensiarvoisen tärkeää varmistaa työn sujuvuus, tehokkuus ja lopputuloksen laatu mahdollisimman varhain etukäteen, jo suunnitteluvaiheessa. Tästä syystä olemme halunneet erikoistua palvelumalliin, jossa me kannamme kokonaisvastuun remontistasi.

Siksi olemme vuosien varrella etsineet luotettavimmat ja ammattitaitoisimmat tekijät ja tavarantoimittajat kumppaneiksemme – koska se on aina asiakkaamme etu. Pitkien kumppanuuksien ja tarkan projektinhallintamme avulla voimme rauhallisin mielin todeta, että meillä on kyky toteuttaa Suomen luotettavin kylpyhuoneremontti, josta sinulle syntyy tarkka ja realistinen kuva heti yhdessä laaditusta suunnitelmasta alkaen.

Palvelemme kuluttajia sekä taloyhtiöitä pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla.

Blosiuksen liikevaihto on noin 3 miljoonaa euroa. Päivittäisenä tavoitteenamme on sujuva ja laadukas remontti. Tämän tavoitteen tuloksena  yrityksemme kasvaa kannattavasti.

Lisätiedot toimitusjohtaja, ins. Jaakko Rosti

Video: Suoraviivaista toimintaa kohti käyttövalmista kylpyhuonetta

Suomen luotettavin kylpyhuoneremontti lukuina

7 625 Tehtyä remonttia
4 302 WC-istuinta
4 405 000 Asennettua laattaa

Remonttikohteemme