"Unelmien toteuttaminen vaatii hyvää pohjatyötä"

Nykyaikainen vesieristys

Yksi laadukkaan ja ammattimaisen rakentamisen kulmakivistä on tehokas ja turvallinen vedeneristys. Toimiva vedeneristys märkätiloissa estää haitallisen kosteuden karkaamisen ympäröiviin tiloihin. 

Oleellinen asia on tietenkin myös kokemus märkätilojen kunnostuksesta, laadukkaan kylpyhuoneen vaatimuksiin kuuluu hyvän ulkonäön ja toimivuuden lisäksi ehdoton vedenpitävyys nykyaikaisten vesieristeiden turvin. Siksi olemme valinneet materiaalitoimittajaksemme kotimaisen Kiillon. Yhdessä Kiillon kanssa olemme pitäneet henkilökuntamme vedeneristysosaamista ajan tasalla  jo kahden vuosikymmenen ajan.

Kiilto Kerafiber kerroskuva

Miksi Kiilto?

Nämä kysymykset saattavat kiinnostaa

Suomen luotetuin 25 vuoden kokemuksella.

+7600

TEHTYÄ REMONTTIA

+4300

WC-ISTUINTA

4 405 000

ASENNETTUA LAATTAA

Mikä remontin onnistumisessa on tärkeintä?

1
Märkätilan vedenpitävyys
2
Toteutuksen varmuus
3
Valmiin tilan viihtyisyys ja toimivuus

 

NÄIN ETENEE

Suomen luotetuin remontti

Olemme asiantuntijasi aloituksesta valmiiseen lopputulokseen.
Sinun tehtäväsi on päättää itsellesi sopiva budjetti ja avata ovesi.

Kotikäynti ja kartoitus

Kartoitamme ja suunnittelemme koko remontin kotikäynnillä, heti ensitapaamisella. Sen jälkeen saat realistisen suunnitelman, kattavasti eritellyn tarjouksen, työselostuksen ja 3D-mallin valmiista toteutuksesta. Maksutta ja sitoumuksetta, yleensä jo saman päivän aikana.

Materiaalien valinta myyntinäyttelyssä

Käymme yhdessä kanssasi tarjouksen läpi. Näyttelyssämme teemme kanssasi materiaali- ja kalustevalinnat, sekä varmistamme värimaailman yhteensopivuuden.

Remontin valmistelu

Meidän työmme on varmistaa, että projekti etenee tehokkaasti ja ajallaan. Jos asut taloyhtiössä, ilmoitat remontista taloyhtiöllesi jättämällä muutostyöilmoituksen. Saat meiltä työselostuksen ja autamme sinua kaikissa kysymyksissä.

Remontin toteutus

Työ tehdään aikataulun mukaisesti, tarkasti ja luotettavasti. Asentajasi ja projektipäällikkö vastaavat laadusta, ratkovat yllätykset ja pitävät sinut ajan tasalla työn etenemisestä.

Valmis remontti aikataulussa

Onneksi olkoon! Remonttisi valmistuu ajallaan ja sinä pääset nauttimaan työn lopputuloksesta.