Suomen luotettavin kylpyhuoneremontti

Suomen luotettavin kylpyhuoneremontti

Unelma uudesta kylpyhuoneesta ei synny hetkessä. Se muotoutuu jokapäiväisen elämisen seurauksena. Mutta remonttipäätös tehdään sillä hetkellä, kun se tuntuu mahdolliselta – tai on suoranainen välttämättömyys.

Silloin tarvitaan realistinen ja selkeä näkymä valmiiseen tilaan. Sen voi parhaiten tarjota kumppani, joka vastaa koko työstä, kaikkine vaiheineen: suunnitelmasta toteutukseen asti. Se on meidän tapamme toteuttaa Suomen luotettavin kylpyhuoneremontti.

Sinun tehtäväsi on kertoa meille unelmasi. Meidän työmme on tehdä sinut tyytyväiseksi. Voit olla rauhallisin mielin, kun tiedät tarkalleen jo etukäteen miten, millä hinnalla ja milloin unelmasta tulee totta. Kun annat meille luottamuksesi kokonaisuuden suunnittelusta ja toteuttamisesta, me myös kannamme siitä 100 % vastuun.

Arvoisa asiakkaamme ja kylpyhuoneesi. Olette hyvissä käsissä.

Asiantuntijasi

Mittaa, suunnittelee ja arvioi kanssasi realistisen tavan toteuttaa unelmasi. Tuntee rakenteet, käytännöt, luvat ja menetelmät, joilla remontti tehdään juuri sinun kotiisi sopivalla tavalla. Totuus on, että kun kohdetta aletaan tarkastella lähemmin, tulee aina eteen haasteita ja kysymyksiä, joihin vain realismi ja rautainen kokemus löytää oikeat vastaukset.

Asiantuntijasi
Projektipäällikkösi

Pitää kaikki langat käsissään ja varmistaa jo hyväksymästäsi työsuunnitelmasta alkaen, että tavarat saapuvat, työvaiheet tehdään saumattomasti ja remontti valmistuu ajallaan. Hän on koko prosessin tarkka virittäjä ja kirittäjä, jotta sinun ei tarvitse huolehtia suotta.

Projektipäällikkösi
Asentajasi

Työmaan vastaava ja yhteyshenkilösi paikan päällä, joka vastaa siitä että koko remonttitiimi tekee työnsä täydellisesti, vaihe kerrallaan. Asentajamme ovat kylpyhuoneremontteihin erikoistuneita ammattilaisia, jotka ovat tottuneet tekemään työtä tiiviinä joukkueena eli pelaamaan hyvin yhteen: tehokkaasti ja luotettavasti.

Asentajasi
Tavarantoimittajasi

Me olemme valinneet kumppaneiksemme vain tavarantoimittajia, joiden tuotteiden laatu ja saatavuus on poikkeuksellisen korkealla tasolla. Vuosien yhteistyösuhteet varmistavat, että hinnoittelu on asiakkaallemme edullinen, kaikki tarvittava löytyy aina heti ja projekti pysyy aikataulussaan.

Tavarantoimittajasi

Unelmasta se alkaa

Mieti millaisesta työstä, kustannuksesta ja lopputuloksesta voisi olla kyse. Auttaaksemme ideoinnissa, olemme tunnistaneet palvelukokonaisuuksia kodin tilojen sekä kolmen suuntaa antavaa varustelutason mukaan. Niiden perusteella oman tavoitteen arviointi on helpompaa. Haluamme aina kyetä antamaan asiakkaillemme jo suunnitteluvaiheessa selkeän ja pitävän kustannusarvion koko toteutuksesta, jotta odotukset on helppo pitää realistisella tasolla.

Lue lisää

Tutustu palveluihimme

Kylpyhuoneremontti
Kylpyhuoneremontti
Tutustu
Saunaremontti
Saunaremontti
Tutustu
WC-remontti
WC-remontti
Tutustu
Kodinhoitohuoneremontti
Kodinhoitohuoneremontti
Tutustu