Onnistumisen resepti

Kysy lisääVaraa maksuton kotikäynti
"Luotettavuus on tärkein asia."

Kun haaveena on viihtyisä ja toimiva koti

Unelmasta totta

Näissä asioissa on onnistuttava

1
Märkätilan vedenpitävyys
2
Toteutuksen varmuus

 

3
Valmiin tilan viihtyisyys ja toimivuus

Luotettavuus on tärkein asia

Märkätilan vedenpitävyys

Oleellinen asia on tietenkin myös kokemus nimenomaan märkätilojen kunnostuksesta. Laadukkaan kylpyhuoneen vaatimuksiin kuuluu hyvän ulkonäön ja toimivuuden lisäksi ehdoton vedenpitävyys nykyaikaisten vesieristeiden turvin. Mielenrauha voi perustua vain osaamiseen.

Erikoistuminen yhteen vedeneristysjärjestelmään, ja kaksi vuosikymmentä jatkunut tekijöiden ja työnjohdon kouluttaminen, on johtanut siihen, että osaamme asiamme läpikotaisin. 

Toteutuksen varmuus

Kylpyhuone on asumisen kannalta kodin tärkein tila ja remontin kokonaisaika on minimoitava varsinkin silloin, kun kohteessa asutaan. Onnistunut remontti vaatii tarvikkeita ja yhteyksiä moneen eri suuntaan ja on huomattava etu, ettei ruutia tarvitse keksiä uudelleen joka työvaiheessa. Pätevä tiimi etenee yhtäjaksoisesti ja aikataulussa. Kylpyhuoneremontissa onnistutaan, kun sopimuskumppaneita on vain yksi.

Yrityksemme vahvuudet ovat vankka kokemus ja kokonaistoimitukset. Toimitamme tärkeimmän eli työn lisäksi kaikki remontissa tarvittavat materiaalit kuten laatat, kalusteet ja hanat.

Valmiin tilan viihtyisyys ja toimivuus

Remontti suunnitellaan aina kunnostusta kaipaavassa pesuhuoneessa ja näin tulee myöskin otettua huomioon kunkin kylpyhuoneen erityispiirteet. Käytännöllisyys voi olla myös kaunista ja tyylikästä. Harkitut materiaalit ja värit tuovat arkeen luksusta. 

Paikanpäällä tapahtuvalla suunnittelulla varmistetaan remontin teknisen toteutuksen toimivuus ja tarkoituksenmukaisuus, sekä valittavien kalusteiden soveltuvuus kyseiseen tilaan. Valaistus on myös tärkeä osa onnistumista.  3D -piirrosohjelma auttaa kaikkia remonttiin liittyviä tahoja ymmärtämään mistä onkaan kysymys. 

 

NÄIN ETENEE

Suomen luotetuin remontti

Olemme asiantuntijasi aloituksesta valmiiseen lopputulokseen.
Sinun tehtäväsi on päättää itsellesi sopiva budjetti ja avata ovesi.

Kotikäynti ja kartoitus

Kartoitamme ja suunnittelemme koko remontin kotikäynnillä, heti ensitapaamisella. Sen jälkeen saat realistisen suunnitelman, kattavasti eritellyn tarjouksen, työselostuksen ja 3D-mallin valmiista toteutuksesta. Maksutta ja sitoumuksetta, yleensä jo saman päivän aikana.

Materiaalien valinta myyntinäyttelyssä

Käymme yhdessä kanssasi tarjouksen läpi. Näyttelyssämme teemme kanssasi materiaali- ja kalustevalinnat, sekä varmistamme värimaailman yhteensopivuuden.

Remontin valmistelu

Meidän työmme on varmistaa, että projekti etenee tehokkaasti ja ajallaan. Jos asut taloyhtiössä, ilmoitat remontista taloyhtiöllesi jättämällä muutostyöilmoituksen. Saat meiltä työselostuksen ja autamme sinua kaikissa kysymyksissä.

Remontin toteutus

Työ tehdään aikataulun mukaisesti, tarkasti ja luotettavasti. Asentajasi ja projektipäällikkö vastaavat laadusta, ratkovat yllätykset ja pitävät sinut ajan tasalla työn etenemisestä.

Valmis remontti aikataulussa

Onneksi olkoon! Remonttisi valmistuu ajallaan ja sinä pääset nauttimaan työn lopputuloksesta.

Blosius yrityksenä

25 vuodessa ehtii paitsi kehittää markkinoiden sujuvimman palvelun, myös valita alan parhaat tekijät ja kumppanit. Se on meidän ja asiakkaamme yhteinen etu.

Kiinnostuitko?

Tilaa maksuton suunnittelu- ja kartoituskäynti - se ei velvoita sinua mihinkään.
 
Varaa maksuton kotikäynti