Olipa kerran...

realism-titlefont

Unelma uudesta kylpyhuoneesta ei synny hetkessä. Se muotoutuu jokapäiväisen elämisen seurauksena. Mutta remonttipäätös tehdään sillä hetkellä, kun se tuntuu mahdolliselta – tai on suoranainen välttämättömyys.

Silloin tarvitaan realistinen ja selkeä näkymä valmiiseen tilaan. Sen voi parhaiten tarjota kumppani, joka vastaa koko työstä, kaikkine vaiheineen: suunnitelmasta toteutukseen asti. Se on meidän tapamme toteuttaa Suomen luotettavin kylpyhuoneremontti.

Sinun tehtäväsi on kertoa meille unelmasi. Meidän työmme on tehdä sinut tyytyväiseksi. Voit olla rauhallisin mielin, kun tiedät tarkalleen jo etukäteen miten, millä hinnalla ja milloin unelmasta tulee totta. Kun annat meille luottamuksesi kokonaisuuden suunnittelusta ja toteuttamisesta, me myös kannamme siitä 100 % vastuun. Kylpyhuoneremontti avaimet käteen.

Asiakas_Blosius
Myyja_Blosius

Asiantuntijasi

Mittaa, suunnittelee ja arvioi kanssasi realistisen tavan toteuttaa unelmasi. Tuntee rakenteet, käytännöt, luvat ja menetelmät, joilla remontti tehdään juuri sinun kotiisi sopivalla tavalla. Asiakkaan toiveiden mukaan. Totuus on, että kun kohdetta aletaan tarkastella lähemmin, tulee aina eteen haasteita ja kysymyksiä, joihin vain realismi ja rautainen kokemus löytää oikeat vastaukset.

Projektipaallikko_Blosius

Projektipäällikkösi

Pitää kaikki langat käsissään ja varmistaa jo hyväksymästäsi työsuunnitelmasta alkaen, että tavarat saapuvat, työvaiheet tehdään saumattomasti ja remontti valmistuu ajallaan. Hän on koko prosessin tarkka virittäjä ja kirittäjä, jotta sinun ei tarvitse huolehtia suotta.

Asentaja_Blosius

Asentajasi

Työmaan vastaava ja yhteyshenkilösi paikan päällä, joka vastaa siitä että koko remonttitiimi tekee työnsä täydellisesti, vaihe kerrallaan. Asentajamme ovat kylpyhuoneremontteihin erikoistuneita ammattilaisia, jotka ovat tottuneet tekemään työtä tiiviinä joukkueena eli pelaamaan hyvin yhteen: tehokkaasti ja luotettavasti.

Tavarantoimittaja_Blosius

Tavarantoimittajasi

Me olemme valinneet kumppaneiksemme vain tavarantoimittajia, joiden materiaalien ja kalusteiden laatu ja saatavuus on poikkeuksellisen korkealla tasolla. Vuosien yhteistyösuhteet varmistavat, että hinnoittelu on asiakkaallemme edullinen, kaikki tarvittava löytyy aina heti ja projekti pysyy aikataulussaan.

Lataa ilmainen Remonttiopas

Remonttioppaan avulla saat tietoa miten onnistunut kylpyhuoneremontti toteutetaan ja kerromme mitä sinun tulee ottaa huomioon ennen remonttia.

remonttioppaat-2

Unelmasta todeksi...

Kattava ja kokonaisvaltainen palvelumallimme takaa sinulle Suomen luotettavimman kylpyhuoneremontin.

Kun kartoitamme ja suunnittelemme tulevan toteutuksen mittoja myöten heti ensitapaamisella, voimme varmistaa jo saman päivän aikana mistä työ koostuu ja miten se kannattaa tehdä. Saat tarkan kuvan lopputuloksesta, työvaiheista, materiaaleista ja kalusteista. Tarkan hinnan ja pitävän aikataulun lisäksi.

Kylpyhuoneremontti unelmasta todeksi kiinteällä hinnalla

Suomen luotetuin 25 vuoden kokemuksella.

+7600

TEHTYÄ REMONTTIA

+4300

WC-ISTUINTA

4 405 000

ASENNETTUA LAATTAA