Suomen luotettavin kylpyhuoneremontti - Avaimet käteen

Suomen luotettavin kylpyhuoneremontti - Avaimet käteen

Unelma uudesta kylpyhuoneesta ei synny hetkessä. Se muotoutuu jokapäiväisen elämisen seurauksena. Mutta remonttipäätös tehdään sillä hetkellä, kun se tuntuu mahdolliselta – tai on suoranainen välttämättömyys.

Silloin tarvitaan realistinen ja selkeä näkymä valmiiseen tilaan. Sen voi parhaiten tarjota kumppani, joka vastaa koko työstä, kaikkine vaiheineen: suunnitelmasta toteutukseen asti. Se on meidän tapamme toteuttaa Suomen luotettavin kylpyhuoneremontti.

Sinun tehtäväsi on kertoa meille unelmasi. Meidän työmme on tehdä sinut tyytyväiseksi. Voit olla rauhallisin mielin, kun tiedät tarkalleen jo etukäteen miten, millä hinnalla ja milloin unelmasta tulee totta. Kun annat meille luottamuksesi kokonaisuuden suunnittelusta ja toteuttamisesta, me myös kannamme siitä 100 % vastuun. Kylpyhuoneremontti avaimet käteen.

Arvoisa asiakkaamme ja kylpyhuoneesi. Olette hyvissä käsissä.

Asiantuntijasi

Mittaa, suunnittelee ja arvioi kanssasi realistisen tavan toteuttaa unelmasi. Tuntee rakenteet, käytännöt, luvat ja menetelmät, joilla remontti tehdään juuri sinun kotiisi sopivalla tavalla. Asiakkaan toiveiden mukaan. Totuus on, että kun kohdetta aletaan tarkastella lähemmin, tulee aina eteen haasteita ja kysymyksiä, joihin vain realismi ja rautainen kokemus löytää oikeat vastaukset.

Asiantuntijasi
Projektipäällikkösi

Pitää kaikki langat käsissään ja varmistaa jo hyväksymästäsi työsuunnitelmasta alkaen, että tavarat saapuvat, työvaiheet tehdään saumattomasti ja remontti valmistuu ajallaan. Hän on koko prosessin tarkka virittäjä ja kirittäjä, jotta sinun ei tarvitse huolehtia suotta.

Projektipäällikkösi
Asentajasi

Työmaan vastaava ja yhteyshenkilösi paikan päällä, joka vastaa siitä että koko remonttitiimi tekee työnsä täydellisesti, vaihe kerrallaan. Asentajamme ovat kylpyhuoneremontteihin erikoistuneita ammattilaisia, jotka ovat tottuneet tekemään työtä tiiviinä joukkueena eli pelaamaan hyvin yhteen: tehokkaasti ja luotettavasti.

Asentajasi
Tavarantoimittajasi

Me olemme valinneet kumppaneiksemme vain tavarantoimittajia, joiden materiaalien ja kalusteiden laatu ja saatavuus on poikkeuksellisen korkealla tasolla. Vuosien yhteistyösuhteet varmistavat, että hinnoittelu on asiakkaallemme edullinen, kaikki tarvittava löytyy aina heti ja projekti pysyy aikataulussaan.

Tavarantoimittajasi

Unelmasta todeksi

Ainutlaatuinen palvelumallimme takaa sinulle Suomen luotettavimman kylpyhuoneremontin. Kun kartoitamme ja suunnittelemme tulevan toteutuksen mittoja myöten heti ensitapaamisella, voimme varmistaa jo saman päivän aikana mistä työ koostuu ja miten se kannattaa tehdä. Saat tarkan kuvan lopputuloksesta, työvaiheista, materiaaleista ja kalusteista. Tarkan hinnan ja pitävän aikataulun lisäksi.

Tutustu remonttipalveluumme

Millainen tila, sellainen työ. Satsaa suunnitteluun.

Mieti millaisesta työstä, kustannuksesta ja lopputuloksesta voisi olla kyse. Auttaaksemme ideoinnissa, olemme tunnistaneet palvelukokonaisuuksia kodin tilojen sekä kolmen suuntaa antavaa varustelutason mukaan. Niiden perusteella oman tavoitteen arviointi on helpompaa. Haluamme aina kyetä antamaan asiakkaillemme jo suunnitteluvaiheessa selkeän ja pitävän kustannusarvion koko toteutuksesta, jotta odotukset on helppo pitää realistisella tasolla. Kylpyhuoneremontti avaimet käteen periaatteella - Koko projektin ajan.

Kylpyhuone
Kylpyhuone

Autamme sinua onnistumaan suunnittelussa. Esimerkkiemme avulla voit arvioida ratkaisuvaihtoehtoja ja kustannuksia.

Tutustu
Sauna
Sauna

Sauna remontoidaan usein kylpyhuoneremontin yhteydessä. Esimerkkiemme avulla voit arvioida ratkaisuvaihtoehtoja ja kustannuksia.

Tutustu
WC
WC

Wc remontoidaan usein kylpyhuoneremontin yhteydessä. Esimerkkiemme avulla voit arvioida ratkaisuvaihtoehtoja ja kustannuksia.

Tutustu
Kodinhoitohuone
Kodinhoitohuone

Kodinhoitohuone remontoidaan usein kylpyhuoneremontin yhteydessä. Esimerkkiemme avulla voit arvioida ratkaisuvaihtoehtoja ja kustannuksia.

Tutustu