"Rakenteiden suojaus kosteudelta on tärkein asia kylpyhuoneremontissa, ja uskoaksemme kotitalousvähennys on hyvä lisäsyy käyttää remontissa kylpyhuonesaneeraukseen erikoistunutta yritystä."

Kotitalousvähennyksen suunnitelmallinen hyödyntäminen

Erityisesti märkätilojen kunnostuksessa kotitalousvähennyksestä saatava hyöty on suuri, koska kylpyhuoneremontin teettäjä on yleensä oikeutettu täysimääräiseen kotitalousvähennykseen. 

Jos remontoitavia märkätiloja on kodissasi useita, on kustannustehokkainta tehdä ne samaan aikaan. Mikäli se ei ole mahdollista, aloita suihkutiloista ja hyödynnä kotitalousvähennys vuosittain jokaisen tilan kohdalta.

 

Kuinka paljon kotitalousvähennystä saa?

Kotitalousvähennys on 2250 euroa henkilöä kohden ja esimerkiksi kahden aikuisen talouden yhteenlaskettu kotitalousvähennyksen määrä nousee 4500 euroon. Se on merkittävä etu kotien remonteissa, sillä se alentaa suoraan remontin kustannuksia.

Annamme  remontin työkustannukset rakennusmateriaaleista ja kalusteista erillään jo tarjousvaiheessa, jolloin asiakas voi niin halutessaan huomioida remontin verovaikutuksen jo ennen remonttisopimuksen tekoa.

Remontin hinta Säästä jopa 4500€ Kotitalousvähennys pariskunnalta
Kylpyhuoneremontti
21500
17000
Sis. Alv24%
Sis. Alv24%
Kylpyhuone- ja saunaremontti
28500
24000
Sis. Alv24%
Sis. Alv24%
Kylpyhuone-, sauna- ja wc-remontti
41000
36500
Sis. Alv24%
Sis. Alv24%

Kotitalousvähennys kahdelta vuodelta

Kotitalousvähennys kahdelta vuodelta on 4500 euroa henkilöä kohden ja kahden aikuisen talouden yhteenlaskettu kotitalousvähennyksen määrä kahdelta vuodelta nousee 9000 euroon. Kun remontit tehdään peräkkäisinä vuosina, kotitalousvähennyksen saa molemmilta vuosilta. Myös remontin ajoittuessa vuodenvaihteeseen voit tehdä kotitalousvähennyksen molemmilta vuosilta.

Oleellista on huomioida, että laskun maksupäivä ratkaisee vähennysvuoden. Maksaessasi remontistasi osan ennen vuodenvaihdetta ja loput vuodenvaihteen jälkeen, voit vähentää kotitalousvähennyksen täysimääräisesti molemmilta vuosilta. Mikäli maksat remontin vasta vuodenvaihteen jälkeen, menetät peruuttamattomasti mahdollisuutesi vähentää kotitalousvähennystä edelliseltä vuodelta.

Remontin hinta Säästä jopa 9000€ Kahden vuoden kotitalousvähennys pariskunnalta
Kylpyhuone-, sauna-, wc- ja kodinhoitohuoneremontti
61000
52000
Sis. Alv24%
Sis. Alv24%

Suomen luotetuin 25 vuoden kokemuksella.

+7600

TEHTYÄ REMONTTIA

+4300

WC-ISTUINTA

4 405 000

ASENNETTUA LAATTAA

1999

Milloin kylpyhuone tai sauna pitää remontoida?

Vanhan kylpyhuoneen käyttöikä on 10-20 vuotta. Vedeneristys tuli pakolliseksi Suomessa vasta vuonna 1999Tätä ennen eristeenä on käytetty pääasiassa kosteussivelyä, joka lyhensi märkätilojen teknistä käyttöikää 10-15 vuoteen.  Lue lisää

Mikä remontin onnistumisessa on tärkeintä?

1
Märkätilan vedenpitävyys
2
Toteutuksen varmuus
3
Valmiin tilan viihtyisyys ja toimivuus
Blosius Realismi

Realismi. Ylivertainen tapa toteuttaa unelma uudesta kylpyhuoneesta.

Tarina Suomen luotettavimmasta kylpyhuoneremontista. Täyttä totta jokaiselle asiakkaallemme.

Lue lisää →